Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας και πραγματικότητας… στους Ευρωπαίους [ΒΙΝΤΕΟ]

- Advertisement -

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε ΟΛΟΙ και να το προωθήσετε σε κάθε φίλο Ευρωπαίο που έχετε. Για να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια για το ποιοι πραγματικά είναι οι Έλληνες…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλά,σε αυτή την χώρα ζω που δείχνει το video ;;; ΟΥΑΟΥ !!!…πιάσαμε τα ηλίθια στερεότυπα,κάναμε κι ένα video με ωραίες φωτογραφίες και την βρήκαμε τη λύση …

  2. λένε ότι εργάζονται τόσες ώρες…στην αλήθεια όμως δεν δουλεύουν ούτε τις μισές!!
    Τα κτήρια που καμαρώνεις είναι Γάλλων, Ισπανού – Καλατράβα-το αεροδρόμιο απο Γερμανούς-το μετρό κοινοπραξία ελληνικών και ξένων εταιριών. Τα ελληνικά προιόντα κοστίζουν στο εξωτερικό πιο φτηνά απο ότι στην ελληνική αγορά. Ο ήλιος…μας έχει βαρέσει στο κεφάλι!!Ο Αέρας μας έχει παρει τα μυαλά!!Και η θάλασσα την έχουμε παραχωρήσει στους ξένους για ενέργεια. Εχουν μείνει κάποιες αξιόλογες παραλίες όπως..η Βουλιαγμάνη στην αθήνα βέβαια…στον Αλιμο…στο Φάληρο…και στον Σχοινιά. Ευτυχώς που έχουμε τον τουρισμό…ελληνική σαλάτα Ε(ΈΛΛΗΝΑΣ)…ή …Ξ(ΞΕΝΟΣ) με διαφορετική τιμές.
    Του μουσείου της Ακρόπολης, ο αρχιτέκτονας του, είναι ο Ελβετός Μπερνάρ Τσούμι..και εκεί ξένος ρε πούστη μου!!

    Βαρέθηκα… τελικά αυτό το γαμημένο το φιλότιμο που είναι!! Συμφωνώ με τον φίλο av. Βγάλαμε το βιντεάκι για να μαθουν όλοι ότι Έλληνες σημαίνει…Μύκονος..Βουκουρεστιου…STAR…ALTER…GLAMOURIA..CELEBRITIES..ΟΚ…ΛΟΙΠΟΝ…ESPRESSO..και γαμώ το κερατό μου γαμώ. Δηλαδή ένα τίποτα και μισό. Που η εθνική μας στάρ είναι η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!! Και καμαρώνει γιατι το πιστεύει!!! Ρε που παμε…ρε!!πΟΥ ΠΑΜΕ!!! ΑΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΛΩΝΙΤΗ!!

  3. Εξαιρετικό εκτός αν κάποιος διακατέχεται με το αίσθημα της μιζέριας και της ψαροκώστενας.
    Και όμως κύριοι είμαστε πολύ ψηλά και μπορούμε να πάμε ψηλότερα.Αγώνα θέλει και αίσθημα υπεροχής.

  4. ρε α.βι. τι θα ήθελες να δείξουμε τις χωματερές και τα εγκαταλελειμμένα εγροστάσια;
    οι φίλοι μας οι ευρωπαίοι και οι κοντοστούτσουνοι οι τούρκοι τι δείχνουν στους ξένους, μήπως τις καλύβες όπου ζούν οι περισσότεροι απο αυτούς ή οι ιταλοί δείχνουν τους εκτελεσμένους από τη μαφία;, οι γερμανοί μήπως δείχνουν του κοιλαράδες συμπατριώτες τους ξαπλωμένους ντίρλα με ένα ανθοδοχείο γεμάτο μπύρα!!!
    αυτά είναι τα καλά που έχουμε και πολλά άλλα αυτά πρέπει να δείχνουμε στους ξένους, όσο για το αν δεν το πιστεύεις ότι ζεις σε μιά μοναδική χώρα, έλα να σε πάω μια βόλτα στη χώρα που θεωρείς ιδανική για να σε ξενερώσω όσο δεν πάει…

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. η πρόταση ισχύει για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι ζουν… αλλού!!!!

  5. ν@χτερίδα,η ιδανική χώρα για μένα,θα είχε ανθρώπους που θα σέβονταν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τον τόπο που ζουν…αν πρόσεξες καλά είπα "πιάσαμε τα ηλίθια στερεότυπα" (αυτά που πολύ κακώς,κάκιστα,έχουν περάσει στην συλλογική μνήμη για εμάς και) και "βάλαμε και μερικές ωραίες φωτογραφίες"…δηλαδή,είναι σαν να θέλουμε να πούμε με αυτό το video,κοιτάξτε κύριοι,δεν είμαστε αυτό το ψέμα ποθ λέτε,αλλά ένα άλλο…τίποτα από τα 2 δεν ισχύει για μένα…η Ελλάδα είναι μιά όμορφη χώρα,(όπως κάθε χώρα με τα θετικά και τα αρνητικά της),αλλά όχι και να κορο'ι'δευόμαστε μεταξύ μας…

  6. Όπως μου είχε πει και κάποιος γνωστός μου,μεγαλύτερος σε ηλικία πριν 15 χρόνια ''Μην τρελαίνεσαι,40 χρόνια κράτος είμαστε"

  7. Ν@υχτερίδα δεν είναι θέμα μιζέριας. Όντως είναι αληθινά αυτά που δείχνει το βίντεο αλλά δεν είμαστε εμείς την δεδομένη στιγμή. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Δεν είμαστε αυτό που δείχνει ΤΩΡΑ. Χρησιμοποιούμε το παρελθόν για να καλύψουμε την γύμνια μας. Θέλει πολύ δουλειά ο ήλιος…για να γυρίσει ο τροχός.
    Έχουμε χάσει τις αξίες μας. Έχουμε χάσει την ταυτότητά μας. Έχουμε χάσει το φιλότιμό μας. Έχουμε ξεχάσει τον φιλόξενο Δία. Όλα περιστρέφονται γύρω απο μηδενικά και λογαριασμούς. Γύρω από ότι λάμπει και αστράφτει.
    Έχουμε χάσει τις αξίες και τα ιδανικά μας.
    Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Εχει χαθεί η οικογενειακή εστία και ο σεβασμός.
    Η υπεράσπιση της Πατρίδας μας την αποκαλούν οι προοδευτικοί δημοσιογράφοι και κινήματα ώς Ρατσιστές και Εθνικιστές. Όποιος υπερασπίζεται την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ή όπως θέλει να τον χαρακτηρίσει. (Αυτοί υπάρχουν και είναι οι εξαιρέσεις). Όποιος υπερασπίζεται την οικογένειά του και τις αξίες του τότε είναι οπισθοδρομικός και συντηρητικός. Μας έχουν φάει οι ΤΑΜΠΕΛΕΣ.
    Εχει επικρατήσει η ανομία και η παρανομία. Εχει επικρατήσει ο λόγος του δυνατού. Έχουν επικρατήσει τα λαμόγια και οι τυχαίοι.
    Καφέ εσπρέσο και τάβλι. Όλοι τα ξέρουν όλα και όλοι μιλάνε για όλους. Ενα μπάχαλο.
    Αυτό είμαστε ΤΩΡΑ δυστυχώς. Κοίτα γύρω σου την παρανομία την έχουμε αναγάγει στην καθημερινότητά μας. Χειροκροτούμε τα λαμόγια και τους ανίκανους. Τους αγκαλιάζουμε και τους υποστηρίζουμε γιατί αδυνατούμε να τους απομονώσουμε.
    Εάν καταφέρουμε ώς κοινωνία να διώξουμε τα λαμόγια και ανακτήσουμε τις αξίες μας και τα ιδανικά μας τότε ίσως μπορέσουμε να ανακτήσουμε τον μοναδικό και δημιουργικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.

    Εαν είσαι ευχαριστήμενη έτσι όπως λειτουργούμε εγώ θα διαφωνήσω.Θέλω να αλλάξουμε σιγά σιγά. Δεν πάει άλλο.
    Δεν πρέπει να είναι ο κανόνας οι λαμογιές και οι λωποδύτες. Πρέπει να αλλάξουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπε. Και πρέπει να υποστηριξουμε ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ που μπορούν να προσφέρουν με αγάπη και με ανιδιοτέλεια. Θα τους δείξει ο χρόνος εάν εμφανιστούν και εάν τους αφήσουν τα λαμόγια.Τα λαμόγια που θα δώσουν μάχη ζωής μην χάσουν τα συμφέροντά τους.

    Ενας Απλός Πολίτης..

    υ.γ
    Ούτε και εδώ συμφωνήσαμε…Ν@υχτερίδα. Δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε τα άσχημα για να δούμε ποιός είναι λιγότερο άσχημος αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog