Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην ΑΕΚ ο «Ντίμι»!

- Advertisement -

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος…
 

Οι διαπραγματεύσεις της «Ένωσης» με την Κέρκυρα είχαν το αίσιο τέλος που αναμενόταν και ο Έλληνας γκολκίπερ (που είχε συμφωνήσει ήδη με τους «κιτρινόμαυρους») επιβεβαιώθηκε πως θα είναι εκείνος που θα κάθεται τη νέα σεζόν κάτω από τα δοκάρια τους.

Έστω και αν χρειάστηκε, λοιπόν, να προηγηθεί ένα μίνι σίριαλ (μέχρι οι απαιτήσεις της Κέρκυρας να πέσουν τελικά σε ένα ποσό λίγο πάνω από τις 70.000 ευρώ), η ΑΕΚ καταφέρνει να καλύψει το βασικότερο κενό που υπήρχε στο ρόστερ της (μαζί μ’ εκείνο του φορ), έπειτα από την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Σάχα.

Αυτό, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο Κωνσταντόπουλος (που θα λαμβάνει 170.000 ευρώ ετησίως) έχει εξασφαλισμένη τη φανέλα του βασικού, αφού πρόθεση του Χιμένεθ είναι να τη θέσει σε… ίση διεκδίκηση με τον Γιάννη Αραμπατζή -τον οποίο επίσης εμπιστεύεται.

Όπως και να ‘χει, όλα αυτά θα ξεκινήσουν και επίσημα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του 33χρονου γκολκίπερ, η οποία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, όταν και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του.

sportfm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog