Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η πρόσφατα παραιτηθείσα(!) δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Μαρία Στάμου για τα χημικά στο Σουσάκι..

- Advertisement -


- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηξεις-αφηξεις ,κατα τα λεγομενα της Πυθιας ,η κ . Σταμου σε ρολλο γκεστ-σταρ ,να μας πει τι ?
    αυτα που γνωριζει και το παρδαλο κατσικι ?
    χρειαζεται να εισαι νομικος ,για να γνωριζεις τα αυτονοητα ?
    Γιατι υποτιμουν την νοημοσυνη μας ?

    Τοσο καιρο που εισαστε ενεργος συμβουλος ,γιατι κωφευατε στο θεμα ΣΟΥΣΣΑΚΙ ?
    Προς τι ,το οψιμο ενδιαφερον σας ,εκ των υστερων ?
    Ετσι ,γιατι δεν εχω ακατοικητο ,και το βαζω να δουλεψει .

  2. Και εγώ θα ρωτήσω κυρία Στάμου. Οι τηλεοράσεις, τα σεσουάρ, τα κινητά και σχεδόν όλες οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές με μελέτες και έρευνες και πειράματα δεν παράγουν πεδία που δημιουργούν ΚΑΡΚΙΝΟ; Με μελέτες και είναι αποδεκτά απο τους περισσότερους.
    Με μελέτες και έρευνες και πειράματα τροφές που τρώμε δεν είναι υπεύθυνες για καρκινογένεση;
    Αλλά εδώ δεν αντιδρά κανείς, ούτε και μιλάει κανείς.
    Στην εταιρία όμως SOUSSAKI LOGISTICS όλα είναι μαύρα και άραχνα εξ αρχής με τα προϊόντα. Εάν ακολουθεί όλες τις δικλίδες ασφάλειας δεν σας ενδιαφέρει.
    Αλήθεια το πετρέλαιο και τα περισσότερα παράγωγα του δεν είναι καρκινογόνα; Όσα έχουν στην χημική τους σύνθεση τον άνθρακα το ίδιο αποτέλεσμα δεν έχουν. Σχεδόν όλα; Η απάντηση είναι ΝΑΙ.
    Αρα τι παιχνίδι παίζεται πίσω απο την πλάτη μας.
    Δεν έχω κανένα συμφέρον και σίγουρα δεν θέλω και εγώ όπως και εσείς να επιβαρυνθεί και άλλο η περιοχή με τυχαίους για να κάνουν αρπακτές και μετά να εξαφανιστούν όπως στην Διώρυγα.
    Κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω τι; Δεν τα λέτε καθαρά!! Δεν τα λέτε ξεκάθαρα!!
    Μόνο το διαδικαστικό είναι ξεκάθαρο.Δηλαδή τι μπορούμε να κάνουμε ως Δήμος νομικά και διοικητικά απο εδώ και στο εξής.
    Η ουσία όμως είναι εν κρυπτώ!!

  3. Μιλάνε όλοι για καρκινογενέσεις, για υλικά, στερεά – υγρά – αέρια καρκινογόνα, μπαίνουν μπροστά στην προστασία του πολίτη του τόπου και του περιβάλλοντος, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε τον τον εαυτό τους, ειναι όλοι με ένα τσιγάρο (το γράφει και στο πακέτο που κρατάνε ότι προκαλεί καρκίνο) στο χέρι, Νικολαου, Δεδες & λοιποί…

    Κύριοι & κυρίες, κοιτάξτε τους εαυτούς σας στον καθρέπτη και μετά μπείτε μπροστά στην υπεράσπιση και προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών…

  4. s-spinos:

    ήθελα νάξερα όλοι εσείς που τα βάζετε με αυτούς που
    αντιδρούν στην εγκατάσταση των εν λόγω αποθηκών πιο
    θα είναι το όφελος που θα προκύψει για τον τόπο;;;
    μήπως η δημιουργία επτά (7) θέσεων εργασία;;;;;;;;
    δείτε τι έγινε με το στυρένιο στη Βουλγαρία:
    http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4641530.
    θα θέλατε κάτι τέτοιο για τον τόπο μας;; και αξίζει ένα τέτοιο κόστος για επτά θέσεις εργασίας;;;

    και ακριβώς κ.10:30 "η ουσία είναι εν κρυπτώ",μόνο που
    και η κ.Μπιρμπίλη και ο κ.Τατούλης αυτό το "εν κρυπτώ"
    φρόντισαν να το εξασφαλίσουν απόλυτα.

  5. Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣΑΣ
    ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ{ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ}
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ{Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ} Η ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΣ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ {ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΟΥΝ ΑΥΤΙΑ
    ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ Ο Κος ΔΟΣΣΑΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ?ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΣ.

  6. s-spinos:

    a.v. στο προηγούμενο σχόλιό μου παρέθεσα ένα λινκ το οποίο είναι απόφαση του Αμερικάνικου ΝΤΡ σχετικά με το τι είναι και τι κάνει το στυρένιο,είναι βέβαια στο πρωτότυπο κείμενο,αν σε ενδιαφέρει διάβαστο,είναι σοβαρό

  7. S-Spinos την επικινδυνότητα δεν την ορίζει το υλικό αλλά η χρήση του. Τι θέλω να πώ; Ότι όποιο επικίνδυνο υλικό είτε οργανικό είτε μη σημασία έχει το πώς το χρησιμοποιείς και το πώς το επεξεργάζεσαι. Συμφωνώ ότι το στυρένιο είναι επικίνδυνο στοιχείο και σίγουρα δεν θα είμαι αυτός που θα κάνει το άσπρο μαύρο για να υπερασπιστεί κάτι. Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να φροντίσουμε τον τόπο μας. Αλλά σίγουρα θα έχει ασφαλής τρόπους επεξεργασίας και διακίνησης το στυρένιο και το κάθε στυρένιο. Εδώ ο καπνός που είναι καρκινογόνος και το τυπώνουν στα κουτιά των τσιγάρων η πώληση είναι ελεύθερη.
    Το σημείο τους εξυπηρετεί λόγο λιμανιού και τίποτα άλλο.
    Εαν τα κάνουν όλα σωστά ..ναι θα το χρησιμοποιήσω υπέρ μου και 10 οικογένειες θα βρουν ψωμί. Εάν είναι σοβαροί και υπεύθυνοι θα είμαστε όλοι μια χαρά.
    Το σουσάκι είναι ανενεργό ηφαίστειο και δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιούν ώς εν δυνάμει κίνδυνο. Τα σεισμικά ρήγματα είναι μια σοβαρή απειλή την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να τους την υπενθυμίσουμε εάν δεν την έχουν υπολογίσει. Απο κει και πέρα, πρέπει να συσταθεί η κατάλληλη υπηρεσία απο τον Δήμο μας να ελέγχει τις μελέτες περιβάλλοντος. Και να τους ελέγχει. Αλλιώς δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν είμαι υπέρ της επένδυσης ούτε με νοιάζει. Με νοιάζει το περιβάλλον. Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ είναι οκ σε όλα της;
    Μπορεί να είναι και μπορεί όχι. Ποιος όμως θα το ελέγξει αυτό; Εγώ; Εσύ; Ο ΦΊΛΟς/Η ΠΟΥ Μας διαβάζει τώρα; Βέβαια όχι. Χρειάζονται επιστήμονες με γνώση να μπορούν να διακρίνουν το λάθος και να τους βοηθάει προς την σωστή κατεύθυνση.
    Το θέμα είναι πως μπορούμε να βοηθήσουμε μια επένδυση να γίνει καλύτερη και πιο ασφαλή. Με φωνές κραυγές και ρόπαλα δεν γίνεται δουλειά.
    Εξάλλου εδώ δεν είναι αττική…είναι Κορινθία και δεν θα δώσει κανείς τους σημασία και δεν θα ιδρώσει το αυτάκι τους.
    Αρά για εμένα το πιο σημαντικό είναι να βρεθούν οι εκπρόσωποι της εταιρίας με εκπροσώπους του Δήμου να τους εξηγήσουν καταρχήν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν και με ποιο τρόπο. Αλλιώς θα είμαστε σε μια διαρκή κόντρα που δεν μας οδηγήσει πουθενά.
    Μια ταπεινή άποψη εκφράζω.
    Απο την άλλη εάν ο Κος Ράτης έχει συμφέροντα στην περιοχή λόγο πωλήσεων γής.. και των αντιδημάρχων λόγο εντοπιότητας θα έλεγα ότι θα έπρεπε από πριν να είναι περισσότερο ενήμεροι αφού η γνώμη του Δήμου για άδειες δεν παίζει κανέναν μα κανέναν ρόλο για την περιφέρεια και στο υπουργείο εμπορίου..πως το λένε τώρα. Είναι τυπικές αφού τα κριτήρια της απόφασης δεν είναι επιστημονικά αλλά τοπικίστικα. Είναι σκληρό αυτό που λέω αλλά κανείς τους δεν γνωρίζει..όυτε και εγώ.. το πώς θα το επεξεργαστούν ή θα το αποθηκεύσουν ή τι το ένα και τι το άλλο. Η χλωρίνη είναι καρκινογόνα αλλά επιτρέπεται να κυκλοφορεί στην αγορά γιατί έτσι έμαθαν οι γυναίκες μας από τις μανάδες τους. Ποιος ξέρει να την χρησιμοποιήσει με την σωστή αναλογία χλώριου και νερού;
    Συμπεριφορές τύπου..καρδιναλίων και αυλικών δεν ταιριάζει σε κανέναν.

  8. s-spinos:

    @12:02 πριν από όλα, ούτε καρδινάλιος είμαι ούτε αυλικός
    ή αυλοκόλακας κάποιου "Κυρίου". αντίθετα,κατανάλωσα τη
    ζωή μου στους δρόμους για να χορτάσει ο κόσμος το ψωμάκι.

    δεν συμφωνώ με την άποψή σου,μπορεί εν μέρει μερικά πράγματα,ανάλογα με τη χρήση τους να είναι ωφέλιμα,όμως
    δεν μπορείς να μιλάς για ωφέλεια τύπου Τσερνομπίλ ή φουκουσίμα ή παλιότερα με τη χημική καταστροφή στην Ινδία.

    επομένως για μένα στο συγκεκριμένο,δεν μπαίνει δίλημμα
    να γίνει ή να μη γίνει.
    και συ ακόμα παραδέχεσαι ότι δεν είναι εύκολος ο έλεγχος για τη σωστή εφαρμογή των κανόνων λειτουργίας
    αυτού του είδους των βιομηχανικών μονάδων.
    και εξ΄άλλου δεν μας τον επιτρέπουν.
    πάρε παράδειγμα παλιότερα, την greenpease με τη Μότορ Οϊλ, θυμάσαι τι έγινε;;; με τα κουμπούρια τους αντιμετώπισαν.Μη μου μιλάς λοιπόν για έλεγχο και πράσινα άλογα,από κούφια λόγια έχουμε χορτάσει.

    εδικός δεν είμαι αλλά αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε στο
    πιο πάνω λίνκ τι λένε οι Αμερικάνοι ειδικοί επιστήμονες για το στυρένιο,και αν δεν γνωρίζεις αγγλικά βάλε κάποιον να στο μεταφράσει,και τότε τα ξαναλέμε.

  9. καποιος φιλος, παλιος συμμαθητης απο τους Αγιους ο οποιος στηριξε το συνδιασμο του Λογοθετη, μου ειχε πει προεκλογικα ποσο "περιεργο" ατομο στη συμπεριφορα του, ειναι η κα Σταμου.
    …εισαι υπερβολικος ρε μλκα, του ειχα πει…
    ελα ομως τωρα που οσο περναει ο καιρος κ "μαθαινω" , ερχομαι να τον πιστεψω….

    TaliBan

  10. s-spinos:

    δείτε που πάει η κ.Τίνα Μπιρμπίλη για τις καλές της υπηρεσίες.

    Πρέσβειρα-με οδηγό και μάγειρα- η Τίνα!
    Σε αυτή τη χώρα δεν πάει κανένας χαμένος! Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι μάλλον πάει η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη!
    Η διάρκεια της θητείας είναι 5 χρόνια και η αμοιβή του πρέσβη στον ΟΟΣΑ είναι τεράστια, με αφορολόγητα καθώς και δωρεάν σπίτι, το οποίο ανήκει στην ελληνική αντιπροσωπεία.
    Στις παροχές περιλαμβάνεται και αυτοκίνητο με οδηγό και μάγειρα….
    Ουάου!
    cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog