Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ice… Age στην ΑΕΚ !

- Advertisement -

Η εποχή που και η ΑΕΚ έφερνε παιχταράδες (τελικά) δεν πέρασε ποτέ!

Μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ, η Ένωση «έψησε» τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν και πλέον ο «Ice Man» θα… παγώνει τους αντιπάλους της για τα επόμενα δύο χρόνια!

Η οριστική συμφωνία -που πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αποκάλυψε- σφραγίστηκε στην Ισλανδία και το απόγευμα της Δευτέρας θα δοκιμάσει τις αντοχές του «Ελ. Βενιζέλος», όταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ (μετά τον Ριβάλντο) θα φτάσει στην Αθήνα!

Αφού κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Γκούντγιονσεν το βράδυ της Παρασκευής (όπως ακούσατε από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και διαβάσατε από το www.sport-fm.gr), η ΑΕΚ δεν επρόκειτο… ν’ αφήσει τίποτα να της χαλάσει την τεράστια μεταγραφή! Έστω κι αν χρειαζόταν μέχρι και την Ισλανδία να φτάσει για χάρη της!

Οι πιέσεις της Γουέστ Χαμ -και οι ηθικοί δισταγμοί του παίκτη ν’ αφήσει τη συμφωνία που είχε κάνει μαζί της- οδήγησαν τον 32χρονο επιθετικό στην πατρίδα του (για να συζητήσει το θέμα με την οικογένειά του) και τους Κωνσταντινίδη και Γκρέταρσον να μην τον χάνουν ούτε εκεί… από τα μάτια τους.

Μετά, λοιπόν, τις επιπλέον συζητήσεις με τη σύζυγο και τον πατέρα του παίκτη (στις οποίες η εξαιρετική σχέση που έχει ο Άρναρ Γκρέταρσον με όλη την οικογένεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο), ο Γκούντγιονσεν πείστηκε να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που είχε με την ΑΕΚ (και θα του αποφέρει περίπου 1,3 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία).

Οριστικοποίησε, λοιπόν, ότι η «Ένωση» θα γίνει ο ένατος ευρωπαϊκός σταθμός της πλούσιας καριέρας του (μετά τις Αϊντχόφεν, Μπόλτον, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Μονακό, Τότεναμ, Στόουκ και Φούλαμ) και κατά πάσα πιθανότητα ο… πρώτος που θα του επιφυλάξει υποδοχή -σαν αυτή που ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ για τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και θα φτάσει στην Αθήνα!
πηγή : sport-fm.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog