Καταγγελία αναγνώστη: Θα ήθελα να αναφερθώ για το θέμα “Ερώτηση προς τον δήμαρχο για την Πυρασφάλεια” (Διάβασέ το)…
Κύριε Δήμαρχε…

Ακούγεται σε όλων τον Δήμο και το διαπιστώνω από το θέμα στο παρά πάνω ling πως είδη ήμαστε στην αντιπυρική περίοδο και δεν έχετε επανδρώσει τα 6{έξι} Πυροφυλάκια που είναι σε όλο το βουνό.
     Για ποιο λόγο δεν τα επανδρώνεται? Μήπως πρέπει να γίνει κάποιο κακό στα ΓΕΡΑΝΙΑ ΟΡΗ έτσι ώστε να βάλετε μυαλό και να τα επανδρώσετε?
      Για ποιο λόγο δεν παραχωρείται τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό από την περσινή Πυρασφάλεια στον Εθελοντικό Σύλλογο Λουτρακίου, που τα παιδιά που είναι στον Σύλλογο είναι ενεργά και μάχονται με την φλόγες μέρα νύχτα ώστε να σωθεί ο φυσικός μας πλούτος όπου διαθέτει ο Δήμος μας, να μήνη ανέπαφος από κάποιους που θέλουν να κάψουν τα βουνά μας, για να τα κάνουν οικόπεδα ώστε να τα εκμεταλλευτούν χρηματικά, όπου με της μηχανές να κάνουν περιπολίες και με τα πυροσβεστικά οχήματα να είναι σε ετοιμότητα και με το κάλεσμα της ΠΥ Κορίνθου να φεύγουν προς το συμβάν. Για ποιο λόγο όλα αυτά? Μήπως θέλετε να καταστρέψετε τον φυσικό μας πλούτο?
       Υπάρχει κάποιο πρόβλημα για την παραχώρηση τον οχημάτων?
        Γιατί δεν ζητάτε κάποια βοήθεια από άλλον Δήμο ώστε να βρεθεί η λύση?
        Ή γιατί δεν παίρνετε την ευθηνή εσείς σαν Δήμαρχος να βγουν τα οχήματα έξω για την προφύλαξη του δάσουν μέχρι να βρεθεί κάποια λύση…

Ένας αναγνώστης και δημότης του Λουτρακίου