Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O λόγος του Ανδρέα Μελέτη,του ελπιδοφόρου προέδρου του Ολυμπιακού Λουτρακίου!

- Advertisement -

Φίλοι

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα ερωτηθούνε τι γυρεύει ένας κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων στη διοίκηση του Ολυμπιακού και μάλιστα στη θέση του προέδρου.

Ο πονηρός θα συλλογιστεί και θα πετάξει την ρουκέτα του. Άνοιξε μαγαζί και για να το κάνει γνωστό ανακατεύτηκε με το ποδόσφαιρο. Αυτό θα το ισχυριστούνε αυτοί που δεν με γνωρίζουν ή αυτοί που θέλουν να μου κάνουν αντιπολίτευση γιατί έτσι νομίζουν ότι θα φαίνονται.

Υπάρχει και ένα άλλο σκαλοπάτι που και αυτό θα θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν για να με μειώσουν και να μη έχω και την συμπαράσταση του Δήμου. Ότι η γυναίκα μου πολιτεύεται Και θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τον Ολυμπιακό για να μαζέψω ψήφους.

Σας γνωρίζω ότι θέλω να προσφέρω και επομένως ούτε το μαγαζί ούτε η πολιτική σταδιοδρομία της γυναίκας μου είναι τα αίτια που θέλω να ανακατευτώ με το ποδόσφαιρο. Και θα σας το αποδείξω αμέσως χωρίς περιττά λόγια.

Για να ανακατευτώ με τον Ολυμπιακό θέτω έναν όρο και τον οποίο θεωρώ αδιαπραγμάτευτο. Θέλω να αναλάβει την υποδομή ο Μάνος Μαυρογόνατος αφού η ομάδα που εγώ θα διοικήσω θα δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις Ακαδημίες.

Φίλοι του Ολυμπιακού.

Δεν σας υπόσχομαι ότι θα ανοίξω το κουτί και θα βγάλω από μέσα την πρωταθλήτρια ομάδα. Αυτό που σας υπόσχομαι είναι ένα και θέλω να το θυμόσαστε. Μέσα σε μια τριετία η ομάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από παίκτες του δήμου μας κατά πλειοψηφία.

Θα δέχομαι κάθε κριτική ακόμα και κακόβουλη όταν αυτή θα έχει επώνυμο. Αν όμως συνεχίσουν ορισμένοι την παλαιά μέθοδο θα αναγκαστώ να τους παρουσιάσω στον κόσμο. Δεν ήρθα για να με κάνετε κιμά Και μη ξεχνάτε ότι εσείς με προτείνατε να ηγηθώ .

Αν συμφωνείτε με τα παραπάνω θα συνεχίσω Αν όχι γεια και χαρά σας και πάλι φίλοι θα είμαστε.

Ζητώ την έγκρισή σας για να κάνω το διοικητικό συμβούλιο που θα αποτελείται από εννέα μέλη . Και τα οποία μπορεί να μην είναι ούτε μέλη του σωματείου όπως ορίζει το καταστατικό γιατί με απόφαση δική σας τώρα θα τα κάνετε.

Επομένως με εξουσιοδοτείτε για την συνέχεια. Και το συμβούλιο που θα γραφτεί στο πρακτικό αυτομάτως γίνονται μέλη.

Όπως παρατηρώ δεν υπάρχει έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και για τον λόγο αυτόν υποχρεούμαι μαζί με τον δικό μου απολογισμό να σας παρουσιάσω και αυτό που θα απουσιάζει σήμερα. Για όλα αυτά θέλω την έγκριση του σώματος.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΤΡΕΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ.ΔΙΩΧΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑ.

  2. o δρακος ειναι ο μονος που μπορει να παει το λουτρακι ψηλα,οσο για καποια ειρωνικα σχολια που γραφονται εδω μεσα,ξυδι

  3. @3:29, νομίζω πως η γυναίκα του είναι λιγουλάκι καλύτερη από το Μίτε και το Νικολάου που τους εκλέξανε οι Αγιοθοδωρίτες να τους εκπροσωπήσουν….

  4. Η καλύτερη λύση είναι ο δυναμικός Ανδρέας,θα το δείτε στην πορεία και ορισμένοι από σας θα δαγκώσετε την γλωσσίτσα σας!

  5. ΜΕΛΕΤΗΣ-ΨΥΧΟΓΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΙΑΚΟ
    ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ?

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ….ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ""ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ "" Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .
    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog