Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η απίστευτη ιστορία μιας 32χρονης – Παγιδευμένη στο μυαλό ενός παιδιού

- Advertisement -

Η Αμάντα Ρίτσαρντς δεν είναι σε θέση να θυμηθεί τίποτα από…

την προηγούμενη ζωή της. Κοιμάται και ξυπνάει πιστεύοντας ότι είναι παιδί ή έφηβη. Η 32χρονη γυναίκα βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο δύο μήνες μετά το ατύχημα και έχει κενό μνήμης για τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής της.

Υποφέρει από μετατραυματική αμνησία και ζει μέσα σε μια κατάσταση σύγχυσης. Δεν θυμάται το θάνατο του αδελφού της και μερικές φορές ξεχνάει ακόμα και το όνομά της. Η οικογένειά της φοβάται πως είναι σχεδόν απίθανο να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.
Η Αμάντα έχει ξεπεράσει τις περισσότερες κακώσεις και τραύματα αν και στο πρόσωπό της φέρει ακόμα τα σημάδια. Ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και μπορεί να χρειαστεί εγχειρήσεις προκειμένου να περπατήσει και πάλι. Ωστόσο, οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να πουν αν η Αμάντα θα ανακτήσει τη μνήμη της.

Το δυστύχημα συνέβη στις 27 Μαρτίου. Περπατούσε αμέριμνη κατά μήκος του δρόμου Σουάλγουελ στο Γκέιτσχεντ της Αγγλίας όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός την εγκατέλειψε αιμόφυρτη. Έζησε από θαύμα.

Ωστόσο όλα γύρω από τη ζωή της άλλαξαν, ακόμα και η ηλικία της που την έφερε πίσω στα χρόνια της εφηβείας της και που ασυνείδητα δεν θέλει να εγκαταλείψει.

t-1-m-e.blogspot.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog