Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Φωτιά στην Κιάφα Μπέκα Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Πριν από λίγο ξέσπασε πυρκαγιά στον Οικισμό Κιάφα Μπέκα των Αγίων Θεοδώρων.

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή “βοήθησαν” την εξάπλωση της φωτιάς, δυσκολεύοντας το έργο των μονάδων της Πυροσβεστικής και της Δασοπροστασίας. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι οικιστές εξάρουν το έργο των εθελοντών της Δασοπροστασίας, αναφέροντας ότι “αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι, ίσως να είχαν καεί και σπίτια…”

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ….ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ….Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ??? ΠΙΝΟΥΝΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ???? ..ΜΟΝΟ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΤΡΕΞΑΝ….

  2. Μεγαλη η προσφορα των Εθελοντων του Συλλογου Προστασιας του δασους των Αγιων Θεοδωρων. Οι ανθρωποι του δεν θελουν "βραβεια" αλλα υποστηριξη…!!!
    Ο Δημος πρεπει να ενισχύσει την προληψη και ειδικα το εργο εκεινων που προλαμβάνουν!

  3. 3:37,να αναφέρω για εκατομμυριοστή φορά ότι δεν είμαστε υπάλληλοι,που απασχολούνται κανονικά εδώ μέσα ;;; ή μήπως υποννοείς ότι δεν δημοσιεύτηκε κάποιο σχόλιο που έκανες ;;;

  4. OI ANTΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΔΕΣ ΔΗΜ,ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ,ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ''ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ''.ΑΝ Ο ΑΝΤ/ΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ 'ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥ ΟΙ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ. '' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ''Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ.

  5. Δεν πας να φτιάξης Κανά καυστήρα που ξέρεις καλύτερα κύριε Δέδε αφού το άλλο δεν το κατέχεις.
    Δήμαρχε κάνε ανασχηματισμό σήμερα.

  6. ο εθελοντισμος ειναι η μεγαλυτερη προσφορα του ανθρωπου η ομαδικοτητα στις δυσκολες και απροβλεπτες στιγμες ξεχωριζουν την μοναδηκοτητα του την ψυχικη απο τους τιτλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog