Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

40αρια θα χτυπήσει το θερμόμετρο

- Advertisement -

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η χώρα από χθες με αποκορύφωμα όμως τη σημερινή ημέρα που ο υδράργυρος θα χτυπήσει 39 βαθμούς σε σκιά δηλαδή πάνω από 40 για όσους εργάζονται και βρίσκονται στον ήλιο.

Αν και από το Σάββατο φυσάει βοριαδάκι που σε αρκετές περιοχές φτάνει τα 7 μποφόρ αυτό δεν έχει βοηθήσει στο να πέσει η θερμοκρασία. Στο κόκκινο ο υδράργυρος σήμερα με το πρώτο κύμα καύσωνα να είναι γεγονός. Το βοριαδάκι θα εξακολουθήσει να φυσά και οι άνεμοι θα πνέουν ως και επτά μποφόρ στο Αιγαίο ωστόσο θα έχουμε και σαραντάρια. Υψηλότερες θερμοκρασίες – κοντά στους 40 – θα έχουμε σε Σέρρες, Άρτα και Αγρίνιο. Κοντά στους 39 βαθμούς θα κυμανθεί η θερμοκρασία σε Άργος και Σπάρτη.

Μικρή ανάσα από αύριο με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακή πτώση ωστόσο και τους ανέμους να κοπάζουν. Από το απόγευμα, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα έχουμε τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Την ανιούσα παίρνει ο υδράργυρος από την Πέμπτη, όταν θα έχουμε και πάλι 40αρια στα δυτικά της χώρας. Δύσκολη και η Παρασκευή όταν η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog