Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παραλία Κινέττας

- Advertisement -

Έχω ένα εξοχικό σπίτι από το 1978 στην Κινέττα και πηγαίνω αρκετά συχνά εκεί ιδιαίτερα για να κάνει μπάνια η εξάχρονη κόρη μου.


Στην παραλία που μέχρι χθες (πέρυσι) πηγαίναμε και κάναμε το μπάνιο μας, τώρα έχουν “φυτέψει” ξαπλώστρες και ομπρέλες από το ξενοδοχείο KINETA BEACH. Όλα ας πούμε καλά μέχρι εδώ…
Την Κυριακή πήγαμε για μπάνιο με τη μικρή και στρώσαμε τις πετσέτες μας παραπλεύρως από την καταπατημένη παραλία με τις ομπρέλες του ξενοδοχείου. Όπου ήρθε αρχικά κάποιος ως υπάλληλος του ξενοδοχείου (αν και έμοιαζε για μπράβος) και μας είπε με ύφος εριστικό να τα μαζέψουμε και να φύγουμε γιατί η παραλία είναι του ξενοδοχείου ή σε διαφορετική περίπτωση να πληρώσουμε 15 ευρώ το άτομο για να πάρουμε ξαπλώστρες!!! 15 ΕΥΡΩ Χ 4 ΑΤΟΜΑ = 60 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!
Να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σήμανση ή περίφραξη και ειδικότερα ΔΕΝ είναι ιδιωτική παραλία αφού περνάνε από κεί ακόμα και αυτοκίνητα… Φυσικά τον αγνοήσαμε και μας απείλησε ότι θα φέρει τους υπεύθυνους!!! Με χαρά μας να τους δούμε απαντήσαμε αλλά δεν φάνηκε κανείς!
Νομίζω ότι κάποια πράγματα έχουν παραγίνει και αν τα αφήνουμε να ωριμάζουν σε λίγο θα πληρώνουμε εισιτήριο για να αναπνέουμε!!!
Καλώ όσους πηγαίνουν για μπάνιο στην περιοχή της Κινέττας να επισκεφθούν το σημείο αυτό αφού είναι η καλύτερη πραγματικά παραλία της περιοχής και να στρώσουν πετσέτα στην παραλία!!! Επίσης κάτι που δεν ανέφερα, είναι ότι κάναμε το λάθος να αγοράσουμε 2 αναψυκτικά για τα οποία δεν μας έκοψαν απόδειξη γιατί όπως δικαιολογήθηκαν το ξενοδοχείο φιλοξενεί τουρίστες παρέχοντας “all inclusive” και ότι δεν διαθέτουν ταμειακή μηχανή στο μπαρ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
*tromaktiko

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε λίγο καιρό θα πληρώνουμε όχι για την παραλία και τις ξαπλώστρες, αλλά και για τη θάλασσα!!!
    αν δεν αντιδράσουμε όπως πρέπει και αρμόζει στους έλληνες πετώντας στη θάλασσα να κ@θίκια που θέλουν να ξεπουλήσουν τη χώρα μας, θα την πληρώσουμε άσχημα

    η ν@χτερίδα

    υ.γ. φίλε γιατί δεν φώναξες την αστυνομία και να τους κάνεις μήνυση για καταπάτηση δημόσιας περιουσίας;!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog