Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη για Λαϊκή συνέλευση με θέμα τα χημικά στο Σουσάκι

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

    Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, μετά από απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, προσκαλεί πολίτες, φορείς και παρατάξεις σε λαϊκή συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/7 και ώρα 11.00 στο πολιτιστικό κέντρο Αγίων Θεοδώρων.
    ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
    Οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την αποτροπή της εγκατάστασης δεξαμενών αποθήκευσης και διακίνησης χημικών προϊόντων από την εταιρία – Σουσάκι – logistics Α.Ε
    Η παρουσία όλων στην συζήτηση είναι απαραίτητη για την λήψη σοβαρών αποφάσεων
    Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς δε μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα. Την άδεια την πήρε τώρα. Η υπογραφή έπεσε.
    Έχει τον νόμο υπέρ της, η εταιρία. Με βοές και σηκωμένα χέρια δε γίνεται τίποτα. Πρώτα από όλα πρέπει να βρεθείτε με την εταιρία να σας ενημερώσει για το τι ακριβώς θα κάνει. Είναι το λιγότερο και αυτό που έπρεπε να είχατε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά για το λογικό δεν τόλμησε κανείς. Όποιος κλείνει πόρτες…. Μένει εκτός.
    Υποθέτω ότι κανείς δεν γνωρίζει συγκεκριμένα τι ακριβώς κάνει η εταιρία. Η λέξη …χημικά δε μου λέει τίποτα.
    Γιατί δε κάνετε και τις ίδιες κινητοποιήσεις για αυτούς που ρίχνουν τα απόβλητα τους σε ρέματα, σε αυτούς που ρίχνουν δυναμίτη στην θάλασσα και ψαρεύουν παράνομα, αυτούς που έχουν τα παράνομα κτίσματα και δεν έχουν πότε τους πληρώσει άδειασμα από τα βωθρολυματα στα σπίτια τους!!! Και χύνονται στο έδαφος;;; Γιατί Μουγκα …στην στρούγκα;;; Τόσα Χρόνια;;

  2. κατοπιν εορτης Κωστακη!

    αληθεια εισαστε τοσο αχρηστοι ή παιζει κατι αλλο στο συγκεκριμενο θεμα?

    μπας και ξερει ο Μιτε να μας πει?

  3. Για ποιό λόγο κάνεις λαική συνέλευση κ. Λογοθέτη τι θα πείς σε αυτόν τον κόσμο ? Συγνώμη αλλά δεν ξέραμε νομίζαμε πως θα γινόταν αλλιώς ? Θα πείς την αλήθεια οτι είσαι αγκιστρωμένος πολιτικά με την κυβέρνηση και προπαντός με τους τοπικούς βολευτές, και όπως παίζουν χορεύεις? Εδώ ήθελες να φέρεις τα απόβλητα της βόχας στο Λουτράκι !
    Εάν έχεις τα κότσια κατέβασε τον κόσμο στο δρόμο δείξε οτι πονάς για αυτό τον τόπο και δεν είσαι απλός ετερόφοτος κομήτης και ένας yes sir.
    απο δώ και στο εξής πιστεύω οτι πρέπει να αντιμετοπίζονται και οι δημοτικοί άρχοντες όπως και οι 155 ΒΟΛΕΥΤΕΣ του κοινοβουλίου με κράξιμο.

  4. Eρώτημα, ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων διαθέτει εκτελεστική επιτροπή; αν ναι ξέρει κανείς ποιοί συμμετέχουν;Αν όχι, προφανώς μία τέτοια επιτροπή θα διαθέτει ο συνδιασμός του δήμαρχου, οπότε έχουμε εκ νέου το ίδιο παράπτωμα, ο συνδιασμός του δήμαρχου καλεί σε λαική συνέλευση και όχι ο δήμος, φυσικά χρησιμοποιώντας τον λογότυπο του δήμου. Όσο για την σύγκλιση της λαικής συνέλευσης είναι πλέον αργά. Ο μόνος που δικαιούται να μιλάειγια το θέμα αυτό είναι μόνο ο Γκιώνης, ο οποίος επι των ημερών του δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν και φυσικά ήταν η πιο κρίσιμη περίοδος για το στήσιμο της δουλειάς.

  5. O Δήμαρχος καλεί σε λαική συνέλευση με θέμα την αποθήκευση – διακίνηση των χημικών. Ερώτημα, με την εταιρεία που προτίθεται να επενδύσει, έχει έρθει σε επαφή, προκειμένου ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι πρόκειται να κάνουν ακριβώς; Το λέω αυτό για να πάψουμε να λαικίζουμε και να ξέρουμε τι πολεμάμε. Απλά αναφέρω ότι η Motor Oil είναι ανταγωνίστρια εταιρεία στα είδη που πρόκειται να διακινούνται, απλά να το γνωρίζουμε και να κάνουμε πιο συγκεκριμένες ενέργειες. Αυτά προς το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog