Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το… ξέσπασμα του Σφακιανάκη

- Advertisement -

Για την οικονομική κρίση, την τηλεόραση και τα ριάλιτι, μίλησε στην κάμερα του Star ο Νότης Σφακιανάκης με διάθεση αρκετά… «μαύρη»!

«Όταν σε έχουν υπερχρεώσει σε βαθμό κακουργήματος χρήματα που έχεις πάρει από τοκογλύφους ή από τις τράπεζες κι έχεις πάρει τέτοια δάνεια , που δεν μπορείς να πληρώσεις είναι μοιραίο πως κάποια στιγμή θα σου βάλουν την αγχόνη και θα σε πνίξουν που σημαίνει θα σου πάρουν τη χώρα» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκινώντας από την οικονομική κρίση.

Συνέχεια είχε τη τηλεόραση. «Τι σας ενοχλεί στην tv, αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί;» ήταν η ερώτηση προς τον Νότη που… του ξύπνησε τα ένστικτα! «Κάτι;» ρώτησε με απορία. «Είναι τόσα πολλά που δεν μπορείς να τα μετρήσεις… Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα, ας πούμε μόνο ότι υπάρχει σκουπιδαριό πολύ στη ζωή μας και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και στα έντυπα. Γενικότερα πολύ σκουπιδαριό».

Δηλαδή δεν βλέπει ούτε τα ριάλιτυ; «Αυτό είναι επικίνδυνο! Να βγάζει δηλαδή κάποιος τη ζωή του δημόσια και ο άλλος να την εκμεταλλεύεται χλευάζοντάς τον, λέγοντάς τους διάφορα που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση… Είναι επικίνδυνο…» δηλώνει ορθά-κοφτά ο Notis!

Τι συμβουλεύει ο ίδιος μέσα στη «μαυρίλα»; «Αν μπορούμε να ανατρέψουμε το μέτριο και το κακό να φύγει από τη ζωή μας, όσο πιο πολύ γίνεται κι αυτά που αξίζουν πραγματικά να τους συμπαρασταθούμε, να τα μεγαλώσουμε ώστε να κατακτήσουμε τη ζωή μας»…

*24wro
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog