Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εργασίες καθαρισμού στην πλατεία Κρήνης.

- Advertisement -

Περπατώντας το μεσημέρι στην παραλία,διέκρινα τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μουζάκη ,ο οποίος σε συνεργασία με 2 υπαλλήλους  καθάριζαν την πηγή στην πλατεία Κρήνης,για την οποία είχε γίνει και ανάρτηση,μετά από φωτογράφιση και διαμαρτυρία συμπολίτη μας (2 για την ακρίβεια…)
Ο κ.Μουζάκης μας ενημέρωσε ότι αύριο το μεσημέρι η πλατεία Κρήνης θα είναι φρεσκοβαμμένη και η πηγή καθαρισμένη (όπως και κατά μεγάλο της μέρος διέκρινα και ο ίδιος ).
Λόγω  έλειψης κάμερας (η κάμερα του κινητού τηλεφώνου μου δεν θεωρώ ότι είναι καλής ποιότητας),υποσχέθηκα ότι αύριο θα αναρτήσουμε φωτογραφία με την καινούρια εμφάνιση της πλατείας.
Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Μουζάκη και να δηλώσω ότι το Loutrakiblog υπάρχει για να καταδεικνύει τυχόν προβλήματα της πόλης μας (ανάμεσα στα υπόλοιπα που προσφέρει στους αναγνώστες του) και να επιβραβεύει τις διορθώσεις τους.
Νομίζω,άλλωστε,ότι όλοι για το κοινό καλό ενδιαφερόμαστε.
Θα ακολουθήσει και φωτογράφηση από τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει για τον καθαρισμό του πάρκου Δεξαμενής και για τις οποίες με ενημέρωσε ο κύριος Μουζάκης.
Α.V.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για να είμαστε δίκαιοι,πιστεύω ότι ο συμπολίτης μας που τράβηξε τις παλιές φωτογραφίες και τις ανεβάσαμε,θα πρέπει να τραβήξει και τις καινούριες…καταγγέλουμε αλλά και επιβραβεύουμε..ούτε αντιπολίτευση κάνουμε,ούτε προπαγάνδα υπέρ κανενός εδώ μέσα…

  2. Για ελατε να δειτε τον Αγιοθοδωρα μια μερα μετα την εκδηλωση της γιορτης. Ολο το αισχος στο μεγαλειο του, βρωμα παντου και λερα. Σημερα το πρωι προσπαθουσαν να καθαρισουν τους δρομους και τα πεζοδρομια με μια μπολντοζα !!!!!!! Εχουμε να δουμε και αλλες τετοιες ανοησιες ? Φυσικα ο αμοιρος και ταλαιπωρος χειριστης το παλεψε, αλλα δεν ειναι δυνατον να μαζεψεις σκουπιδια με αυτο τον τροπο, παρα μονο να γρατζουνισεις τους δρομους. Μονιμο προσωπικο καθαριοτητας δεν υπαρχει ? Ο εργολαβος που ειχε αναλαβει τους παγκους, δεν ηταν υποχρεωμενος να εχει δυο ατομα για καθαριοτητα ? Ολα στον αερα ειναι ? Μια φουσκα ειναι ? Και στο κατω -κατω καντε οτι νομιζετε, αλλα αν αρχισουν να πεφτουν γιαουρτια να μην απορειτε. Μια βολτα να εκανε ο Δημαρχος και να εβλεπε τα χαλια για τα οποια σας λεω, ειμαι σιγουρος πως θα τραβαγε τα μαλλια του και θα ζηταγε συγνωμη.

  3. αν δε γινουν οι προσληψεις των εποχιακων, σωστη καθαριοτητα δε θα υπαρχει πουθενα, σε ολο τον δημο.
    οσο για την πλατεια ομολογω οτι εγινε κ εκει καλη δουλεια, αλλα καλα θα ηταν να μη χρειαζεται να το λενε απλοι πολιτες κ μετα να επεμβαινει ο αρμοδιος αντιδημαρχος.
    ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του, ξαναματαλεω.

    TaliBan

  4. Taliban,όσο αντιλαμβάνονται οι άρχοντες ότι δεν κάνουμε επισημάνσεις για κακό σκοπό και όσο ακούν τα παράπονα του κόσμου,θα είναι καλό για όλους μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog