Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δείτε ζωντανά το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αποκλειστικά, μέσα από την κάμερα του loutrakiblog…

Τα θέματα:
1.Περί ορισμού της Περαχώρας ως ιστορικής έδρας του Δήμου.

2.Έγκριση Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

3.Έγκριση του Κανονισμού λειτουργίας του 2ου Δημοτικού Κοιμητηρίου Λουτρακίου στη θέση “’Ασπρα Χώματα”.

4.Παραχώρηση ή μη στον Δήμο οχημάτων της ΤΕΟ Α.Ε.

5.Εισήγηση για παραχώρηση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου στους Αγ. Θεοδώρους.

6.Λήψη Απόφασης για εκμίσθωση τμήματος αιγιαλού στη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Θεοδώρων, έμπροσθεν δημοτικού αλσυλλίου “Λιάντρο”, για τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής.

7.Λήψη Απόφασης για μίσθωση ιδιωτικών γεωτρήσεων προς κάλυψη υδρευτικών αναγκών Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Θεοδώρων.

8.Καθορισμός αμοιβής ορκωτού λογιστή για την εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Κατασκευής Έργων Λουτρακίου – Περαχώρας (Δ.Ε.Κ.Ε.Λ.Π.)

9.Καθορισμός αμοιβής, κατά παρέκκλιση, πληρεξουσίων δικηγόρων Δήμου, δυνάμει των υπ’ αριθ. 20/2011 & 94/2011 Αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής.

10.Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 292/2010 Α.Δ.Σ. Λουτρακίου – Περαχώρας, περί οριστικής εκκαθάρισης οφειλών της ιδιοκτησίας (154) της 8/97 Πράξης Αναλογισμού.

11.Λήψη Απόφασης για υπαγωγή ή μη του Δήμου στη ρύθμιση βεβαιωμένων ή μη οφειλών, βάσει του Ν. 3979/2011.

12.Διάθεση πίστωσης για προμήθεια διαφημιστικών πανώ στα πλαίσια ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων Δήμου.

13.Μερική αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.

14.Τροποποίηση τίτλου εγγραφής πίστωσης αναφορικά με την εκπόνηση μελέτης αποκατάστασης Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πισίων. Τροποποίηση Τεχνικού Π.Ε.Ε.

15.Γνωμοδότηση επί του χαρακτηρισμού οδού στη θέση “Κλεφτοράχη” Δήμου μας ως προϋφισταμένης του έτους 1923.

16.Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για την εκδίκαση ενστάσεων καταναλωτών κατά λογαριασμών ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Θεοδώρων.

17.Συγκρότηση επιτροπής διαχείρισης ακτής Λουτρακίου.

18.Χορήγηση ή μη στον ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Μάρκο άδειας διενέργειας τεχνικών ψυχαγωγικών παιγνίων στο κατάστημά του “Καφετέρια – Μπαρ” επί της πλατείας 25ης Μαρτίου 14 στο Λουτράκι.

19.Χορήγηση ή μη στη Δ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΑΣ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. άδειας λειτουργίας έκθεσης βιβλίου σε υπαίθριο ιδιωτικό χώρο επί των οδών Ποσειδώνος & Τομπάζη στο Λουτράκι.

20.Εξέταση αιτήματος ΜΕΛΕΤΗ Χρήστου για απαλλαγή προσαυξήσεων από Τέλος Ακαθαρίστων Εσόδων ετών 1991 & 1997.

21.Εξέταση αιτήματος ΑΒΟΥΡΗ Μαρίας για επιστροφή ποσού από Τέλη Καθαριότητας Νέου Νεκροταφείου Αγ. Θεοδώρων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, και διαγραφή ποσού από ίδιο τέλος έτους 2009.

22.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: “Συντήρηση οδοποιίας στο τ.δ. Πισίων” (αρ. μελ. 41/2010)

23.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Αύγουστος).

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο ήχος έχει τα χάλια του ΄΄ μικροφωνιζει ΄΄ και ακούγεται διπλά, αποτέλεσμα δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση.
    αν μπορείτε κάντε κάτι…

  2. Σιγά μην πήγαινε ο Λογοθέτης στη σύσκεψη για το ΕΣΠΑ. Σιγά μην έχει ανάγκη τον Περιφερειάρχη. Σιγά μην είναι η πρώτη φορά που είναι ΑΠΩΝ. Σιγά και επειδή πήγαν όλοι οι δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, τι έγινε. Αυτόν τον εκπροσωπεί επάξια ο αντιδήμαρχος. Δεν είναι και λίγος ο Νικολάου!!!
    Αντί να πάει ο ίδιος να παραπονεθεί για τα χημικά, έστειλε επάξια το Νικολάου. Γι'αυτό ο Τατούλης φοβήθηκε και ακόμα τρέμει.
    Όταν θα έχει ανάγκη πάλι τον Τατούλη, τότε θα τρέχει πίσω του.

  3. υπάρχει ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα με την σύνδεση στο δημαρχείο. ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση. εργαζόμαστε για να αποκαταστησουμε τη βλάβη

  4. Kύριε Στάμου αν θέλατε να συνεδριάζει το Δ.Σ στους Αγίους, να πήγαινατε με το συνδυασμό του Πετρίτση. Μόνο αυτός είχε δεσμευτεί για κάτι τέτοιο.

  5. αυτος ο σταμου μας βγηκε τωρα στα ξεβλασταρα τοπικιστης και υπερασπιστης των αγιων θεοδωρων που ηταν τοσα χρονια αραγε?καλη η καρεκλιτσα!!!

  6. 12:01 μήπως είναι η μοναδική που δεν αρθρώνει κουβέντα (εντός της αίθουσας γιατί εκτός είναι λαλίστατη) από τους συμβούλους της πλειοψηφίας??
    Μόνο γελάκια ειρωνικά, κούνημα κεφαλιού και σήκωμα το χεράκι όπως έχει πει ο αρχηγός,είναι κάποιοι.
    Ούτε άχνα παραπάνω.
    Αυτό θα πει άχρωμοι,άοσμοι,αόρατοι.
    Να μου πεις και ο αρχηγός τους που μιλά με αυτή την επιτηδευμένη πραότητα…..
    Α!πα πα πα!! Αφόρητα κουραστικός. Δεν αντέχεται.
    Η επικοινωνιολόγος να του πει να αλλάξει ρυθμό!….

  7. Ο κος Δέδες ο εν λουτρακίω,τι κάνει όλη την ώρα του συμβουλίου μπροστά στον υπολογιστή???
    Είναι απορία μου εδώ και πολύ καιρό.
    Μήπως φτιάχνει την ιστοσελίδα του δήμου???

  8. Θα συμφωνήσω με τον 2:44, πράος ο αρχηγός τους, λες και μιλάει σε άτομα χωρίς νοημοσύνη και νομίζει ότι επειδή σταματάνε τη συζήτηση, συμφωνούν κιόλας. Και καλά τους δικούς του να τους θεωρεί πρόβατα, απευθύνεται όμως και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους και ιδιαίτερα τον ακούνε και οι δημότες. Ήθελα να ήξερα, καταλαβαίνει κανένας τι απαντήσεις δίνει κάθε φορά. Πραγματικά κουραστικός και δυστυχώς σιγά σιγά γίνεται "γραφικός". Και όταν υψώνει τον τόνο της φωνής του έχει πάντα άδικο. Τυχαίο???

  9. Η Λεχου ,δεν μιλα γιατι δεν εχει τιποτα να πει ,ο ρολλος της ειναι καθαρα διακοσμητικος και απορω για τους στραβους που την ψηφησαν και δεν εχει να πει κατι για αυτους και τα συμφεροντα τους
    Α!!ξεχασα ,μιλησε μια φορα και ειπε για τις κορδελλες των εγκαινιων που εκοβε στα εργα του ο Γκιωνης ,επρεπε ο πρωην δημαρχος να της παρει την αδεια ,η" επρεπε να βαλει την "ωραιοτατη " να τις κοψει αυτη.
    Ημαρτον ,Θεε μου ,τι αλλο θα δουν τα ματια μου ,εδω το θα ακουσουν τ αφτια μου δεν παει .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog