Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πακιστανός με μαχαίρι στην παραλία Λουτρακίου έσπειρε τον πανικό!

- Advertisement -

Χοντρό επεισόδιο μεταξύ δυο 15χρονων παιδιών ενός Έλληνα και ενός Αλβανού και 10 αλλοδαπών(Πακιστανικής καταγωγής)στην παραλία Λουτρακίου συνέβη πριν από λίγο όπως μας ειδοποίησε φίλος του Loutrakiblog.
Οι αιτίες της διαμάχης είναι άγνωστες αλλά αυτό που συγκλόνισε όλον τον κόσμο είναι το γεγονός ότι ένας Πακιστανός έβγαλε μαχαίρι-σαν αυτό που χρησιμοποιούν οι δύτες -και απειλούσε όποιον έβρισκε μπροστά του από το σημείο που έγινε η φασαρία(κάτω από το cafe Παπαδάκης) μέχρι το παραλιακό πάρκο σκορπώντας τον τρόμο σε γυναίκες με καροτσάκια και απλούς πολίτες που έτρεχαν να προφυλαχθούν από τον μανιακό Πακιστανό!.Η αστυνομία έφθασε εγκαίρως αλλά δεν κατέστη δυνατό να συλλάβουν τον δράστη αφού είχε προλάβει και είχε φύγει,πάντως σε επικοινωνία που είχαμε με το ΑΤ Λουτρακίου οι έρευνες για την σύλληψη του δράστη θα συνεχιστούν και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που περιέγραψαν τον δράστη βρίσκονται σε καλό σημείο.Σικάγο γίναμε και επίσημα..

- Advertisement -

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι ομαδα διας ηρθε αλλα οπως ηρθε εφυγε!!καλα αμα βρουν κανεναν πειτε το μας το πασχα 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ψεεεεεεεμααααααααα!!!!!!ημουν μπροστα απτο γεγονος και ειδα τα παντα…οι πακιστανοι ηταν 3 και οι ελληνες πανω απο 10..αν και ελληνας,οι ελληνες ξεκινησαν την φασαρια χωρις λογο κοροιδευοντας τοους πακιστανους και εκεινοι επιτεθηκαν πρωτα και τους χτυπησαν..το μαχαιρι βγηκε αργοτερα οταν ηδη τους ειχαν χτυπησει αρκετα…ο κοσμος αντεδρασε γιατι δεν υπηρχε λογος και ετσι διαλυθηκαν τα καμαρια μας…κυριος αιτιος ειναι ο δημος και η αστυνομια που τετοιες μερες δεν προφυλασσουν τον κοσμο,διοτι κινδυνεψε κοσμος που δεν εμπλεκοταν απο αυτο το συμβαν…και πριν διασταυρωσετε τις πηγες σας μην αναφερεται ανακριβειες…λυπαμαι,αλλα αυτη ειναι η αληθεια..και ημουν παροντας…ντροπη σε ολους…αλλα κυριως στις αρχες..αυτες φταινε

  3. θα ήταν πιο καλό τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες να υπάρχει μεγαλύτερη αστυνόμευση, γιατί οι επισκέπτες δεν φταίνε σε τίποτα να κάνουν τη βόλτα τους στην παραλία και ανάμεσά τους να κυκλοφορούν διάφοροι με τα μαχαίρια στο χέρι!!
    τελικά μήπως έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσει η πιάτσα από τους κάθε λογίς εγκληματίες?

    η ν@χτερίδα

  4. paidia ftene oloi …alla perisotero afti pou prokaloune …kai oso afora to loutraki epidi eimai kai egw neaaros to thema einai oti oloi psaxnoun mia aformi oste na kanoune tous magkes..alla dn 3eroun oti me afto pou kanoun prokaloune tin tixi tous..kai oxi mono tin tixi tous alla kai tin dikia mas tixi..

  5. φίλε επειδή έτυχε να είμαι και εγώ μπροστά, θα ήθελα να μου πεις πόσα μαχαίρια έβγαλαν τα καμάρια μας όπως γράφεις?
    όσο για το πόσοι ήταν αγαπητέ μου, οι πακιστανοί φεύγοντας ήταν 7 και πήγαν προς το πάρκο με έναν από αυτούς να κρατάει ένα μαχαίρι στο δεξί του χέρι με μία κάμα πάνω από 20 πόντους, φορούσε μπλέ σκούρο μπλουζάκι και ήταν 1,65 περίπου, ο άλλος ο ψηλός με το άσπρο πουκάμισο που μίλαγε ελληνικά αρκετά καλά γύρισε και είπε στον 16 χρονο, δεν σε χτυπάω γιατί είσαι μικρός, αλλά δεν θα μας γ@μήσετε επειδή είμαστε ξένοι!!
    ενώ ο κοντός γύρισε προς το μέρος του 16χρονου κουνόντας το μαχαίρι…
    να συνεχίσω, έφυγαν πηγαίνοντας προς το πάρκο, με τον κοντοπούτανο να εξακολουθεί να κρατάει το μαχαίρι στο χέρι, ενώ κάποιοι δικοί του προσπαθούσαν να του το πάρουν κάτι που δεν κατάφεραν, έφτασαν στο πάρκο σταμάτησαν σε ένα παγκάκι απένατι από το "αλμπόνα" όπου μαζεύτηκαν 12 και μετά καμιά 20αριά, όταν έφτασε το περιπολικό στις μπάρες και το πήραν χαμπάρι έφυγαν, αφήνοντας πίσω μάλλον το μαχαίρι και πήγαν παραλιακά προς τα πίσω (παπαδάκη), να συνεχίσω ή θα μας πεις ότι τα είδαμε στον ύπνο μας όλα αυτά"
    κανονικά θαέπρεπε να τους τσακίσουμε στο ξύλο και του κοντού να του βάλουμε το μαχαίρι στον κ@λο του, άιντε γίναμε και ρατσιστές επιδή στον τόπο μας δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με τα παιδιά μας στην παραλία, σάββατο βράδυ 11 ιουνίου?!!

    η ν@χτερίδα

    υ.γ, δεν κοιμάται ποτέ ειδικά την νύχτα

  6. Για την ιστορία απλα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εδώ και τρεις ημέρες κάποια καλόπαιδα,έχουν βάλει στόχο ένα σπίτι όπου διαμένουν πακιστανοί και το κάνουν καλοκαιρινό. Για σκεφτήτε όλοι εσεις, αν κάποιος σας έσπαγε κάθε βράδυ τον καθρέπτη του αυτοκινήτου σας τι θα κάνατε?? Μήπως τα ίδια?? ή θα λέγατε δεν πειράζει παιδιά είναι!!!

  7. paidia koitate to dentro kai oxi to dasos..(merikoi..)
    kat arxas annarwth9hte gt dn uparxei omada dias sto loutraki,mia perioxh me diplasious touristes apo ka9e allo meros tou nomou..meta skefteite tin nootropia tou ellina magazatora o opoios logw dikwn tou sumferontwn den paei mazi me ton proedro twn katastimatwn na kataggeilei tous paranomous planodious stin paralia…giati etsi vgazoun to pswmi tous oi pakistanoi kai oloi aftoi…KAI OSA kefalia kai na kopsete apo thn lernaia ydra auth pali 9a vgalei kefalia..xreiazetai loipon xtupima stin riza!kai h riza einai ta paranoma emporia pou exoun anaptux9ei kata mhkos ths paralias…Simera einai pakistanos,aurio 9a einai allos omws…kai o kavgas autos ginetai g deka meres mono,meta ola 9a einai fusilogika!!den exw allo xrono alliws 9a sunexiza..elpizw na katalavainete pws pleon to parko exei ginei gketo kai ta sunora elladas-hnwmenwn aravikwn e8nwn einai sto ouzeri giannis…..!!

  8. τι λες ρε μπλακ? δηλαδή αν κάποιοι σου σπάνε το σπίτι παίρνεις το μαχαίρι και βγαίνεις βόλτα στην παραλία?
    που τα είδες αυτά, μόνο στο μπουρδέλο που μας έχουν καταντήσει να ζούμε τα @ρχίδια που κυκλοφορούν μόνο με τα ματ!
    ωραία προσέγγιση, αυτοδικία να πάνε να κάνουν στη χώρα τους εδώ είναι φιλοξενούμενοι και αν ΓΑΠ τους έδωσε δικαιώματα περισσότερα από εκείνα που έπρεπε, να τους τα αφαιρέσε, διαφορετικά την επόμενη φορά που θα τους πετύχω στην παραλία θα τους πιώ όοολο το αίμα τους>>>

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. φυσικά και δεν συμφωνώ με κάποιους που τους σπάνε το σπίτι επειδή είναι μετανάστες, αλλά ας ξεκαθαρίσουν εκείνους που είναι νόμιμα στη χώρα και τους υπόλοιπους ας τουσ στείλουν στην ιταλία, εκεί θα καλοπεράσου!!!

  9. η ομάδα δίας δημιουργήθηκε για να φυλάνε τις τράπεζες, αυτή είναι η βασική δουλειά τους, δεν μπορούνε να περιπολούν εκτός πόλης, μόνο αν πάρουν εντολή τρέχουν για να βοηθήσουν, αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, όσο για αυτό που έγινε το βράδυ στην παραλία, είναι μόνο η αρχή, ας προσέχουμε γιατί την επόμενη φορά θα έχουμε θύματα, πολύ πιθανόν ανθρώπους που θα έρθουν στο λουτράκι για τις διακοπές τους!!!

    η ν@χτερίδα

  10. φιλε ν@χτεριδα αυτα εγιναν μετα το συμβαν το οποιο περογραφεται στο αρθρο…πρωτα εγινε αυτο που περιεγραψα εγω και μετα αυτο που αναφερεις εσυ…ημουν εκει οταν ξεκινησε η φασαρια και εκει οταν τελεισε…ειμαι κατα των λαθρομεταναστων,δεν συμφωνω με το παιχνιδι που παιζεται γυρω απτον εποικισμο τους εδω,αλλα ουτε και με την εκμεταλευση και τον τραμπουκισμο χωρις λογο…ειδικα εκει που εγινε…και σκεφτειτε οτι μανα εμπλεκομενου εδωσε δικιο στους πακιστανους και οχι στον γιο της που ενεπλακει στην φασαρια…Σημασια εχει ο δημος να φροντισει η αστυνομια να προστατευει τους πολιτες και να μην δινουν λεφτα μονο σε δευτερευοντα πραγματα αλλα σε οτι χρειαζεται για τους πολιτες της…ενα περιπολικο για ολο το δημο,δεν φτανει…

  11. Νυχτερίδα ούτε εγώ επικροτώ την αυτοδικία, αλλά όταν τα οργανα της τάξης δεν μπορούν να διαφυλάξουν το αυτονόητο (πχ οικογενιακή γαλήνη,την ιδιοκτισια του Πολίτη) τότε θα φτάσουμε και σε τέτοια περιστατικά και πιθανόν σε χειρότερα σε λίγο καιρό.

    Επίσης θα συμφωνισώ ότι αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση με τους μετανάστες πρέπει να τελειώσει.

  12. υπάρχει κανείς μάρυτρας,να μας ενημερώσει τί πραγματικά έγινε ;;;…προχτές είχαμε άλλο κρούσμα από ό,τι πληροφορήθηκα…είχαμε φρούτα στο Λουτράκι και δεν τα ξέραμε ;;;

  13. tosa xronia den ta vlepane ta xalia tou loutrakiou pou me tin parodo tou xronou emploutisthke me pakistanous?
    twra tous epiase o ponos na endiaferthoun gia tous katoikous – touristes ths?
    As doume epitelous prakseis…

  14. Εγω ειδα 4 μηχανες και δυο περιπολικα,και τεσσερις συλληψεις.Αν ηταν αυτος με το μαχαιρι δεν το ξερω,ξερω ομως τι μαλακια βαραει μερικους στο κεφαλι…

  15. ο καυγας εχει αρχισει πριν μερικες μερες παλι καποιοι 16χπονοι επιτεθηκαν στου πακιστανους εξω απο το κοπεχγη δεν καταλβα το λογο μαλλον ετσι για τσαμπουκα και αποψε εξω απο τον παπαδακι
    καλο ειναι να πεσουν οι τονοι γιατι κανενας γονιος δεν θελει να θαψει το παιδι του
    ουτε ελληνας ουτε πακιστανος

  16. Όσο περισσότεροι οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες, τόσο πιο πολλά φασιστοφρουτάκια θα ξεφυτρώνουν. Το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό. Δεν κατάφεραν να το λύσουν χώρες όπως η Γαλλία (στα προάστια του Παρισίου γίνονται καθημερινά τέτοια) θα το λύσουμε εμείς; Δυστυχώς έρχονται μαύρες μέρες…
    Υ.Γ. Όπως είδατε εξαιρώ τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ που πληρώνουν ΙΚΑ, φόρους κ.λ.π. Όλοι οι άλλοι πολύ απλά πρέπει με κάποιο τρόπο ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

  17. to skiniko ayto epanalamvanete meres paidia..pane kati pitsirikades kai plakonoun pakistanous..gnosta atoma…twra gia ti to kanoun ayto einai alli istoria..to simantiko einai na katalavoume oti oi pakistanoi opws vlepete exoun ginei geto..mazevonte molis ginete kati.kai vlepete oti vgazoun maxeri mesa se ena parko me kosmo kai den tha distazan na to xrisimopoiisounoun xwris oikto giati allo na xtypas kai allo na vgazeis maxeri..kai kati allo oi pitsirikades aytoi oi perisoteroi einai apo tin alvania kai pane kai xtypane tous pakistanous pou eirthan stin xwra mas ayto pou na to peis..[a]

  18. λοιπον. εγινε ενα γεγονοσ ασχημο. κατι παιδαρελια κανανε το νουμερο τουσ σε ξενουσ παρανομουσ πολιτεσ. αυτοι με την σειρα τουσ ανταπεδωσαν το θυμο τουσ με την χρηση μαχαιριου.Επειδη υπαρχουν και σκεπτομενοι ανθρωποι και οχι μονο ρομποτακια. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. Ας σταματησουμε επιτελουσ να βλεπουμε ποιος φταιει , αλλα να βρουμε τροπο προληψης τετοιων καταστασεων. Η Αστυνομια και το Κρατοσ δεν υπαρχει. οκ. Αυτο τι σημαινει οτι υπαρχει η Αναρχια και ολα τα Ρατσιστικα φαινομενα ; Μπορουμε αρκει ομωσ να θελουμε και απο οτι διαβαζω κανενασ σας δεν εχει την θεληση να κανει κατι. Να δεισ που μεχρι το τελοσ του καλοκαιριου θα θρηνησουμε καποιον ή καποιουσ και αυτο λογω ρατσισμου.Ανθρωποι ειναι ολοι. και εσυ και αυτος. Απλωσ αυτος αγωνιζεται για το τι θα φαει ενω εσυ για το ποιον θεσ στην παραλια ( ασπρο, κοκκινο, μαυρο, σοκολατι ). Με διαλογο και ειρηνικο τροπο πηγε κανεισ να τουσ κανει παρατηρηση; ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

  19. μπραβο στα παιδια που κυνηγανε τους λαθρομεταναστες……..
    να πανε στον αγυριστο μαζι με το μ@λακα τον προφητη τους…………

  20. otan dineis to dikaiwma ston pakistano na exei isa dikaiwmata me sena kala sou kanei….na dw poteeee 8a 3upnhsoun autoi oi malakes pou mas kuvernane na tous diw3oun oooooolous apo dw….ki eseis pou to paizete filaan8rwpoi molis mpoun oi pakistanoi sta spitia sas h sas viasoun kamia aderfh kai kamia korh meta upostirixte tous ki allo…..h sfa3imo h diw3imo 8eloun reeeeee oloi tous kai den uparxei gt….uparxoun 1002 giati na analusw…..h ellada einai gia emas…na pane allou….pou 8a mas apeiloun kai me maxairia ta mouniaaa….

  21. re einai pragmata afta?? na fovode oi gunaikes mas oi aderfes mas oi manades mas na kukloforisoun e3w ta vradia logo twn pakistanwn?? tis proales vgalane ton omo mias gunaikas mera meshmeri gia na ths paroun thn tsada!!!! viazoun anilika koritsakia kai agorakia??!! tous pernoume stis douleies mas gia na tous voh8hsoume oikonomika.! einai alhtes! kai adi na sevastoun ton 3eno topo pou menoun kanoun to adi8eto!! egw pistevw pws prepei na tous diw3oume apo thn Elladitsa mas!

  22. re koutoi anthropoi otan erxode oi pakistani k biazoun kores k manades k ta pada…den exei tixi akomi se kanenan giauto den kseri kanis alla skeftiteto ligo….k to pezoun k kakomirides oi pakistanoi??? xaxaxa aa re koutoioti exete grapsi mexti stigmis einai ola moufes k ta sxolia sas k to keimen o stin arxi…

  23. ρε καραγκιοζοπαίχτες! χατζατζάρηδες γράψτε ελληνικά που το παίζετε Έλληνες και μετά ασχοληθείτε με τους αλλοδαπούς…

  24. ο καθενας λεει την εκδοχη του εδω μεσα…μου θυμιζει τον Στεφανακη με τους βιετκονγκ…:-p..μαλλον πρεπει να εξοικειωθουμε στην τελικη…αυτα που βλεπαμε στις αμερικανικες ταινιες ειναι πια και στη πορτα μας…εμεις φτιαξαμε τον κοσμο αυτο…για σκεφτειτε λιγο…την αγαπη μου σε ολο το Λουτρακι…κι ομως ειμαι ακομη εδω..κι αυτο το καλοκαιρι…;-D

  25. περαστικα μας…..ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης ετσι που καταντησαμε το λουτρακι μια σταλια πολη και θα το κανουμε ισλαμαμπαντ …με τοις αδερφες πακιστανες!!!

  26. λοιπον, η δημοτικη αστυνομια που ειναι οεο? γιατι οταν βγαινουν τα παιδια του δημου, οι πακιστανοι και διαφοροι αλλοι εξαφανιζονται. εχω παρει την αστυνομια τηλ μια κυριακη γιατι οι παραλια ηταν γεματη με πλανοδειους αλλοδαπους και μου ειπαν να παρω το δημο γιατι δεν ειναι αρμοδιοτητα τους!!! ρεζιλικια!!! παιρνω το δημο τπτ μονο ο τηλεφωνητης. αχ ναι, παραλιγο να το ξεχασω…απο δευτ.-παρ. ειμαστε δημοτες μετα…??? φοβασε να περασεις απο στενα. οσο για το παρκο εκει και αν ειναι αποικια καθε λογης αλλοδαπων και ναρκωμανων! για να μαζευτουν λιγο οι αρχες γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως. και μην το ξεχασω ολοι να τρεχουμε στον προεδρο για να καταγγειλουμε το παρεμποριο!!!

  27. καταρχάς μιλάμε για παράνομους μετανάστες, λαθρομετανάστες, από πότε λοιπόν οι παράνομοι κάνουν τσαμπουκά και ζητάνε τα ρέστα στη χώρα μας;;; οι Έλληνες όταν πήγαν μετανάστες στην Γερμανία & την Αμερική & αλλού, πέρασαν απο ιατρικές εξετάσεις, πήραν χαρτιά, δούλεψαν με το κεφάλι σκυμμένο στις ξένες χώρες, άμοιροι άνθρωποι που τους είχε διώξει η Ελλάδα, αλλά σίγουρα δε σήκωναν κεφάλι και δεν έκαναν τσαμπουκάδες…
    και τώρα, για τα σπίτια, παλιές μονοκατοικίες & διαμερίσματα, όπου μένουν οι παράνομοι μετανάστες, για πείτε μου πόσο νόμιμα τα έχουν νοικιάσει;;; και λέμε ότι κάποιοι πήγαν και τα έκαναν λαμπόγυαλο στα σπίτια που μένουν;;; δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει, γνωρίζω όμως με σιγουριά ότι σε γειτονιές του Λουτρακίου παράνομοι μετανάστες νοικιάζουν παράνομα σπίτια…
    έλεος, ξεσηκωθείτε Έλληνες, θα μας "καβαλήσουν" για τα καλά, δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι…και όσον αφορά χώρα που είδα ότι αναφέρθηκε προηγουμένως, όπως η Γαλλία, η Γαλλία και άλλες χώρες είχαν αποικίες και τους είχαν εκεί και τους συμπεριφερόντουσαν σα να ήταν ζώα…εμείς οι Έλληνες ούτε αποικίες είχαμε, ούτε πήγαμε σε άλλες χώρες με επιθετικές και παράνομες ενέργειες να κάνουμε κουμάντο, θα πληρώνουμε, λοιπόν, τα σπασμένα των άλλων;;; και θα περνάνε τα δικά μας σύνορα όλοι οι παράνομοι με τις αρρώστιές τους, να τους βάζουμε τσάμπα στα νοσοκομεία μας και να εμφανίζονται αρρώστιες που είχαν χρόνια να εμφανιστούν (χολέρες, κτλ.)…
    και τους έχουμε και τους καμαρώνουμε στην παραλία να πουλάνε παράνομα…εμείς φταίμε που δεν τους έχουμε κυνηγήσει…και στον κεντρικό δρόμο μέρα μεσημέρι όλο μετανάστες βλέπεις…
    αρκετά με την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών που βλέπω και εδώ μέσα, έχουμε κι εμείς δικαιώματα στη χώρα μας

  28. φιλε ν@χτεριδα μαθε πρωτα τι δουλεια κανει η ΔΙΑς μετα πες μας,, πολλα λες και τιποτα δεν ξερεις!!!!!!ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΒΜΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΟ ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ 18 ΛΕΠΤΑ ΑΚΡΙΒΩς ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!!!!!!

  29. . Οι ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης ανταποκρίνονται στην ανάγκη ταχείας και μαχητικής επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

    ~Ποιά είναι τα καθήκοντά τους;
    Οι 2.448 αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης αναλαμβάνουν την πρόληψη και την καταστολή βίαιων και εγκληματικών ενεργειών, όπως είναι οι ληστείες, οι βιασμοί, οι συμπλοκές, οι ανθρωποκτονίες.

  30. u-spinos
    a.v. αν πραγματικα θελεις να ενημερωθεις απο που ξεκινησε
    ολη αυτη η ιστορια με τους πακιστανους ριξε μια ματια στα
    φασιστομπλογκ της Αθηνας και θα καταλαβεις.
    Και επειδη διαβαζω στα διαφορα σχολια για παρανανομους και λαθραιους,σας πληροφορω οτι αν ήσαν παρανομοι ή λαθραιοι,δεν θα καλουσαν οι ιδιοι την αστυνομια για να
    καταγκειλουν τα σπασιματα στα σπιτια τους.
    Αυτα για οσους δεν εχει ακομη τυφλωσει τορατσιστικο μισος

  31. εσύ έξυπνε 4.33 που τα ξέρεις για πες μας που πέταξε το μαχαίρι του ο πακιστανός όταν ήρθε το περιπολικό στις μπάρες στο πάρκο?
    αιντε γίνατε όλοι πονηροί και γράφετε τις π@παριές σας.
    στην πλατεία πήγε μετά από 45 λεπτά και περίμενε ενισχύσεις, αφού πρώτα σταμάτησε στην τσαλδάρη για 10 λεπτά περίπου, μη γράφετε ιστορίες γιατί τα μάτια της ν@χτερίδας ειδικά την νύχτα βλέπουν πολύ καλά..
    όσο για τη δουλειά της δίας, αφού είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί δεν έχει και 2 μοτοσυκλετιστές στο λουτράκι?
    άλλα γράφουν και άλλες εντολές έχουν…

    η ν@χτερίδα

  32. ΚΑΛΑ ΟΚ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ…ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ…ΧΑΡΑΚΩΝΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ…ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΑΣ…ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ…ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ..ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ???ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ…ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ…ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ…ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

  33. Το που μένουν οι πακιστανοί στο Λουτράκι είναι γνωστό, οπότε δεν είναι δύσκολο πιστεύω να βρεθεί ο μαχαιροβγάλτης…αλλά δυστυχώς το γενικότερο πρόβλημα παραμένει…

  34. δεν ειναι δουλεια των παιδιων να κανουν τσαμπουκα για να ξεκαθαρισει και καλα αυτη η κατασταση..οι γονεις που ειναι σε ολα αυτα?και για να απαντησω σε καποιον που ειπε μπραβο στα παιδια τινα πω ..αισχος κ ντροπη ΄'δεν ειναι καθολου σωστο να παρακινουνται τετοιες ενεργειες.. να κατσουν στα αβγα τους γιατι κ οι πακιστανοι ανθρωποι ειναι ..οταν σε προκαλουν αντιδρας.γι αυτο κ για να μη θρηνησουμε θυματα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog