Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ

- Advertisement -

Χθες το βράδυ 19 Ιουλίου και ώρα 21.00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αγ. Θεοδώρων εκτελέστηκε προγραμματισμένη συνάντηση της επιτροπής Αγώνα Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων με δημότες, φορείς και τη νεολαία των Αγίων Θεοδώρων που είχε δυναμική παρουσία, για το φλέγον ζήτημα της εγκατάστασης του εργοστασίου χημικών SOUSSAKI LOGISTICS…
 

Το παρόν επίσης έδωσαν ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι των Αγ. Θεοδώρων, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και άλλοι δημοτικοί παράγοντες της ευρύτερης περιοχής.

Στην συνάντηση υπήρξε πνεύμα σύμπνοιας, ενότητας και αποφασιστικότητας. Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος δήλωσε: «ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.» Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι υπόλοιποι ομιλητές.

Η επιτροπή αγώνα καλεί σε συγκέντρωση σήμερα 20 Ιουλίου και ώρα 20.00 στην πλατεία Ευαγγελίστριας όλους τους δημότες προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις και τις επικείμενες κινητοποιήσεις.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ"

    "ΠΛΕΟΝ"…

    δηλ. από που επερνες εντολές πριν Δήμαρχε???

    δεν μας τα λες καλά…

    Zuperman …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog