Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Π. Μπεγλίτης: Με την αλληλεγγύη μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα

- Advertisement -

Τη συμπαράστασή της ελληνικής κυβέρνησης
στον κυπριακό ελληνισμό εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, από τη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο.
«Με συγκίνηση και οδύνη για αυτή τη νέα τραγωδία, θέλω να πω ότι αυτό που χρειάζεται σήμερα, μέσα στην ευρύτερη συγκυρία της κρίσης, είναι η εθνική ενότητα, είναι η ψυχραιμία και η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και συνεννόηση για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα», επισήμανε ο υπουργός που πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στο νησί.
Αναφερόμενος στη δημοσιονομική κρίση, που όπως είπε, βιώνουν τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος, ο κ. Μπεγλίτης εμφανίστηκε βέβαιος ότι με την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του Ελληνισμού όπου γης, «μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα».
«Μας χρειάζεται η ευρύτερη συναίνεση και συνεννόηση. Όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν είναι μόνο η δημοσιονομική συγκυρία. Είναι η συγκυρία των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού, είναι τα ευρύτερα ζητήματα της Ανατολικής Μεσογείου», πρόσθεσε.

Ως εκ τούτου, κατέληξε, «οι δύο κυβερνήσεις, Ελλάδα και Κυπριακή Δημοκρατία, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, πρέπει, με ψυχραιμία και ενότητα, να υπερβούμε αυτά τα προβλήματα».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog