Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η κλάραμπελ έγραψε… μμμ…μμμ…εεε…Ανδρικές ορμόνες για όλους!…

- Advertisement -
Για να δούμε λοιπόν, ποιες είναι οι ορμόνες που μας… κατατρέχουν (όχι όλες και όχι όλους)
Βοδινόλη
Τυπική αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται μονίμως και έχει ως αποτέλεσμα ο άντρας να τρώει σαν βόδι ανεξάρτητα αν βρίσκεται σπίτι του, σε ταβέρνα ή στο καλύτερο restaurant  και με γυναικεία συντροφιά. Παρότι τα βόδια είναι χορτοφάγα, η βοδινόλη ανοίγει την όρεξη για κάθε είδους κοψίδια και ψητά, για ψαρομεζέδες, για σάλτσες και λαδοβουτιχτές μπουκίτσες. Δεν έχει επιπτώσεις στους χορτοφάγους.

Μπεκρουλίνη
(ή κουνουπιδόλη ή πατατόλη ή αλοιφίνη ή χωματόλη ή λιωματίνη ή κοκκαλίνη)
Ορμόνη που εκκρίνεται οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου, αρκεί να υπάρχει η σωστή παρέα. Δημιουργεί τάση προς το μπεκρούλιασμα και συνήθως ακολουθεί χρονικά την βοδινόλη ή την συνοδεύει. Συχνές επιπτώσεις είναι ο ύπνος με ρούχα, παπούτσια και ανοιχτά τα φώτα, σπάσιμο καθρέφτη με το κεφάλι, κατούρημα στη ντουλάπα κλπ. Αν συνδυαστεί με γκαντεμιά και κακό φωτισμό , μπορεί να οδηγήσει σε ξύπνημα δίπλα σε γκόμενα-μάτζικα ντε σπελ. Η ακατάσχετη έκκριση της μπεκρουλίνης οδηγεί τον άντρα σε σίγουρη καραγκιοζορεζηλοποίηση.
Ποδοσφαιρίνη
Πανίσχυρη αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται τα βράδια του Champions League, Mundial καθώς και τις Κυριακές. Συνηθισμένο αποτέλεσμα είναι η απώλεια συνείδησης, μνήμης  και η πλήρης αδιαφορία για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός αγωνιστικού οπτικού πεδίου μεγέθους τηλεόρασης . Αντίθετα στις γυναίκες προκαλεί τεράστια αύξηση έκκρισης της μουρμουρόλης
Διπλανόλη
Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται σε όλους τους άντρες και πιο πολύ σε αυτούς με μόνιμη σχέση. Έχει ως αποτέλεσμα να γουστάρει περισσότερο κάποια άλλη γυναίκα από αυτή που έχει, όπως εκείνη στο διπλανό γραφείο, στο διπλανό διαμέρισμα, στην διπλανή ομπρέλα της παραλίας, στο διπλανό αμάξι στο δρόμο,στο διπλανό τραπέζι στα μπουζούκια,  την κολλητή της φίλης του ή την αδελφή της κλπ. Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν η δική του είναι σίγουρα  πιο ωραία από τις άλλες. Δεν υπάρχει τρόπος καταστολής αυτής της ορμόνης, εκτός αν σε πάρει χαμπάρι και σου ρίξει την μουτζορόλη.
Αιδιοδουλίνη
Πρόκειται για ορμόνη που υπάρχει σε πολλούς άντρες και επιφέρει την πλήρη και άνευ όρων υποδούλωσή του σε κάποια γυναίκα (η παροιμία λεει το μ.νι σέρνει καράβι). Η δράση της είναι ύπουλη γιατί ποτέ ο ασθενής δεν έχει επίγνωση της καταστάσεώς του. Αντίθετα είναι πεπισμένος  ότι ελέγχει πλήρως τη γυναίκα. Τυπικές ενδείξεις είναι η απομάκρυνση από παλιούς φίλους, η αποχή από αγαπημένες συνήθειες και δραστηριότητες, καθώς και άλλες πιο περίπλοκες, όπως παραμιλητό κ.ά . Η ύπαρξη της αιδιοδουλίνης μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο με την βοήθεια τρίτων, κυρίως φίλων αλλά σπάνια αντιμετωπίζεται ριζικά, μόνο μετά από χρόνια χρήση της νυμφουλίνης  κάτι αρχίζει να διορθώνεται.
Καληνυχτίνη
Πρόκειται για ειδική περίπτωση ορμόνης που συναντάται σε ορισμένους άντρες. Συνέπεια αυτής είναι ο άντρας να γυροφέρνει κάποια γυναίκα αλλά ποτέ να μην προχωράει παραπάνω. Αρκείται στο να τη συνοδεύει έξω και να την γυρνάει το βράδυ σπίτι, γι’ αυτό και λέγεται «καληνυχτάκιας». Κάποια στιγμή η καληνυχτίνη αντικαθίσταται πρώτα από την μπαλαμουτίνη και μετά  από τη αιδιοδουλίνη.
Μπακουρόλη
Άλλη εξειδικευμένη ορμόνη. Χτυπά ορισμένους άντρες και έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουν «καταίφι» μόνο στα ζαχαροπλαστεία , στο filmnet και στο sexyland. Συνήθως οι ασθενείς αυτοί κυκλοφορούν  πολλοί μαζί, τουλάχιστον τρεις, και το καλό τους χέρι είναι πολύ πιο δυνατό από το άλλο. Το τέλος της μπακουρόλης έρχεται χάρη στη νυμφουλίνη και ποτέ σε όλους μαζί.
Μπαλαμουτίνη
Άλλη μια ορμόνη που εκκρίνεται σε όλους τους άντρες και πιο πολύ σε αυτούς δεν έχουν  μόνιμη σχέση. Χαρακτηριστικό όλων αυτών των ανδρών είναι ότι δεν χάνουν ευκαιρία να μπαλαμουτιάσουν οτιδήποτε θηλυκό βρεθεί σε απόσταση, που το φτάνουν τα πλοκάμια τους (φυσικά πάντα με την συγκατάθεση τους). Τα αγαπημένα τους αξεσουάρ είναι  χτένα-βούρτσα-τζελ-λακ , για να συμμαζεύονται μετά την έκκριση της μπαλαμουτίνης.
Τσιγαρόλη
Άλλη μια ορμόνη που εκκρίνεται σε πολλούς  άντρες και πιο πολύ σε εκείνους που δεν έχουν καλή  σχέση με τον «ενεργό» αθλητισμό . Χαρακτηριστικό όλων αυτών των ανδρών είναι ότι δεν χάνουν ευκαιρία να ανάψουν τσιγάρο –πίπα-πούρο- και ενίοτε ναργιλέ στα μούτρα όλων των υπόλοιπων μη καπνιστών, αδιαφορώντας για νόμους – μικρά παιδιά κ.ά που χαλάνε την απόλαυσή τους. Η διαφορά τους από εκείνους που δεν έχουν αυτή την ορμόνη, είναι ότι το πρωί αν τους πλησιάσεις χωρίς μάσκα, μπορεί να πάθεις αναπνευστικό ταρατατζούμ, άσε τα ρούχα τους που αναδύουν μια οσμή μπαρουτοκαπνισμένου καριολοφυλιού. Η διαφορά της από τις άλλες ορμόνες είναι ότι την συναντάς συχνά και στις γυναίκες. 
Φιγουρατζίνη
Πρόκειται για συνηθισμένη ορμόνη, η επίδραση της οποίας έχει ως αποτέλεσμα ο άντρας-θύμα να επιδεικνύει ό,τι νομίζει πως ζηλεύουν οι άλλοι σε αυτόν. Συγκεκριμένα: Αν πρόκειται για την ωραία (;) φίλη του: Πάει στο κλαμπ, γυρνάει το κεφάλι του σαν περισκόπιο και κοιτάζει να δει αν την κοιτάζουν. Τότε καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, κάνει high-five με τον «κολλητό» μπάρμαν με την αλογοουρά, τον χαλκά στο αυτί  και παραγγέλνει ποτό με κόλα .
Αν πρόκειται για αυτοκίνητο: Του βάζει φιμέ ζελατίνα στα τζάμια, μαύρα πίσω φώτα, ψεύτικη extra εξάτμιση, τιμόνι momo, δικτυωτά προσκέφαλα, stereo με subwoofer, πετσετάκι Dewars στο ταμπλό, αεροτομές, κεραίες κλπ. Μετά παίρνει σβάρνα τις καφετέριες και τους πλησιέστερους σε αυτές δρόμους και παίζοντας με 160db σκυλοπόπ, κλαψοτράγουδα, ζεϊμπέκικο,τέκνο –τρανς, αλλά προσοχή  όλα τα σουξέ.
Εδώ πρέπει να τονίσουμε το παράδοξο ότι η φιγουρατζίνη ενισχύει και αποδυναμώνει συγχρόνως την θεωρία του Δαρβίνου. Την ενισχύει γιατί οι φιγουρατζήδες αποτελούν τον χαμένο εξελικτικό κρίκο ανάμεσα στον πίθηκο και τον άνθρωπο. Την αποδυναμώνει γιατί αποδεικνύει ότι διαδικασία της Φυσικής Επιλογής δεν είναι αρκετή για να απαλλάξει την Φύση από εντελώς άχρηστα και χωρίς λόγο ύπαρξης όντα, όπως οι φιγουρατζήδες-κακαλοσπάστες .
πηγή:εφημερίδα Ρεπόρτερ της Κορινθίας
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog