Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ EVENT !!!

- Advertisement -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η μη κερδοσκοπική εταιρεία “North Col”, διοργανώνει την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 το Gerania Vertical Kilometer, στο Λουτράκι Κορινθίας. Πρόκειται για έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrunning Association, μιας και μέσα σε 5.8χλμ κερδίζει 1.000μ υψομετρική διαφορά!

Το αγώνισμα αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώ παράλληλα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ως το απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας! Η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση.
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παίδες,αυτό το mail μας έστειλαν…εγώ ούτε τί φωτογραφία να βάλω για το σπορ δεν ήξερα,να πω την αμαρτία μου…όποιος έχει πληροφορίες,ας διαφωτίσει τους ενδιαφερόμενους…

  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

    Κυριακή

    06:30-8:00 Λειτουργία γραμματείας για παραλαβή αριθμών στην πλατεία 25ης Μαρτίου, την οποία θα συναντήσετε επί της κεντρικής λεωφόρου του Λουτρακίου, μετά από περίπου 5χλμ από την έξοδο της Εθνικής Οδού.(Δε στρίβετε πουθενά!!!)
    8:15 Τεχνική ενημέρωση
    8:30 Πρώτη εκκίνηση.
    8:31 Δεύτερη εκκίνηση.

  3. Συγνώμη ρε παιδιά…σόρρυ που δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο με το θέμα.Μπήκα στο σιτε που έχει πιο πάνω και οδηγήθηκα στο σιτε του δήμου και στα ξενοδοχεία.
    Το ΠΕΥΚΑΚΙ και το ΘΕΟΧΕΝΙΑ …είναι 4 αστέρων ξενοδοχεία;
    Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog