Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποια παγκοσμίας φήμης τραγουδίστρια ήρθε ινκόγκνιτο στην Ελλάδα;

- Advertisement -

Ήρθε καλέ η Λατίνα σταρ στην Ελλάδα και χαμπάρι δεν πήραμε!
Ο λόγος για την Σακίρα, που σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, έφτασε στη χώρα μας με learjet ναυλωμένο από την εταιρία και προσγειώθηκε στη Ρόδο, όπου και διέμεινε σε σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία διέθετε ιδιωτική πισίνα, σάουνα και μίνι γυμναστήριο.
 Η Σακίρα, τραγούδησε σε prive πάρτι γερμανικής ασφαλιστικής εταιρίας, η οποία μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν είχε αποκαλύψει το όνομα της μυστηριώδους καλεσμένης της.
Η Κολομβιανή σταρ έφτασε χωρίς τον αγαπημένο της Πικέ, ενώ σε κάθε της βήμα συνοδευόταν από τέσσερις άντρες της ιδιωτικής ασφάλειάς της.
Οι υπεύθυνοι της γερμανικής εταιρίας είχαν κλείσει για την μεγάλη βραδιά τον prive χώρο γνωστού παραθαλάσσιου club της Ρόδου, όπου από την προηγούμενη μέρα είχε στηθεί ειδική σκηνή και ηχητικές εγκαταστάσεις, που έφτασαν με κοντέινερ στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 300 άτομα, κυρίως Γερμανοί, ενώ στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν μόνο ονόματα VIP.
Η δεξίωση ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και η Σακίρα εμφανίστηκε δύο ώρες αργότερα, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη και κλέβοντας τις εντυπώσεις. Αναχώρησε από το Νησί των Ιπποτών την επόμενη μέρα, ενώ οι διοργανωτές φρόντισαν να μη δοθεί δημοσιότητα στην άφιξή της στην Ελλάδα, όπως ακριβώς προέβλεπε η ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί.
*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog