Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε στο Σχίνο στο Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πισίων κ. Γκίκας Ιωάννης η ετήσια Λαϊκή Συνέλευση της τοπικής κοινότητας…

Στη συνέλευση παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Λογοθέτης Κώστας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γλυκοφρύδης Γεώργιος, και ο κ. Μουζάκης Αθανάσιος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γκιώνης Γεώργιος και ο αρχηγός της Δημοτικής παράταξης Συνένωση Προόδου Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πετρίτσης Γεώργιος, ενώ υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή Δημοτών και εκπροσώπων από αρμόδιους φορείς.
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γκίκας Ιωάννης αφού ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους αναφέρθηκε στα έργα τα οποία έγιναν την προηγούμενη τετραετία και προέτρεψε τους δημότες και τους φορείς της περιοχής να θέσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνος πρόεδρος του Κέντρου Ιδρύματος Ελληνισμού, ευχήθηκε επιτυχία στη Λαϊκή Συνέλευση και δήλωσε πώς ο χώρος είναι διαθέσιμος για οποιαδήποτε εκδήλωση.
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.
Ετέθησαν ζητήματα όπως ύδρευσης, καθαριότητας, πυρασφάλειας, συντήρησης δρόμων και ελεύθερης πρόσβασης στη παραλία.
Ο κ. Πετρίτσης Γεώργιος στη σύντομη παρέμβασή του αναφέρθηκε σε διάφορα προβλήματα της περιοχής και τόνισε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.
Ο πρώην Δήμαρχος κ. Γκιώνης Γεώργιος αναφέρθηκε στα ποσά που διατέθηκαν κατά την προηγούμενη τετραετία για έργα πού έγιναν στη περιοχή και τόνισε ότι η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί από όλους.
Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι σήμερα στο Σχίνο συμβαίνει κάτι συνταρακτικό αφού γίνεται η πρώτη Λαϊκή Συνέλευση με τόσο μεγάλη συμμετοχή, αναφέρθηκε επίσης στο Νέο Δήμο που προέκυψε από τον Καλλικράτη και δίνοντας συγχαρητήρια στη Τοπική κοινότητα για της καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλει, μετέφερε ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα στους δύσκολους σημερινούς οικονομικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς καιρούς.
Τόνισε ότι τα προβλήματα που βρήκαμε με την ανάληψη των καθηκόντων μας είναι πάρα πολλά και διαβεβαίωσε τους δημότες ότι σε συνεργασία με τις περιφέρειες αλλά και με όλους τους αρμόδιους Φορείς και δημότες θα γίνουν μεγάλες προσπάθειες για να λυθούν.
Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog