Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Α – L!ve Art & Music Festival .

- Advertisement -

                                                                    Craig Walker

                                                                 Maraveyas Ilegal

                                                                              B-Sides

                                                                           Vrasta Rasta

                                                                Σταύρος Καρυδάς
Line up:

PURESSENCE
CRAIG WALKER & Stavros Karidas
MARAVEYAS ILEGAL
B-SIDES

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ
VRASTA RASTA

Lounge DJs:
Κώστας Βλάσσης
Κωνσταντίνος Καραχάλιος
Χριστίνα Βλάσση

Σάββατο 13 Αυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μαγικές και μοναδικές στιγμές για πρώτη φορά στην Κορινθία. Δημιουργείτε ένας νέος μουσικός θεσμός σε μια υπέροχη τοποθεσία όπως είναι η παραλία Φλάμπουρο στο Λουτράκι, ένας ιδανικός συνδυασμός γης και θάλασσας όπου θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να έρθει από νωρίς να κάνει το μπάνιο του, να πιει τον καφέ του, να φάει κάτι και φυσικά να δει για πρώτη φορά στα μέρη μας το αγαπημένο του συγκρότημα ζωντανά.
Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα για θαλάσσιες δραστηριότητες στη οργανωμένη παραλία μας και φυσικά πολλά και ενδιαφέρονται εικαστικά δρώμενα σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ από διάφορους καλλιτέχνες οι οποίοι θα παρουσιάζουν τα έργα τέχνης τους.

Επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και χρειαζόμαστε κάτι πιο αυθεντικό, δώσαμε μεγάλη έμφαση στο να είναι εφικτό σε όλους να μπορούν να έρθουν και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 € προπώληση και 20 € στην είσοδο όπως επίσης η μπύρα θα έχει 2,5 € και 4 € το ποτό.


Σκοπός μας είναι να περάσουμε όλοι υπέροχα και να γίνουμε μια παρέα όπου θα ζήσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με συγκροτήματα που τα έχουμε αγαπήσει χρόνια τώρα και από τα τραγούδια τους που έχουν αγγίξει τον καθένα μας ξεχωριστά.



Με εκτίμηση,
Νίκος ΚοριατόπουλοςΝίκος ΠουλήςΤάσος Δημάκος

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καλή επιτυχία να ευχηθούμε στα παιδιά για την μοναδική προσπάθεια που κάνουν και υποσχόμαστε να την υποστηρίξουμε όσο μπορούμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog