Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Ομολογία Λοβέρδου ότι το ΠΑΣΟΚ έλεγε ψέματα

- Advertisement -

Για κυνική ομολογία
που αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ συνειδητά έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος σε σημερινές δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Αποδεικνύει ότι το κόμμα του έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να το ενδιαφέρει η χώρα και η οικονομία», συμπληρώνει, παραθέτοντας τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή:
«Κατά βάση το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση υπήρξε δημαγωγικό. Είπε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ δεν υπήρχαν…Έκανε άλλα, ηρνείτο κάθε συζήτηση για διαρθρωτική αλλαγή. Ήταν ένα κόμμα κατά βάση του “όχι”. Ειδικά από μια φάση και μετά, συμφωνώ… Την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, το έχω πει. Και το έχω πει, τώρα, στην κρίση».
«Για το ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά ο στόχος ήταν μόνο ένας. Η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα», σημείωσε ο κ. Μιχελάκης, κλιμακώνοντας την επίθεσή του και προσθέτει: «Τίμημα όμως, που σήμερα το πληρώνουν οι πολίτες και η Πατρίδας μας».
Επιπλέον, με αφορμή άλλη δήλωση του κ. Λοβέρδου σχετικά με τη συζήτηση περί επιλεκτικής χρεοκοπίας (σ.σ. ανέφερε ότι θα ήταν πάρα πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη χρήση τέτοιων όρων), ο εκπρόσωπος μίλησε για «μεγαλοπρεπές άδειασμα στον κ. Βενιζέλο».
«Θα μπορούσε να είναι απλά ένα “συντροφικό μαχαίρωμα”, αν το κόστος δεν κινδύνευε να το πληρώσει ακριβά η χώρα», κατέληξε.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog