Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δολοφόνησε τους γονείς του για να κάνει πάρτι!

- Advertisement -

Ένας 17χρονος έφηβος σκότωσε τους γονείς του με ένα σφυρί και στη συνέχεια διοργάνωσε ένα πάρτι μέσω Facebook, ενώ τα πτώματα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι…
Αυτές τις κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Τάιλερ Χάντλεϊ από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τους γονείς του Μπλέικ και Μαίρη – Τζο Χάντλεϊ, ενώ στη συνέχεια κάλεσε 40-60 άτομα στο σπίτι του.

Η αστυνομία το πρωί της Κυριακής έλαβε μια καταγγελία ότι ο νεαρός είχε σκοτώσει τους γονείς του και ότι τα πτώματα τους βρίσκονταν ακόμα μέσα στο σπίτι τους.

Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα κλειδωμένα στην κεντρική κρεβατοκάμαρα, ενώ κοντά τους ήταν και το σφυρί με το οποίο τους είχε σκοτώσει.

Ο νεαρός προσπαθούσε να κρύψει τα πτώματα τοποθετώντας πετσέτες, κουβέρτες και κορνίζες πάνω τους. Ωστόσο, ο νεαρός δεν έχει ομολογήσει ακόμα την πράξη του, καθώς δεν απαντάει σε πολλές ερωτήσεις ενώ αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες φόνου πρώτου βαθμού.

Η αστυνομια πιστεύει ότι ο 17χρονος δολοφόνησε τους γονείς του σε μια έκρηξη οργής όταν αυτοί του αρνήθηκαν να κάνει πάρτι!

aek365.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog