Περπατώντας το μεσημέρι στην παραλία,διέκρινα τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μουζάκη ,ο οποίος σε συνεργασία με 2 υπαλλήλους  καθάριζαν την πηγή στην πλατεία Κρήνης,για την οποία είχε γίνει και ανάρτηση,μετά από φωτογράφιση και διαμαρτυρία συμπολίτη μας (2 για την ακρίβεια…)
Ο κ.Μουζάκης μας ενημέρωσε ότι αύριο το μεσημέρι η πλατεία Κρήνης θα είναι φρεσκοβαμμένη και η πηγή καθαρισμένη (όπως και κατά μεγάλο της μέρος διέκρινα και ο ίδιος ).
Λόγω  έλειψης κάμερας (η κάμερα του κινητού τηλεφώνου μου δεν θεωρώ ότι είναι καλής ποιότητας),υποσχέθηκα ότι αύριο θα αναρτήσουμε φωτογραφία με την καινούρια εμφάνιση της πλατείας.
Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Μουζάκη και να δηλώσω ότι το Loutrakiblog υπάρχει για να καταδεικνύει τυχόν προβλήματα της πόλης μας (ανάμεσα στα υπόλοιπα που προσφέρει στους αναγνώστες του) και να επιβραβεύει τις διορθώσεις τους.
Νομίζω,άλλωστε,ότι όλοι για το κοινό καλό ενδιαφερόμαστε.
Θα ακολουθήσει και φωτογράφηση από τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει για τον καθαρισμό του πάρκου Δεξαμενής και για τις οποίες με ενημέρωσε ο κύριος Μουζάκης.
Α.V.