Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνέχιση Εργασιών Καθαρισμού Θεάτρου

- Advertisement -

 Εργασιών συνέχεια. Δεύτερη ημέρα εργασιών καθαρισμού του Δημοτικού θεάτρου Νότης Περιάλης από την οργάνωση Νεολαίας Αγίων Θεοδώρων. Τα παιδιά έδωσαν πάλι ένα δυναμικό ραντεβού χθές το απόγευμα στο Θέατρο συνεχίζοντας τον καθαρισμό του και απομένει όπως εκτιμούν 1 ημέρα ακόμη για την ολοκλήρωση των εργασιών που μπορούν να πραγματοποιήσουν για να φέρουν το Θέατρο σε κόσμια κατάσταση.

Βέβαια για να είναι πλήρως λειτουργικό πρέπει να χρησιμοποιηθούν διάφορα μηχανήματα καθώς επίσης απαιτούνται και ελάχιστα υλικά (πχ χρώμα).
Επόμενη συνάντηση έχει καθορισθεί η Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011, και επιθυμία της Νεολαίας είναι να παραδόσουν το καθαρό Θέατρο στον Δήμο. Γιαυτό το λόγο καλούν τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Θεοδώρων και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού να παρευρεθουν προκειμένου να αποκτίσουν και εκείνοι άμεση εικόνα της κατάστασης και επί πλέον να τους εκθέσουν τους προβληματισμούς τους γενικότερα. Τα παιδιά θα βρίσκονται στο χώρο του Θεάτρου από τις 18.30 μέχρι 21.30 θα καθαρίζουν και θα περιμένουν. Ελπίζουμε να τιμήσετε τη Νεολαία της πόλης μας με την παρουσία σας.
*e-istos

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog