Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περί οικονομίας του νερού ο λόγος..

- Advertisement -

Στο ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων προχθές η κάμερα του istos.gr και είχαμε την χαρά και την τιμή να ακούσουμε τον δήμαρχο Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων κ. Λογοθέτη να μιλάει σοφά και σωστά για την ορθολογιστική χρήση του πολύτιμου αγαθού που είναι το νερό.
Όμως αναμοχλεύοντας κατά τύχη τα αρχεία μας βρήκαμε πως γίνεται η σπατάλη του νερού στην πόρτα του Δημάρχου …. στο δημαρχείο Λουτρακίου. Οι υπάλληλοι είχαν την υποχρέωση να καθαρίσουν το χώρο, όμως οι τοπικοί άρχοντες που παρέλασαν από μπροστά τους δεν έκαναν καμμία υπόδειξη για την υπερβολικη κατανάλωση του νερού που χρησιμοποιούσαν αν και αυτοί έχουν και όχι οι εργαζόμενοι την ευθύνη. Άν μία εικόνα ειναι χίλιες λέξεις το βιντεο λέει ακόμη περισσοτερες.
Ωραία τα λόγια κ. δήμαρχε αλλά από πράξη ….. τίποτα
*e-istos

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. δεν αντεχω να βλεπω ερχονται οι αθηναιοι και πλενουν τα αυτοκινητα τους τις βεραντες τους χωρις να πιανουν μια σκουπα δεν μπορω να καταλαβω…και στη παραλια ποσο νερο χρειαζεται ενας γιανα ξεπλυθει απο το αλατι??? που ανοιγει τη βρυση και χαζευει …..η ο αλλος που πηγαινει με το σαμπουαν ….εχουμε αναρωτηθει ποσες εκατονταδες πανε καθε μερα ποσο νερο ξοδευουν ..ποση αναισθησια εχουν καποιοι????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog