Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αίτηση πτώχευσης από την εταιρία του Λάκη Γαβαλά…

- Advertisement -

Ο χώρος της μόδας χτυπιέται και αυτός από την κρίση αφού ο κόσμος δεν ξοδεύει και έτσι και η εταιρεία Lakis Gavalas έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.
 

GAVALASSS H 633 451 Η εταιρεία Lakis Gavalas έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 περί πτώχευσης!
Όπως διαβάσαμε στο οικονομικό διαδικτυακό περιοδικό Capital, η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δικαίου συζητήθηκε σήερα από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Ωστόσο, σύμφωνα με το οικονομικό ρεπορτάζ μέχρι στιγμής έχει γίνει η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 από την εταιρεία του Λάλη Γαβαλά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή. Το ότι οδηγήθηκε σε αυτή την αίτηση σημαίνει ότι η εταιρεία έχει συσωρευμένα χρέη.
gavalaslak Η εταιρεία Lakis Gavalas έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 περί πτώχευσης!
Με πολύ απλά λόγια, η εταιρεία ζητάει προστασία από τους πιστωτές ώστε να μην μπορεί να γίνει κατάσχεση της περιουσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE οι γνωστές και πολυτελείς φίρμες για λογαριασμό των οποίων επιχειρούσε ο Λάκης Γαβαλάς στην Ελλάδα, όπως η βρετανική Burberry και η ιταλική D&G πλέον παραδίδουν εμπορεύματα απευθείας στους πελάτες, ενώ η DSquared και η Μοschino Love έχουν πλέον περάσει στον όμιλο Παγώνη.
Πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό People και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Lakis Gavalas και παραδέχθηκε ότι περνάει κρίση: «Δυστυχώς, έχουμε δυσκολίες. Τρέχουμε όλοι, για να βοηθήσουμε την εταιρεία και τον κ. Γαβαλά. Τέτοιου είδους δημοσιεύσεις και γνωστοποιήσεις θεμάτων μάς στεναχωρούν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».
gavalaset Η εταιρεία Lakis Gavalas έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 περί πτώχευσης!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog