1. Αρχικά κοίταξε την κεντρική φωτογραφία του προφίλ της. Αν είναι…
και η μοναδική στο προφίλ της αυτό είναι κάπως ύποπτο..
2. Σε περίπτωση που αντί για φωτογραφία της υπάρχει μια άσχετη Φώτο (κάποιο τοπίο, κάποιο ζώο, cartoon κλπ) τότε οι πιθανότητες να είναι εύσωμη αυξάνονται επικίνδυνα.


3. Αν πάλι υπάρχει φωτογραφία στο προφίλ της αλλά η Φώτο την δείχνει μόνο από το λαιμό και πάνω τότε «Χιούστον, δεαρ ις α πρόμπλεμ!!».


4. Σε περίπτωση που περάσει τα παραπάνω τεστ κοιτάξτε προσεκτικά τη φωτογραφία και δείτε αν είναι σκοτεινή, έχει κάποια περίεργη γωνία λήψης ή δεν φαίνεται καλά το πρόσωπο ή το σώμα της.


5. Κοιτάξτε εν γένει αν είναι photoshopped! Basic Rule!


6. Αν τώρα έχει παραπάνω από μία φωτογραφίες κοιτάξτε να δείτε αν υπάρχουν φωτογραφίες με οπτικές γωνίες που να δείχνουν καθαρά τον… σωματότυπό της. Σε περίπτωση που υπάρχουν μόνο φωτογραφίες που δείχνουν το …γλυκούλικο προσωπάκι της υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να την πατήσετε.


7. Κοιτάξτε αν υπάρχουν photo albums με τοπία και μόνο. Biiig (fat) problem!!!


8. Εκεί που χαλάει συνήθως το καμουφλάζ είναι όταν γίνεται η εν λόγω κοπέλα σε φωτογραφίες από άλλους tag. Κοιτάξτε προσεκτικά και δείτε τα tag που της έχουν κάνει. Συνήθως εκεί πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα… καλλωπισμένες φωτογραφίες! Φυσικά αν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της σε προκλητικές στάσεις ή/και μοιάζει με μοντέλο μην βιαστείτε να χαρείτε για την καλή σας τύχη. Χρησιμοποιείστε το ένστικτο σας για να εξακριβώσετε ότι σίγουρα οι φωτογραφίες είναι δικές της!

blogografies.blogspot.com