Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εδωσαν μια στον τουρισμό και τον αποτελείωσαν! – 2 κρουαζιερόπλοια δεν έδεσαν στον Πειραιά – 3.000 επιβάτες δεν έφτασαν στην Ακρόπολη!

- Advertisement -

‘Ηταν ένα από τα τελευταία χαρτιά
που είχε στα χέρια της η χώρα αυτή να παίξει και να κερδίσει έστω και μια παρτίδα. Το χαρτί του τουρισμού όμως καίγεται από εκείνους που θα έβγαιναν επίσης κερδισμένοι απο την άφιξη τουριστών στην χώρα μας.

‘Ομως τα συντεχνιακά συμφέροντα μιας ομάδας – πολυπληθούς μεν, αλλά για χρόνια στο απυρόβλητο δε – κατακρημνίζουν τον τουρισμό και χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι βλέπουν τα κρουαζιερόπλοια να περνούν αλλά να μην σταματούν σε μια χώρα αφιλόξενη!

Μέσα σε δυο 24ωρα αυτά της απεργίας των ιδιοκτητών ταξί, δεκάδες χιλιάδες τουρίστες ή δεν έχουν φτάσει στον προορισμό τους αλλά προωθούνται σε πιο φιλόξενες χώρες, ή φευγουν από την Ελλάδα με τις χειρότερες εντυπώσεις!

‘Οταν ένας άνθρωπος ταξιδεύει χιλιάδες χιλιόμετρα για να κάνει τις διακοπές του σε μια ξένη χώρα δεν φαντάζεται οτι θα ζήσει την ταλαιπωρία της ζωής του σέρνοντας τις βαλίτσες του μέσα στον καύσωνα γιατί δεν υπάρχει μέσο να τον μεταφέρει! Οι εικόνες αυτές καταγράφηκαν αυτά τα δυο 24ωρα και έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα τον τουρισμό της χώρας.

Την Δευτέρα, ένα κρουαζιερόπλοιο δεν έδεσε στον Πειραιά, ενώ και σήμερα άλλα 2 με χιλιάδες επιβάτες κατευθύνθηκαν αλλού! Σύμφωνα με υπολογισμούς περίπου 3.000 τουρίστες που ήταν να επισκεφθούν την Ακρόπολη, δεν θα το κάνουν τουλάχιστον όχι σ’ αυτή την επίσκεψή τους στην Ελλάδα!

Παράταση έως την Πέμπτη

Μέρα – μέρα θα παρατείνουν την απεργία τους όπως φαίνεται οι ιδιοκτήτες ταξί αφού αποφάσισαν την παράταση της μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προθέσεις των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ είναι να αποκλείσουν αύριο το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο Χολαργό και με ειρηνικό τρόπο να διαδηλώσουν, μαζί με τις οικογένειές τους, την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προώθησε το υπουργείο.

Επίσης, προγραμματίζουν να παρατάξουν τα οχήματά τους κατά μήκος των εθνικών οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών και της Ελευσίνας αντίστοιχα, να σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.

Σήμερα, οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές πραγματοποίησαν πορεία, χωρίς τα οχήματά τους, από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Οδό Μάρνης και κατέληξε στο Σύνταγμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί για άλλη μια φορά το κέντρο της Αθήνας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog