Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Eυχαριστήρια ανακοίνωση

- Advertisement -

Το Δ.Σ. του Εξ/κού-Εκπολ/κού Συλλόγου του Φλοίσβου ευχαριστεί θερμά τα πενήντα άτομα μικροί και μεγάλοι από τα  μέλη του, που και αυτή τη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το καθαρισμό του δάσους,τον κ.Σπύρο Καραβούλη πρόεδρο του ομίλου Sportcamp καθώς και την συνεργάτιδά του κ.Αναστασία Μπούκα που διέθεσαν ομάδα εθελοντών σαράντα ατόμων από την Αμερική για το σκοπό αυτό.Ο καθαρισμός έγινε χθες Κυριακή το πρωί.

Αποφασίσθηκε από κοινού η συνεργασία μεταξύ του Φλοίσβου και Srortcamp,να συνεχιστεί τόσο για την αναβάθμιση όσο και για την προβολή της περιοχής και όχι μόνο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στο δήμαρχό κ.Κ.Λογοθέτη για την ηθική συμπαράστασή του με την παρουσία του εκεί,όσο και στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ.Θ.Μουζάκη που μερίμνησε για την άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών που συγκεντρώθηκαν
Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει τις δραστηριότητες αυτές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με αποκορύφωμα την μεγάλη γιορτή που θα γίνει στην πλατεία του Φλοίσβου στις 20 Αυγούστου για τα 30 χρόνια δράσης του   Συλλόγου.
Ένα σημαντικό μέρος από τα έσοδα θα διατεθεί για την ενίσχυση του εθελοντικού συλλόγου δασοπροστασίας Λουτρακίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου..

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παράδειγμα προς μιμηση.Μπορεί να είναι ''παράνομοι οικιστές'' αλλά τουλάχιστον φροντίζουν και οργανώνονται για να προστατεύσουν το περιβάλλον που τους αγκαλιάζει. Μακάρι και άλλοι να παραδειγματιστούν και να οργανωθούν έστω τυπικά!!
    Μακάρι!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog