Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή την υπόθεση της Soussaki Logistics εδώ και πολύ καιρό, όπως και τις διαβεβαιώσεις των τοπικών μας αρχόντων για την αποτροπή οποιασδήποτε προσπάθειας αδειοδότησης και εγκατάστασή της στην πόλη μας .

Οι πάντες γνωρίζουν τις καταστροφικές συνέπειες που απορρέουν από την χρήση, την μίξη την παρασκευή και τα απόβλητα των χημικών ουσιών με αποτέλεσμα την άμεση η έμμεση περιβαλλοντική καθίζηση, την υποβάθμιση των όρων διαβίωσης και την έκθεση της δημόσιας υγείας σε καρκινοπαραγωγά δημιουργήματα.

Με την έκδοση άδειας από την Περιφέρεια χωρίς καν να ληφθούν υπ όψιν τόσο τα αιτήματα και οι παρεμβάσεις των τοπικών αρχών, η κίνδυνοι για το περιβάλλον, όσο και η αντίθετη λαϊκή βούληση λόγω της άκρως βεβαρημένης και βιομηχανικά κορεσμένης περιοχής των Αγίων Θεοδώρων, αποτελεί παραβίαση συνταγματικών και διεθνών όρων προστασίας του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και πρόκληση του λαϊκού αισθήματος.

Η σχετική απόφαση έκδοσης αδείας επιβεβαιώνει και πάλι την αίσθηση των πολιτών ότι η πολιτική εύνοια συνεχίζεται να δίδεται ΑΠΛΟΧΕΡA σε ημέτερους, εις βάρος της ζωής μας, των παιδιών μας και του περιβάλλοντος των Αγίων Θεοδώρων αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Αναμφισβήτητα υπάρχουν λάθη που έγιναν στο παρελθόν και πιθανώς το παρόν όσον αφορά τον άμεσο χειρισμό ,την αντίδραση αλλά και την ολοκληρωμένη παρουσίαση του προβλήματος εν τη γενέσει του στις αρμόδιες Αρχές και την Πολιτεία, ΟΜΩΣ αντί να αλληλοκατηγορεί ο ένας τον άλλον, Κύριοι ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΓΚΙΩΝΗ, ΠΑΥΛΟΥ και ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επιτέλους ΚΑΘΙΣΤΕ κάτω, ΒΡΕΙΤΕ μια κοινή γραμμή και ΥΨΩΣΤΕ μαζικά και όχι μονολιθικά ΑΝΑΣΤΗΜΑ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ στην Περιφέρεια , τους Βουλευτές Κορινθίας και όχι μόνο,στην Πολιτεία, χρησιμοποιώντας κάθε ένδικο μέσο ακόμη και Άρειο Πάγο η Συμβούλιο της Επικρατείας για να αποτραπεί αυτή η παράλογη, πονηρή και ύποπτη απόφαση για την εγκατάσταση της Soussaki Logistics.

Εμείς είμαστε κοντά σας διακατεχόμενοι από αγανάκτηση και υπέρμετρη μαχητικότητα μέσα στα πλαίσια του νόμου, για να αποτρέψουμε όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ, το άκρως επικίνδυνο ανοσιούργημα που προσπαθούν να περάσουν ύποπτα συμφέροντα, η ανεκτικότητα και ο εξ απαλών ονύχων έλεγχος που έκαναν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας συμπεριλαμβανομένου και του κ. Τατούλη, αν τελικά έχει λάβει γνώση της σοβαρότητας του θέματος.

Με Ερυθροσταυρίτικους Χαιρετισμούς

Σταύρος Καβαλλάρης – Προέδρος