Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παπουτσάκη – Καραφώτης: Ξανά μαζί;

- Advertisement -

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Κώστας Καραφώτης, των οποίων η σχέση είχε απασχολήσει… τα μέσα ενημέρωσης, βρέθηκαν σε γνωστό club και οι ψίθυροι από τα γύρω τραπέζια έδωσαν και πήραν.

Οι δύο καλλιτέχνες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και, όπως είναι λογικό, πολλοί από τους θαμώνες του μαγαζιού προσπαθούσαν να δουν τι θα κάνουν. Ωστόσο, η αμηχανία ήταν φανερή στο πρόσωπο και των δύο πρώην ερωτευμένων που κάθισαν αντικριστά, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα, ούτε μια ματιά όλο το βράδυ.

Το πρώην ζευγάρι δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα του παρελθόντος, καθώς έμοιαζαν με δύο ξένους στο ίδιο τραπέζι. Συνομιλούσαν και γελούσαν με όλους τους υπόλοιπους που κάθονταν μαζί τους, αλλά μεταξύ τους δεν είπαν καμία κουβέντα.

Άλλωστε, η Κατερίνα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι full in love με τον Ορέστη Τζιόβα. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της γοητευτικής ηθοποιού και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, ενώ βρισκόταν στη Βόρεια Ελλάδα με την παράσταση «Μαρινέλλα, το μιούζικαλ», όπου πρωταγωνιστεί, αψήφησε την απόσταση και έκανε ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να βρεθεί στην πρεμιέρα του αγαπημένου της στην Επίδαυρο. Μάλιστα, όσοι τους είδαν αργά το ίδιο βράδυ να διασκεδάζουν σε μαγαζί έλεγαν ότι στο πρόσωπο του Ορέστη έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο και τον «πρίγκιπά» της.

Λογικό, λοιπόν, που πλέον δεν αντάλλαξε ούτε καλησπέρα με τον πρώην της, Κώστα Καραφώτη. Από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και είναι άγνωστο αν υπάρχει κάποια που του έχει κλέψει την καρδιά αυτό τον καιρό. Ύστερα από τόσες σχέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έληξαν άδοξα, φαίνεται ότι προτιμάει πλέον τη σιωπή.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog