Στις 27/6 κοινοποιήθηκε η άδεια για τα χημικά στο Σουσάκι,στις 28/6 ο αντιδήμαρχος κος Δέδες(Μίτε)δηλώνει ότι το θέμα είναι παγωμένο!

Το δούλεμα πάει σύννεφο από τον κο αντιδήμαρχο αφού έχουμε στα χέρια μας την απόφαση από την περιφέρεια που εκδόθηκε στις 22/6 με αριθμό πρωτοκόλλου 1253 ,αριθμό φακέλου Φ14/Σ95 από την Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας υπογεγραμμένη από τον κο Τατούλη!

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στις 27/6 στην εταιρεία Soussaki logistics Α.Ε.,στον δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων,στην πολεοδομία Κορίνθου και στο Λιμεναρχείο Ισθμίας και ο μοναδικός που δεν ήξερε τίποτα είναι ο εκπληκτικός κος Δέδες!

Αναρωτιώμαστε αν η συμπεριφορά και οι τακτικές του κου Δέδε έχουν άλλον ισάξιο μιμητή στην τοπική αυτοδιοίκηση πανελληνίως αφού δεν διστάζει για να δικαιολογήσει τις ατοπίες του να κατηγορεί τα μπλογκς.

Ο δήμαρχος κος Λογοθέτης,οι σύμβουλοι αλλά και το σύνολο των συνδημοτών μας για πόσο ακόμα θα αντέχουν τον κο Δέδε να προσπαθεί πολλάκις να μας δουλέψει όλους κανονικά;;;;;;

Δείτε το βίντεο του e-istos από την συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων που έγινε στις 28/6 και θα καταλάβετε μόνοι σας……