Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ .

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Φέτος η Αθήνα θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που θα γίνουν στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011.  

Την περίοδο πριν  τους αγώνες, από 9 Ιουνίου έως 24 Ιουνίου, θα γίνει λαμπαδηδρομία μεταφέροντας την φλόγα της ελπίδας σε όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την σπουδαιότητα  των αγώνων.
Η τελετή άφιξης της Φλόγας των Special Olympics στο Λουτράκι, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011.
Το πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας και άφιξης της φλόγας στο Δήμο μας είναι:
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
16:00  Έναρξη λαμπαδηδρομίας μπροστά από το ξενοδοχείο ΧΑΝΙΚΙΑΝ, πορεία κατά μήκος της Π.Ε.Ο.Α.Κ., κατεύθηνση προς την Ευαγγελίστρια 
16:30 Έναρξη τελετής στην πλατεία Ευαγγελιστρίας
16:45 Πέρας τελετής.   ‘Αναχώρηση και πορεία  κατά μήκος της  Π.Ε.Ο.Α.Κ. έως τις γραμμές του τραίνου  
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
20.15 Έναρξη της λαμπαδηδρομίας από το ξενοδοχείο PAOLO, Εθνικής Αντιστάσεως προς Αιγαίου, δεξιά παραλία, Ποσειδώνος, Πλατεία Κρήνης.
20.30        Έναρξη τελετής Πλατεία Κρήνης 
21.30        Πέρας τελετής.  Αναχώρηση από Πλατεία Κρήνης, Πάρκο Ειρήνης, Λιμάνι, δεξιά Πάρκο Ειρήνης, Ιωάννου Λέκκα προς Καταρράκτες.
Με αφορμή αυτό το γεγονός Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:
Είμαστε ιδιαίτερα  περήφανοι που θα υποδεχτούμε την φλόγα της ελπίδας στο δήμο μας. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.
Η παρουσία σας στην εν λόγω εκδήλωση θα συμβάλλει στην επίτευξη ενός κοινού και ευαίσθητου σκοπού παγκόσμιας εμβέλειας, και παράλληλα θα στηρίξει το μοναδικό γεγονός των Αγώνων Special Olympics που φιλοξενούμε στην χώρα μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog