Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κουμπάρα η Ελεονώρα Μελέτη σε γάμο στο Λουτράκι

- Advertisement -

Σε λίγες μέρες η Μελέτη γίνεται κουμπάρα! Συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου! Ποιον παντρεύει…;

 Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της «Πρωινή Μελέτη» θα παντρέψει τον αγαπημένο της φίλο Πάνο Καλλίτση με την σύντροφό του Έλενα Χριστοπούλου…

kal ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Ο γάμος τους θα γίνει την Κυριακή 17 Ιουλίου, το απόγευμα, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικόλα κοντά στο Λουτράκι, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτυ στο κτήμα που βρίσκεται η εξοχική κατοικία του ζευγαριού.

Ο Πάνος και η Έλενα είναι μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια και αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με ένα απλό γάμο μαζί με συγγενείς και καλούς τους φίλους.
Κουμπάρες του ζευγαριού θα είναι οι δυο φίλες τους Ελεονώρα και Βάγια. Η κουμπαριά, μάλιστα με την Ελεονώρα Μελέτη, έρχεται να σφραγίσει την εδώ και πολλά χρόνια συνεργασία και φιλία τους. Ο Πάνος Καλλίτσης είναι ο άνθρωπος που επιμελείται την εμφάνιση της Ελεονώρας και η γνωστή παρουσιάστρια τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Για το μυστήριο, ο ίδιος ανέφερε ότι θα γίνει στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου έχουν γίνει πολλοί γάμοι του ελληνικού κινηματογράφου.

Όσο για το γαμήλιο γλέντι, αυτό θα γίνει στην κατοικία του ζευγαριού στο Λουτράκι. Οι δυο τους έχουν οργανώσει ένα μεγάλο σικελιάνικο γλέντι με πάγκους και τραπέζια, που θα έχουν καλό μεσογειακό φαγητό. Προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από το κτήμα του σπιτιού και παραδοσιακοί μεζέδες θα είναι τα βασικά συστατικά του μενού.
Η ώρα η καλή παιδιά!! Όσο για σένα Ελεονώρα, πάντα άξια!!

Πηγή : www.stifora.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως εννοούν τον Άγιο Νικόλαο δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου στη Βουλιαγμένη;; Αν ναι, θα σεβαστούν όλα αυτά τα σούργελα (οι "celebrities") τον χώρο;; Αν ξερει κάποιος ας ενημερώσει. Εγώ όταν ζήτησα από τον παπά να με παντρέψει σε ξωκκλήσι γιατί μου είπε "απαγορεύεται-οδηγία της Αρχιεπισκοπής";; Για αυτούς δεν απαγορεύεται;;

    John

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog