Ένταση επικράτησε πριν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση.
Δύο λεωφορεία με κατοίκους από τους Αγίους Θεοδώρους, ήρθε στην Τρίπολη, μπλόκαραν την είσοδο στο Πνευματικό Κέντρο στον Περιφερειάρχη Π. Τατούλη και, με ντουντούκες, τον καλούσαν να πάρει πίσω την υπογραφή του και του ζητούσαν να παραιτηθεί.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν την αποτροπή εγκατάστασης δεξαμενών αποθήκευσης και διακίνησης χημικών προϊόντων, στην περιοχή Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων.
Στο χώρο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, βρίσκονται και κάτοικοι από τη Μεγαλόπολη, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που προβλέπει Χώρο Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.
Οι κάτοικοι από τους Αγίους Θεοδώρους και από τη Μεγαλόπολη απαίτησαν να συζητηθούν τα θέματά τους, κατά προτεραιότητα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή επικράτησε ένταση και τεταμένη ατμόσφαιρα, το αίτημα τους, έγινε ομόφωνα αποδεκτό.
Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για τα θέματα αυτά, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
*tsantiri