Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Xοντρό κράξιμο στο ΚΚΕ…

- Advertisement -

Το βίντεο είναι απο την απεργία της 28ης Ιουνίου…Η πορεία του ΠΑΜΕ φτάνει απο τις στήλες του Ολυμπίου Διός στο Σύνταγμα και ξαφνικά κάνει μεταβολή και γυρίζει πίσω…Ακούστε τις αποδοκιμασίες που τρώνε απο τον κόσμο…Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν ακούει τόσο κράξιμο.


*ksipnistere

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο ,ειναι το επιπεδο ,να κραζουμε ενα κομμα ,και ειδικα το ΚΚΕ ,που απο τοτε που γεννηθηκα αγωνιζεται για το δικαιο του εργαζομενου ,του μικρομεσαιου και εναντιο σε καθε μορφη καταπιεσης των ανθρωπινων δικαιωματων.
    Αντι να ,γιουχαουμε τους ηλιθιους εαυτους μας που επιλεξαμε και ψηφησαμε ,αυτους του διεφθαρμενους ,που μας κυβερνουν ,τολμαμε και φασκελωνουμε αλλους ,αντι τους ιδιους μας τους εαυτους .
    Καλα ,κανουν και μας γ@μ@νε ,ακομη κι αλλο γιατι αυτο γουσταρουμε.
    Ντροπη μας και αισχος μας !!!!
    εισπρατουμε ο,τι μας αξιζει.
    Εμεις ,οι κεφαλαιοκρατες ,καταχρεομενοι στις τραπεζες ,νεοπλουτοι ,που ξαφνικα ενα κομμα σαν το ΚΚΕ ,μας θιγει τα "συμφεροντα " μας

    Τα ιδια ,λεει και ο Λατσης και ο Βαρδινογιαννης και οι ομοιοι τους .

  2. να μας πεις ρε φιλαρακι που στελνουν τα παιδια τους σχολειο οι κκεδες.πρωτοκλασατα ιδιωτικα και αμερικανικα κολεγια..κι εσυ κατσε και διαμαρτυρησου για το γιουχαισμα που τρωνε…για να μην ρωτησω που δουλευουν οι εργατοπατερες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog