Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σώος, δυνατός και αετός ο Άγγελος!

- Advertisement -

Γλίτωσε τα χειρότερα ο 15χρονος Αγγελος Κερασίδη, ο οποίος υπεβλήθη σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση μετά το αιμάτωμα που υπέστη στο κεφάλι και το Σάββατο αναμένεται να πάρει εξιτήριο!


Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Αγγελος Κερασίδης, ο 15χρονος παίκτης της ομάδας Παίδων της ΑΕΚ, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα σε μια εναέρια μονομαχία σε αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ.Η κατάσταση του αετόπουλου ήταν κρίσιμη, σύμφωνα με τους γιατρούς του Ιατρικού Κέντρου, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι το αιμάτωμα μπορεί να έφτανε ως τον εγκέφαλο.
Ωστόσο, ο πιτσιρικάς υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία και πλέον δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του.
Από αετόπουλο θα γίνει αετός, μετά από αυτήν την εμπειρία!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ και το τμήμα Ακαδημιών εύχονται καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Παίδων (U-14) Άγγελο Κερασίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε φιλικό αγώνα και χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ιατρικό Κέντρο, φυσικά, εκτός από την οικογένεια του και τον προπονητή του βρέθηκε και ο Σταύρος Αδαμίδης!
*sportdog.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog