Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ε. Φουρέιρα :”Όπως λέει και ο φίλος μου ο Ψινάκης η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση”

- Advertisement -
“Είναι τιμητικό για μια γυναίκα να την λένε σέξι. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο σέξι και το πρόστυχο. Για ‘μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι ο κόσμος με ψήφισε ως πιο σέξι videoclip ή πιο σέξι τραγούδι” είπε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”.

Η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει μάθει το παιχνίδι της δημοσιότητας ενώ γνωρίζει ότι πρέπει να πατάει γερά τα πόδια της στο έδαφος.

“Μακάρι να μπορούσα να καβαλήσω το καλάμι, ίσως να ήμουν πιο ευτυχισμένη τώρα… Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν καβαλήσει το καλάμι, ζουν σε ένα δικό τους κόσμο που δεν είναι απαραίτητα κακός. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να καβαλήσω το καλάμι, λόγω της οικογένειάς μου
“, είπε και πρόσθεσε:

‘Έχω καταλάβει ένα πράγμα. Η αρνητική δημοσιότητα είναι αυτή που σε κάνει διάσημο. Όπως λέει και ο φίλος μου, ο Ηλίας Ψινάκης, η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση“.

Για όσα έχουν γραφτεί για την καταγωγή της, η ίδια θεωρεί πως έχουν παλιώσει πια και σημειώνει ότι όλα αυτά ξεκίνησαν όταν ήταν στο “Just the 2 of us” και όχι όταν ήταν στις Mystique, γιατί ίσως τότε να μην πουλούσε τόσο πολύ.

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ελένη Φουρέιρα ήταν ξεκάθαρη:

Είμαι αρκετά μικρή για να πω κάτι σίγουρο για την προσωπική μου ζωή. Για να μπω στη διαδικασία να κάνω ανακοινώσεις”, εξομολογήθηκε.
*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog