— Κομματική υποκίνηση βλέπουν οι κύκλοι Τατούλη στην επιστολή Νικολάου 
— Ποιά είναι τα σημεία της επιστολής Νικολάου που θίγουν τον Περιφερειάρχη
— Γιατί περίμενε ως την τελευταία στιγμή για να μην καταθέσει την μήνυση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατέθεσε μήνυση κατά του Αντιδήμαρχου Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων Σπύρου Νικολάου για τις έγγραφες δηλώσεις που δημοσιοποίησε ο ίδιος, σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης της Soussaki Logistics.

Προσθετικά ο Περιφερειάρχης προτίθεται να καταθέσει και αγωγή κατά του Αντιδημάρχου κάνοντας ακόμα δυσκολότερη την νομική έκβαση της υπόθεσης καθότι στην αγωγή μπορεί να υπάρξουν αξιώσεις.

Σύμφωνα με ανεβεβαίωτες πληροφορίες, κύκλοι του Π. Τατούλη θεωρούν κομματικά υποκινούμενη την επιστολή του Σ. Νικολάου λόγω πιθανών σχέσεων με περιφερειακό σύμβουλο του ευρύτερου χώρου της αριστεράς (με επιφύλαξη η πληροφορία).

Ο Πέτρος Τατούλης περίμενε την έκβαση της σημερινής επίσκεψης των κατοίκων των Αγ. Θεοδώρων και των μελών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου για να δει τις προθέσεις και εάν -όπως είχε ζητήσει- θα υπήρχε έγγραφη συγγνώμη για το κείμενο και για το ύφος του από τον αντιδήμαρχο Σ. Νικολάου ή από την Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη.
Εφόσον δεν υπήρξε τέτοια πρόθεση, ο Περιφερειάρχης πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην μήνυση.

*loutraki1

Το σχόλιο του loutrakiblog: Αν ισχύει το ρεπορτάζ, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι άρχισαν τα όργανα… Για κάποιους, κερδίζει πόντους ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κύριος Νικολάου, για κάποιους άλλους, χάνει πόντους ο δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων στην “αρένα” της Περιφέρειας. Ίδωμεν…!