Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θαυμάστε επίπεδο από το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων!(video)

- Advertisement -

 Ότι και να γράψουμε είναι πολύ λίγο να περιγράψει την ατμόσφαιρα στον ‘υποτιθέμενο’ ναό της Δημοκρατίας..

Μέσα από την ζωντανή μετάδοση του Loutrakiblog οι ενδιαφερόμενοι δημότες είδαν το μπάχαλο που δημιουργήθηκε και μπορούν να καταλάβουν πολλά  απ’όσους εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουν με την πολύτιμη ψήφο τους..Τα σχόλια δικά σας..

Το βίντεο είναι από korinthostv.blogspot

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τους χαιρόμαστε. Αλλά δυστυχώς οι ψηφοφόροι θα ξεχάσουν όπως κάνουν πάντα. Αντί να βάλουν την ουρά στα σκέλια έχουν το θράσος και μιλάνε.

  2. Σας ευχαριστώ που με δικαιώνεται καλοί μου Δημοτικοί Σύμβουλοι. Αυτός ο τρόπος επικοινωνίας και επιχειρημάτων είναι εκπληκτικός. Αυτός ο διάλογος με κραυγές, φωνές, τσαμπουκάδες, πλάγια βλέμματα, τεντωμένα χέρια, παλλόμενα απειλητικά χέρια και ειρωνείες είναι όλα αυτά που σας έλεγα τόσο καιρό. Και η αποχώρηση των συμβούλων δεν είναι απάντηση ούτε στάση. Δεν βρήκε κανείς το θάρρος να υπερασπιστεί τον θεσμό και την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ακόμη και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του θεσμού.!! Μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό. Από την μία δικαιολογημένος αφού δεν βρήκε συμπαραστάτη τον συνάδελφο του στην αρχική του προτροπή για να επιβάλει την τάξη.
    Από κει και πέρα ο τρόπος της έκφρασης των αντιδημάρχων ήταν ασταμάτητος. Δεν χρειάζεται να έρθουν και στα χέρια.

    ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ..κουνώντας το κεφάλι τους και αποδοκιμάζοντας έτσι τη στάση του συναδέλφου τους. Και όταν βρεθούν σε αντίστοιχη θέση θα κάνουν σχεδόν όλοι τα ίδια.

    Δυστυχώς δεν είμαστε ικανοί για να καρπωθούμε τα δώρα του ευλογημένου τόπου μας.
    Κανείς δεν είχε το σθένος να φωνάξει …κάτσε κάτω με προσβάλεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Σταμάτα να φωνάζεις εδώ μέσα..δεν είναι ΛΑΙΚΗ. Και ο ένας να γίνουν δύο, και οι δύο τρείς, και πάει λέγοντας. Τον αφήσατε να κάνει σόου μόνος του, όσο πνιγμένος και να είναι από το δίκιο του. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ, αλλά προτίμησαν να αποχωρήσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Μέχρι και ο Κος Ράτης στο βλέμμα του απόρησε αφού έμεινε μόνος του στα έδρανα. Δεν γνωρίζω ποιος εχει δίκιο ή άδικο στην υπόθεση αλλά με φωνές και κραυγές δεν μαθαίνει ο κόσμος.
    Όσο για τον διάλογο με τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και τις 'πονηριές' κατά τα λεγόμενα του αντιδημάρχου για μια ακόμη φορά με δικαιώνεται.(Δεν γνωρίζω για τι μιλούαν). Όλοι γνωρίζουν τα λάθη του άλλου αλλά κανείς δεν υπερασπίζεται το δίκιο του τόπου μας.
    Ολοι έχουμε ράμματα για την γούνα του άλλου αλλά τα χρησιμοποιούμε ο ένας για κακό ή για εξυπηρετήσεις από τον άλλον. Δεν είδα έναν να προσβάλει ή να αναδεικνύει το πρόβλημα με ένδικα μέσα.
    Γιατι τα ένδικα μέσα είναι μια δύσκολη απόφαση και αναλαμβάνεις και τις ευθύνες γιατι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Υπάρχει πρόσωπο και ταυτότητα.(χρονοβόρα διαδικασία αλλά αποδεκτή από όλο τον κόσμο)
    Ενώ το καφενείο και η σπίλωση από πίσω από οποιονδήποτε είναι το εύκολο. Εδώ δεν υπάρχει πρόσωπο και δεν υπάρχει ταυτότητα. Υπάρχει το..μου είπε, μου είπαν, έχω έγκυρες πληροφορίες, έχω έναν δικό μου από μέσα… και πάει λέγοντας. ΑΟΡΙΣΤΑ.
    Θα με ρωτήσεις ευνόητα. Πολιτική με το σπαθί της Δικαιοσύνης πάνω από το κεφάλι μας θα κάνουμε ρε φίλε;
    ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. Όταν δεν υπάρχει γνώση και διάθεση για να οργανώσουμε τον Δήμο μας και ο καθένας κάνει ότι του κατέβει στην γκλάβα του τότε ΝΑΙ.
    Όταν η μικροπολιτική και οι εξυπηρετήσεις είναι το κύριο ενδιαφέρον των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ..ΝΑΙ.
    Όταν δεν υπάρχει σχέδιο και ξεσκαρτάρισμα της ήρας από το σιτάρι τότε ΝΑΙ.
    Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
    ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΥΣ.

    Ενας Απλός Πολίτης..
    Υ.Γ.
    Δεν είμαι τιμωρός ούτε εκδικητικός. Αλλά πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και ο τρόπος λειτουργίας πολλών πραγμάτων. Και πιστέψτε με… ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια τόσα πολλά χρόνια.
    Υ.γ.2
    Αλήθεια πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει η ποιότητα στα συμβούλια ναι ή όχι;

  3. Παιδικη χαρα ,με τους πιο επιεικεις χαρακτηρισμους.
    Ο κ. Δεδες με το τσιγαρο στο χερι ,και ανευ μπεγλερι ,ωριομενος ,ελλειψει επιχειρηματολογιας στον κ. Ραττη ,ο κ. Νικολαου ,υποκαθιστοντας τον δημαρχο στις μεχρι τωρα παρεμβασεις του ,ξεφευγει και βρισκεται εκτος εαυτου ,ολα αυτα κατι δηλωνουν.
    Δηλωνουν παντελη αδυναμια κυβερνησης του τοπου .
    Συχγαρητηρια στην αντιπολιτευση και ειδικως στον πρωην δημαρχο κ. Γκιωνη για τις λυσεις που προτεινε ,για την περαιτερω πορεια του φλεγον θεματος στο ΣΟΥΣΣΑΚΙ .
    Αυτο, δεν θα περασει ,ολοι στο κλεισιμο των διοδιων και του προαστιακου ,σε περιπτωση που δεν ανταποκριθουν οι κυβερνωντες .
    Τερμα στην ασυδοσια των μονοπωλιων και των εργοστασιαρχων .
    Να φτιαξουν εργοστασια , διπλα στο σπιτι τους, στα παιδια τους και τα εγγονια τους ,μια και εκει επισης δεν θα υπαρχει χρησης γης .
    Που ειναι η "ευαισθητη " κατα τα αλλα κ. Μπιρμπιλη στα περιβαντολλογικα ? τα αυθαιρετα την μαραναν ?
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ,και αυτο με κανει και πιο συνειδητοποιημενο πολιτη.
    Το δικιο ειναι με μας.

  4. ΚΥΡΙΕ ΡΑΤΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ!ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?

  5. file 11:42 …. malon den ton ksereis ton kyrio** dede !!
    den milame gia ton katsarolakia pou anti na eksafanistei kathete kai vrizei ! POIOS O KATSAROLAKIAS !
    THA TRELATHOUME TELIOS ! AN EINAI DYNATON GIATI DEN LETE POIOS EINAI AFTOS O KATSAROLAKIAS NA MATHEI KAI O KOSMOS ??
    PEITE EPITELOUS TO PARELTHON TOU ,,, POU TON EXOUME KAI ANTIDIMARXO !! ELEOS !!!!

  6. Κ γκιωνη γιατι σηκωθηκε ολη η παραταξη σας οταν ακουστηκαν οι αληθειες?Γιατι ναι κ.γκιωνη δεν νομιζω να μην το γνωριζετε οτι ο κ.ρατης ειναι μεσιτης της βιομηχανικης περιοχης οπως την εχουν ονομασει και πουλαει γη για να εγκατασταθουν βιομηχανιες!Λοιπον τωρα τι μας λετε και γιατι κανετε θεωριες ασκοπες?Μημπως δεν ξερετε η νομιζετε οτι πουλανε για να φτιαξουν παιδικες κατασκηνωσεις!
    Κ ΡΑΤΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!

  7. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!

  8. Εγώ πάντως σαν θεατής που δεν είμαι από Αγίους και δε γνωρίζω τι κάνει ο κ.Ράτης και τι δεν κάνει, πες τε μου εσείς που σκίζεστε για το αντίθετο, τι κάνατε ώστε να μην εγκατασταθούν τα χημικά στον τόπο σας. Πόσες φορές συναντήσατε τον περιφερειάρχη, αφού γνωρίζατε ότι θα υπογραφεί χωρίς να περάσει από περιφερειακό συμβούλιο. Γιατί δεν πήγε ο ίδιος ο δήμαρχος να παραπονεθεί προχθές στον περιφερειάρχη. Δικός του άνθρωπος είναι στηριγμένος από την ίδια παράταξη, όπως δικιά του είναι και η Μπιρμπίλη. Αλλά ξέχασα, τολμάει ο δήμαρχος σας να τα βάλει με το κόμμα του? Μόνο ευχαριστίες και μετάνοιες στον Μπεγλίτη είναι, τον ευχαρίστησε κι όλας. Του κάνει και τεμενάδες. Αλήθεια τι έκανε ο κ.Μπεγλίτης να μην εγκατασταθούν τα χημικά. Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Έχετε λοιπόν πολλή μεγάλη δόση θράσους και μόνο που μιλάτε.

  9. ρε απλέ πολίτη τη συνταγή για να αλλάξουν τα πράγματα θα τη γράψεις εσύ ή να την πάρουμε από την κα βέφα?
    εσύ το χαβά σου, γράφεις "πιλάφια", αλλά από ουσία τίποτα, που είναι οι προτάσεις σου ή μήπως πιστεύεις, ότι με το να περιγράφεις τι έγινε στο δ.σ. μας εντυπωσιάζεις??

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. όσο για τα σχόλια σου περί τυφλών και άλλα, ένα έχω να σου απαντήσω, πρόσφατα κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, μόνο ένας τυφλός δεν το ψήφισε και ξέρεις γιατί, απλά γιατί βλέπει καλύτερα απ' όλα τα άλαλ λαμόγια που έχουν ανοιχτά τα μάτια (και κοιτάνε το συμφέρον τους μόνο)!!!
    και όπως έλεγε και ο φίλος ο μανώλης
    άλλο ο ανοιχτομάτης
    και άλλο ο… αυγουλομάτης!!

  10. Ποιοι τολμούν να μιλούν για αλήθειες!!!!!
    Ο κος Δέδες γιατί όταν ρωτήθηκε στο τελευταίο τοπικό συμβούλιο στους Αγίους για τα χημικά είπε ότι το θέμα έχει παγώσει??
    Ποιους νομίζει ότι κοροϊδεύει??
    Γιατί όταν τον ρώτησαν γι αυτό το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο έκανε την πάπια??
    Δεν είπε κουβέντα γι αυτό παρά μόνο έκανε τον καμπόσο,συνηθισμένη τακτική του,μόλις βρήκε ευκαιρία??
    Στους καυγάδες πρώτος αλλά από ουσία μηδέν.

  11. Το σύστημα σου είναι τυφλό ακόμη Ν@χτεριδα. Κοίτα βαθιά μέσα σου και όταν απαγκιστρωθείς από τον πολιτικό σου ρεβανσισμο τότε θα καταφέρεις να βρεις την δική σου λύση. Εγώ προτείνω καλύτερη αξιολόγηση όταν θα έρθει η στιγμή των εκλογών. Και όταν θα συσταθεί το νέο συμβούλιο θα αντιληφθείς από μόνη σου εάν έχεις βοήθησει προς αυτή την κατεύθυνση ή όχι. Όσο στηρίζετε τις κοκορομαχίες και τις προσωπικές αντιδικίες και δεν συσπειρωνομαστε για να αντιμετωπίσουμε τους ανίκανους και τους πολιτικαντιδες τότε κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θα μπορέσουμε να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣ ΤΟΠΟΣ. ΕΧΩ να σου πω περισσότερα αλλά κουράζεις τα μάτια σου και είναι βράδυ…ώρα για κυνήγι.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  12. να πάμε μπροστά όπως το σλόγκαν του δημάρχου σου "με τους πολίτες μπροστά";
    όσο για τους ρεβαντσισμούς κλπ., μου θυμίζεις κνίτη της δεκαεττίας του 80', μόνο λόγια και δύσκολες λέξεις στις προτάσεις για εντύπωση!!!
    πάντος βλέπω (όσο μπορώ φυσικά), βελτιώνεσαι, έτσι άσε τα πιλάφια γιατί κουράζουν και προκαλούν δυσκοιλιότητα!!
    και αν διάβαζες τι έγραφα κατά καιρούς σχετικά με τα χάλια των δ.σ του δήμου θα καταλάβαινες ότι για ακόμα μία φορά ενισχύει την ένταση η ύπαρξη των καμερών της τιβί, αν τις κλείσουν πολύ λιγότερο θα μιλάνε, όλοι εκείνοι που δεν έχουν να πουν τίποαυτ….

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. το κυνήγι το έχω κόψει παραγγέλνω ντελίβερι πλέον…

  13. Εσύ απλέ πολίτη στις εκλογές έκανες την καλύτερη αξιολόγηση ή μήπως είσαι ένας από αυτούς που έβαλαν το χεράκι τους για τα σημερινά μας χάλια??
    Το λακωνιζειν εστί φιλοσοφείν σου λέει κάτι ??
    Η μάσκα του Ζορό θα σου χρειαστεί??
    Από που έβγαλες το συμπέρασμα για την αιτία της απορίας του κου Ράτη?? δεν ξέρεις,κατά τα γραφόμενα σου,τι έλεγαν αλλά ξέρεις ότι ο Δέδες πνιγόταν από το δίκιο του?? " πονηριές" να τις πω ??
    Τα ένδικα μέσα σου εξασφαλίζουν πάντοτε την άριστη λύση??
    Τι ωραία να τρέχει ο ένας τον άλλο στα δικαστήρια!….Δικομανία να το πω…..
    Μην χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως πολιτικός ρεβανσισμός όταν δεν ξέρεις που απευθύνεσαι και όταν τα γραφόμενα του δεν υποδηλώνουν σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.
    Δεν χαρίζεσαι στους άχρηστους δημοτικούς συμβούλους αλλά για τις "εκπτώσεις" της δημοτικής αρχής τσιμουδιά!……

    ΥΓ mi.fi δεν έχετε βάλει αυτή την ανάρτηση στα τοπικά.

  14. εγω μιλαμε την καταβρισκω οταν αναβουν τα αιματα.
    δεν ειναι εκλλησια το δου-σου, ουτε μαθηματα κατηχητικου.
    κ σιγα τα ωα δλδ.
    στο προηγουμενο δου-σου μεχρι κ στα χερια κοντεψαν να ερθουν αιρετοι κ κοινο.
    ασε που οταν αναβουν τα αιματα ακουμε κ καμμια κρυφη αληθεια, που κανουν αβαβα οταν ειναι στο ξενερωμα καποιοι, βαρυμαγκες συμβουλοι….

    TaliBan

  15. Ν@υχτερίδα…Τι μανία είναι αυτή με τον Δήμαρχό μου. Θέλουμε ή όχι είναι Δήμαρχος όλων μας αφού το πάς έτσι. Ετσι ναι..θα συμφωνήσω ότι είναι Δήμαρχός μου όπως και δικός σου.
    Όσο για το παρελθόν του καθενός και τα λάθη του τα κουβαλάει μια ζωή. Το θέμα είναι να μπορείς να τα αναγνωρίσεις και να διορθωθείς. Πάντως την έχεις την δυσκοιλιότητα με εμένα.
    Παρακολουθώ το συγκεκριμένο blog εξαρχής και δεν έχω διαπιστώσει κάτι ανάλογο με όσα αναφέρεις για το Δημοτικό Συμβούλιο. Ίσως να μην το κατάλαβα καλά.
    Για ποια χάλια μιλάς Ν@υχτερίδα; Όταν εκφράζω εγω την ίδια στάση εσύ επιδίδεσαι σε πολιτική αγωγή υπερασπίσεως. Προφανώς έθιγες την περίοδο Παύλου… γιατι κατά Γκιώνη χρονική συγκυρία όλα πήγαιναν καλά. Αλλά και εάν δεν θυμάμαι μπορείς να μου θυμίσεις τι λέω και που αναφέρομαι; Τι συμπέρασμα έχει αποκομίσει από τις τοποθετήσεις μου;
    Η κάμερες δεν νομίζω ότι είναι ο λόγος. Είναι ότι τους έχουν φουσκώσει τα μυαλά..οι ψήφοι.. και αδυνατούν την δική τους ανεπάρκεια. Ενώ βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή με τον Καλλικράτη σε περιφέρεια και Δήμο δεν βλέπω κανέναν να συσπειρώνεται. Ο καθένας τραβάει το εγώ του …και προχωράει.
    Εμάς τους αναγνώστες, δεν βλέπω διάθεση να συσπειρωθούμε μεταξύ μας και να συμφωνήσουμε και κάτι. Να αποδοκιμάσουμε τακτικές και πρόσωπα. Να χειροκροτήσουμε θετικές ενέργειες για το καλό του τόπου μας. Όχι χειροκροτήματα για τα αυτονόητα.
    Ποιος έπραξε κάτι διαφορετικό για το καλό μας; Ποιος ενήργησε για το καλό μας πέρα των ορίων που του ορίζουν οι ευθύνες της θέσης του; Ποιος τόλμησε για κάτι;
    Πηγαίνουμε στην Κόρινθο και βλέπουμε τους κώνους στο κέντρο των δρόμων και την αύξηση της ροής των αυτοκινήτων. Λύθηκε το μπάχαλο της Κορίνθου.Βλέπουμε το παραλιακό μέτωπο που έχουν ανοίξει και εμείς στεκόμαστε ακόμη στο αλιευτικό καταφύγιο. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.(Στους συμβούλους μας πάει το ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ)
    Δεν βλέπω την αγωνία μας για τον τόπο μας να μετατρέπεται σε πρόταση και σε έκφραση.
    Όλοι με τρόπο μηδενιστικό και με δόλιο τρόπο προσπαθούν να αποδυναμώσουν ο ένας τον άλλον.
    Έχουν επιπλεύσει στην τοπική κοινωνία μας οι φελλοί άνδρες – γυναίκες. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
    Αυτό είναι η ταφόπλακα του τόπου μας. Εάν δεν ηγηθούν τον τόπο άτομα με τόλμη και με πυγμή δεν θα μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε από το τέλμα της κοινωνικοοικονομικής κατάρρευσης που βιώνουμε σήμερα. Στο έγραψα και σε άλλο σχόλιο… εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για ΕΜΑΣ.
    Πρέπει να αλλάξει η πολιτική αντιδικία … η ψεύτικη αντιδικία.
    Πρέπει να πάρει στην θέση της αντιδικίας η συνεργασία και το συμφέρον του τόπου μας.
    Όχι το συμφέρον των συνδυασμών και των πολιτικών κομμάτων.
    Ευτυχώς στον τόπο μας το τελευταίο έχει περιοριστεί και ο ένας συνεργάζεται με τον διπλανό του για τον τόπο του. Φαντάσου να υπήρχε και παρασκήνιο όπως στην πολιτική σκηνή. Πολιτικοποιημένοι είμαστε όλοι μας αλλά ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ είναι πάνω από όλους και όλα.
    Έχουμε πολλές δυνατότητες ως δήμος αλλά ακόμη δεν τον διαχειριζόμαστε σωστά.
    Και σε αυτό συμφωνούμε όλοι μας. Πιστεύω.

    Ενας Απλός Πολίτης..

  16. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Και η επιλογή μου έχει να κάνει με την ψήφο μου στους συμβούλους και όχι στον συνδυασμό.
    Στον δεύτερο γύρο και στην ανάδειξη του ΔΣ οι δικές μου επιλογές δεν ήταν στους επικρατέστερους.
    Όντως επικεντρώνομαι στον λόγο μου στου Συμβούλους. Όποιος και να είναι Δήμαρχος εάν δεν έχει ανθρώπους να συνεργαστεί τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Αρα είναι η πιο σημαντική επιλογή μας, οι σύμβουλοι που θα στελεχώνουν τον εκάστοτε Δήμαρχο.
    Την αιτία της απορίας..κοίτα πάλι το βίντεο και πρόσεξε την απορία στο πρόσωπο του Κου Ράτη όταν φεύγει και η Πρωτοπαππά. Όταν έμεινε μόνος του.
    Εάν φώναζε έτσι χωρίς να πιστεύει ότι έχει δίκιο αγαπητέ φίλε/η τότε το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό και χρίζει περεταίρω διερεύνησης. Ίσως να είναι εγκλωβισμένος, ίσως πιεσμένος, ίσως πνιγμένος από το δίκιο του ή το ψέμα του. Δεν το ξέρω αυτό ούτε είμαι ψυχολόγος για να το αναλύσω.
    Πράγματι τα ένδικα μέσα δεν εξασφαλίζουν την άριστη λύση αλλά είναι αποδεκτή από όλους και σεβαστή. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Διαφορετικά θα πλανώνται διαρκώς τα μίση και τα πάθη. Και αυτό επειδή είμαστε μικρή κοινωνία δεν μας βοηθάει πουθενά.
    Η μάσκα του ζορό δεν θα μου χρειαστεί γιατί δεν την έχω ανάγκη για να πώ την άποψή μου.
    Πράγματι δεν είναι ωραία εικόνα στα δικαστήρια αλλά πρέπει να τελειώσει το παραμύθι και το ψέμα. Φτάνει. Πρέπει να τελειώσει η μικροψυχία και να ασχοληθούμε με τον τόπο μας και όχι με την προσωπολατρία του καθενός που τον διακατέχει.
    Ο πολιτικός ρεβανσισμός ήταν μια έκφραση στον/στην Ν@υχτερίδα και ανήκει μεταξύ μας. Άρα για να τον/την υπερασπίζεσαι τον/την γνωρίζεις και δικαίωμα σου. Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με την σκληρή και άτοπη στάση σε όλα τα δρώμενα του Δήμου μας. Καλή κουβέντα δεν έχει πεί μέχρι τώρα. Ίσως δεν βλέπει να γίνονται σωστά πράγματα. Αλλά αληθινά εσύ πιστεύεις ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι ΟΛΑ λάθος.
    Εξάλλου στο νέο που ψήφισε ο κόσμος γνώριζε ότι έχει να κάνει με Συμβούλους ΝΕΟΥΣ… στο μεγαλύτερο ποσοστό και ήταν ένα μήνυμα για τις παλιές καραβάνες.
    Δώστε στους νέους πους τους ψήφισε ο κόσμος το δικαίωμα να προσπαθήσουν. Εδώ λάθη έκαναν αυτοί που γνώριζαν. Είναι δυνατόν να μην κάνουν λάθη..οι νεότεροι;
    Δεν χαρίζομαι σε κανέναν φίλε/η μου. Τις εκπτώσεις θα τις κρίνουμε από τα αποτελέσματα και από μόνο από αυτά εάν κατάλαβα καλά.
    Το τσιμουδιά… δείχνει το επίπεδό σου και τον σεβασμό σου στον συνομιλητή σου.
    Είναι κάτι ανάλογο με το έργο της Δημοτικής Αρχής για να τα συνδέσω μεταξύ τους και που θα σου αρέσει το συμπέρασμα με βάση το δικό σου σκεπτικό πάντα.. 0 ΜΗΔΕΝ.

    Ενας Απλός Πολίτης..

  17. Δεν ισχυρίστηκα αγαπητά TaliBan, ότι επιθυμώ ΔΣ με κανόνες κατηχητικού. Τι αλήθειες καλό είναι να έχουν το θάρρος να τις λένε εν ηρεμία και όχι όταν τους παρασέρνει το πάθος.
    Να μιλήσουν ευθαρσώς για όποιο πρόσωπο θεωρούν ότι έχουν στοιχεία για να μιλήσουν.
    Τα υπόλοιπα τα ακούω ..ως ψευτομαγκιές.
    Ο τρόπος έκφρασης είναι εκείνος που προσβάλει και μειώνει την αξία του συνομιλητή του.
    Αλήθεια θα του άρεσε του Κου Δέδε την ώρα που του έχει δώσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τον λόγο, να πεταχτεί κάποιος που θα έχει θιχτεί από τον λόγο του, και να σηκωθεί και να ουρλιάζει και ωρύεται και να του πετάξει και καμιά καρέκλα; Όχι βέβαια. Και ούτε ο ίδιος πέταξε καρέκλα αλλά ο επόμενος μπορεί να το κάνει. Πάλι τα ίδια θα βλέπουμε;;; Να αναβαθμιστούμε λιγάκι βρε αδερφέ. Όλοι το ίδιο θα κάνουμε… θα γίνουμε γραφικοί.
    Αλλά στο χειρότερο είμαστε πρώτοι και καλύτεροι.
    Προς το καλύτερο δεν ξέρω ποιος προσπαθεί;

    Ενας Απλός Πολίτης..

  18. "…Όλοι με τρόπο μηδενιστικό και με δόλιο τρόπο προσπαθούν να αποδυναμώσουν ο ένας τον άλλον.
    Έχουν επιπλεύσει στην τοπική κοινωνία μας οι φελλοί άνδρες – γυναίκες. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνει τον κανόνα…"

    συμφωνω απολυτως

  19. Το τσιμουδιά δεν στο επέβαλλα απλέ πολίτη.
    Εσύ το έχεις υιοθετήσει για τις "εκπτώσεις" της δημοτικής αρχής.
    Μην δημιουργείς εντυπώσεις. Πιστέυω στο διάλογο.
    Επιτέλους σήμερα ξεκαθάρισες ,καλύτερα από κάθε άλλη φορά,τα πιστεύω σου και τις προτιμήσεις σου.
    Δεκτό,εξάλλου ουδείς αναμάρτητος……..

    Ο 1:27.

  20. ΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ?
    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ??
    ΠΟΙΟΝ ???? ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ??
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ……….

  21. 11:32 …. θελω να σου πω πολλα αλλα ειναι βλακεια απο εδω. ,αν θελεις να μαθεις ελα την κυριακη στη λαικη συνελευση να μαθεις το παρελθον και του ρατη και των ΑΛΛΩΝ ….!!
    αν εισαι πιτσιρικας και δεν ξερεις η μεγαλος με παροπιδες θα πεσεις απο τα συνεφα με αυτα που θα βγουν στη φορα !

  22. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΔΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΔΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΚΕΠΑΘ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ? ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΔΑΕΤ)ΚΛΠ.ΚΛΠ.

  23. Ο κυριος δημαρχος ειναι περιφανος για τους αντιδημαρχους διοτι ο ΙΔΙΟΣ τους επελεξε ! λογικο να το πει !
    αν τους διωξει θα δηλωσει αποτυχια και αδυναμια του εαυτου του ! λετε να μην το εχει 1000μετανιωσει ??

  24. ενα εχω να πω σε ολους σας…αν καποιος πουλησει τον αγωνα των κατοικων του δημου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ κατα των χημικων…τοτε να παρει καραβι να φυγει….δεν μασαει ο λαος πια!οσο για αγωγους ανεμογενητριες κ λοιπων εργοστασιων ……ξεκιναμε….ενα-ενα στη σειρα…ειναι η αρχη αυτη….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog