Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άρθρο και αποκαλυπτικές φωτογραφίες από αναγνώστη:ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου!

- Advertisement -

Κε Δήμαρχε Κε Λογοθέτη η κατηφόρα σας μάλλον δεν θα έχει τέλος
ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου
Ιδιώτης Επιχειρηματίας χρησιμοποιεί καθημερινά το κολυμβητήριο με παιδιά που (φιλοξενεί) στις εγκαταστάσεις του

1ον
Για λόγους τιμής- αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας του δήμου πρέπει να γνωρίσετε στους δημότες εάν θα εισπράξει ο δήμος χρήμα και πόσα.
Γιατί: ο ιδιώτης που χρησιμοποιεί την ολυμπιακή πισίνα του δήμου επί 15 χρόνια νοίκιαζε την δική του πισινούλα στον δήμο έναντι του ποσού των 60.000€ ετησίως για τις ανάγκες του Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
2ον
Γιατί δεν επιτρέψατε ( και δεν επιτρέπετε μέχρι σήμερα) στον Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις για προπόνηση του τμήματος κολύμβησηςτου (παιδάκια του δήμου μας) το οποίο πρωταγωνιστεί πανελλαδικά και μόνο μετά από επανειλημμένες παρακλήσεις των γονέων επιτρέψατε αποκλειστικά και μόνο στους 8 αθλητές που θα λάβουν μέρος στους πανελληνίους την προπόνηση τους και για ελάχιστο χρονικό διάστημα. .
Ισχυριστήκατε ότι το έργο δεν έχει παραληφθεί από τον Δήμο και ως εκ τούτου εάν συμβεί κάποιο ατύχημα θα είσθε υπόλογος .
ΤΩΡΑ για τον ιδιώτη (που ενώ έχει πισίνα για την οποία επι 15 χρόνια ο δήμος τον πλήρωνε 60.000€ ετησίως) πρέπει να εξηγήσετε τι άλλαξε.
Διοτι εαν :
1ον Δεν έχει παραληφθεί το Κολυμβητήριο
2ον Δεν υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για διάθεση του κολυμβητηρίου
3ον Δεν έχει γίνει διαγωνισμός οικονομικής προσφοράς
Τότε Κε Λογοθέτη είστε όχι μόνο υπόλογος στην δικαιοσύνη αλλά κυρίως στην συνείδηση των πολιτών διότι εις βάρος του δήμου ξεχρεώνετε προεκλογικές σας δεσμεύσεις ακόμα βαρύτερες των δωροεπιταγών της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.
Δυστυχώς για τον τόπο σύσσωμη η αντιπολίτευση διάγει τον << ύπνο του δικαίου>>
 
- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3:02μμ,
    Το γράφουμε στον τίτλο ότι είναι αναγνώστης,αλλά πέρα απ'αυτό επειδή μπαίνετε κάποιοι και ρωτάτε αν τα γράφει ο τάδε διαχειριστής ή ο τάδε για ποιό λόγο το κάνετε;;
    Θα μας κάνετε ντά;;
    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας,εξάλλου σε αυτό το ποστ οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους..

  2. πόσα πρέπει να πληρώσει, ο ιδιώτης αυτός, αυτή την πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών, που έπερνε 60.000 ευρώ το χρόνο για την μικρή του πισίνα που οι προδιαγραφές της ήταν άθλιες?… και πώς μπορεί και μπαίνει αυτός και την χρησιμοποιεί και εμείς οι πολίτες που ουσιαστικά δημοτική είναι η πισίνα δεν μπορούμε? χαλια…χάλια ολα….

  3. Πριν λίγες μέρες δεν κοροϊδεύατε τον Γκιώνη ότι έκοβε κορδέλες χωρίς τα έργα να είναι έτοιμα και συγκεκριμένα το κολυμβητήριο έχει πολλές ατέλειες και δεν μπορεί να παραδοθεί για προπονήσεις. Τώρα τι άλλαξε. Σταμάτησε να …..χάνει η πισίνα????

  4. Φτανει πια η κοροιδια οτι το κολυμβητηριο δεν ειναι ετοιμο. Μια επιτουπου επισκεψη και αυτοψια καταλαβαινεις οτι ολα ειναι κουραφεξαλα.Ειναι ομως πολυ δυσκολο να βγεις δημοσιως και να εξιστομησεις οτι ως νεα Δημοτικη Αρχη ειμαστε ανικανοι να διαχειριστουμε ενα τετοιο εργο. Στην ατυπη επιτροπη που ειχε συσταθει εκ μερους γονεων αθλητων που κολυμπουν με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και η οποια ειχε συναντηση με τον Δημαρχο κ. Λογοθετη (Μεγαλη Εβδομαδα) η απαντηση ηταν "οτι το κολυμβητηριο παραλαμβανεται και τα παιδια σας θα μπορουν να κολυμπησουν σε μια εβδοαμαδα". Τι συνεβει επειτα και οι απαντησεις απο πλευρας Δημοτικης Αρχης ηταν διαφορετικες;;;;;;;;;;;;Το μονο που επιτευχθει ηταν να διαλυσουν την ομαδα κολυμβησης του Α.Ο Ποσειδωνα η οποια τον Δεκεμβριο του 2010 αριθμουσε περιπου 110 παιδια!!!

  5. Κανένας από σας που εγείρετε θέμα χρήσης του κολυμβητηρίου, δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι υπάρχοντος του κολυμβητηρίου ο Ποσειδώνας πήγαινε για προπόνηση στην Κόρινθο. Εκτός αν το κολυμβητήριο το φανταζόσαστε σαν στέρνα εκτροφής βατράχων, οπότε έχετε δίκιο.
    Όσο για τις οικονομοτεχνικές αναλύσεις, είσαστε γνήσιοι νεοέλληνες που ψυρίζουν τη μαϊμού όταν δεν θέλουν να γίνει κάτι.

  6. Και να σκεφτείτε ότι χθες έγινε πάλι στο loutrakiblog καταγγελία αναγνώστη για το ίδιο θέμα.
    Αυτό δείχνει πόσο μας υπολογίζει η δημοτική αρχή και πόσο σοβαρά μας παίρνει.
    Ήταν να μην πάρει φόρα.φόρα κατηφόρα όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο αναγνώστης.
    Για να καταλάβω,το κολυμβητήριο είναι έτοιμο να φιλοξενεί "άλλους", και όχι τα παιδιά του Ποσειδώνα??
    Δεν είναι άδικο τα έργα που έφτιαξε η δημοτική αρχή Γκιώνη να μην μπορεί να τα διαχειριστεί η σημερινή δημοτική αρχή??
    Τελικά είναι ικανή να διαχειριστεί το οτιδήποτε??
    Με πόσο μεγάλη άνεση εφευρίσκουν δικαιολογίες για την ανικανότητα τους??

  7. φασκετε και αντιφασκετε κυριοι της δημοτικης αρχης ,ολοι σας , δουλευετε για την αυριανη νικη του " δημαρχου των εργων " Γκιωνη.
    Απο την μια σας ενοχλουσαν τα εγκαινια των 'ΑΝΕΤΟΙΜΩΝ "κατα τα λεγομενα σας εργων ,Γκιωνη απο την αλλη ,ως δια μαγειας ,οχι μονο δεν σας εκαναν αλλα και τα χρησιμοποιητε για εξυπηρετηση προσωπικων συμφεροντων ιδιωτη επιχειρηματια .
    Ξαφνικα το εργο Γκιωνη 'μιρακολο " ειναι πανετοιμο για καθε ειδος δραστηριοτητες.

    Ποιον νομιζετε οτι εμπαιζετε ? εμας? απατασθε πλανην οικτρα .
    Απο την αλλη , χωρις επισημη παραλαβη ,ειναι διαθεσιμο για τον προαναφαιρομενο επιχειρηματια και οχι για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ?
    Μηπως ,μια και σας πηραν οι παντες χαμπαρι ,θα πρεπει να δωσετε βαση στα , κακως κειμενα , δρωμμενα του τοπου μας ,και να μην ασχολεισθε με τον Γκιωνη ,μια και μ αυτα και μ αυτα φτασανε οι νεες δεξαμενες του Βαρδινογιαννη στα σαλονια μας και κανεις σας , μα κανεις σας δεν το ειχε παρει χαμπαρι ?
    Αλλωστε γι αυτην σας την "αγνοια " σας επεπληξε και ο κ. Τατουλης ,η" κανω λαθος ?

    Ας κανετε μια καινουργια αρχη ,εστω και με τα οποια λαθη και παραλειψεις ,και να ειστε βεβαιοι πως θα ειμαστε διπλα σας ,εστω και ετεροχρονισμενα.
    ευχαριστω

  8. Με αυτό το σκεπτικό σας το μίζερο και το φτωχό, (αφού δεν έχω εγώ κατσίκα να πεθάνει του γείτονα) έχει καταντήσει όπου έχει καταντήσει το Λουτράκι.
    Κόστιζε 60.000 (εγω ξέρω ότι ήταν 40.000 αλλά θα σου πως εγώ…ακόμη και 80.000 να είναι) η πισίνα το χρόνο και τα παιδιά έκαναν την προπονησούλα τους, είχαν τα μετάλλια τους, είχαν την προκοπή τους αλλά μερικοί αλαζόνες και φτωχοί στο πνεύμα χάρηκαν που δεν πανε πια στον ιδιώτη. Για βάλε κάτω χαρτί και μολύβι και υπολόγισε!!! Σε πόσα χρόνια θα φτάσουμε με το ενοίκιο το κόστος κατασκευής, το λειτουργικό κόστος – συντήρησης και το μισθολογικό; Βάλτα φωστήρα μου κάτω και πες μου σε παρακαλώ.
    Και αυτή τη χαρά του τώρα μας κοστίζει εμάς ετησίως άνω των 200.000 χιλιάδων ευρώ σε κόστος χρήσης (γιατί τόσα χρειάζονται με βάση τη μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου) και πόσα χρήματα δώσαμε με την μορφή ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ άλλα 4.413.366,17€!!! Και όλο αυτό για να μην πηγαίνουν τα παιδιά στον ιδιώτη. Τι χαζομάρα σας μερικές φορές δεν την καταλαβαίνω.
    Τώρα λουστείτε την και απολαύστε την κακία σας και την μιζέρια σας.

    Εάν θέλει να την χρησιμοποιήσει ο Ποσειδώνας να πληρώσει το κόστος χρήσης και εξόδων και ναυαγοσωστών και να είσαι σίγουρος ότι θα τους δοθεί πιστεύω. Αλλά ο Ποσειδώνας το μόνο που ζητάει συνέχεια είναι ….τσάμπα!!! Από την μια πλευρά δικαίως, γιατί έτσι έχει μάθει.
    Από την άλλη όμως το τσάμπα μας τελείωσε!!! Και από τον νόμο!! Δωρεάν παραχωρήσεις… ΤΕΛΟΣ.
    Ο ιδιώτης όπως λές είναι υπεύθυνος της χρήσης και των ευθυνών που αναλογούν από αυτό και όχι ο Δήμος. Θεωρώ ότι το χρησιμοποιεί με δική του ευθύνη και επειδή είναι και υπεύθυνος επιχειρηματίας μπορεί και να καλύψει και τυχόν φθορές εάν προκύψουν.
    Εσάς τους ανευθυνοπεύθυνους δεν ξέρω τι μπορείτε να προσφέρετε στον τόπο μας. Ο ιδιώτης κάθε τόσο φέρνει και κόσμο στο Λουτράκι και εργάζονται και άτομα από την πόλη μας και επαγγελματίες. Αλλά η μιζέρια σας και η κακία σας δεν έχει όρια μερικές φορές.
    Από την άλλη φωνάζατε ότι έγιναν τα εγκαίνια και είναι έτοιμο προς χρήση. Αυτό δεν ισχυρίζεται ο Γκιώνης; Να λοιπόν που ένας επιχειρηματίας το χρησιμοποιεί. Που είναι το κακό; Εάν είναι κάτι κακό να απευθυνθείς στον Γκιώνη και να του ζητήσεις εξηγήσεις. Όσο για την λειτουργία του από την δημοτική επιχείρηση δεν μπορεί να το λειτουργήσει έστω και… άτυπα λόγο ότι δεν έχει προσωπικό. Έχει κανείς καμιά αντίρρηση; Γιατί εάν έχει να μου το πείτε… να το ξέρω. Και όχι μόνο εγώ αλλά και εσείς. Θα μου πεις γιατί σου απαντάω… γιατί φρίζω μερικές φορές με την κακία μας και την μαλακία μας ως κοινωνία. Και εγώ είχα προβληματιστεί αρκετά με την χρήση της και μόλις το έμαθα ότι το χρησιμοποιεί ιδιώτης..ΧΑΡΗΚΑ. Μια λύση που δεν είχα σκεφτεί να την προτείνω. Αντί να χαρούμε που ένας ιδιώτης το χρησιμοποιεί και το χαίρονται τα παιδιά εσείς κάνατε ανάρτηση… ΣΚΑΝΔΑΛΟ αντί να πείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. (καλά ρωτάει ο πρώτος… από ανώνυμους αναγνώστες χορτάσαμε… όταν όμως τιτλοφορείτε στην δική σας προσπάθεια για ενημέρωση τότε το οικειοποιήστε αυτόματα.!!! Προσοχή παιδιά. Σας το λέω όχι για να σας κάνω ντά όπως λες αγαπητέ Μιχάλη αλλά πολύ απλά για το θέμα της ευθύνης της ανάρτησης θα συμφωνήσω και εγώ. Την ευθύνη πλέον την έχετε εσείς παιδιά από την στιγμή που γίνεται ανάρτηση και όχι ο ανώνυμος καταγγέλων. Αρα ότι ανώνυμο κυκλοφορεί τότε το κάνετε επώνυμο με δική σας ευθύνη και δική σας υποστήριξη.)..Συνέχεια..

  9. Γιατί θα έχει ενδιαφέρον να μας παρουσιάσετε τις φωτογραφίες από την άδεια πισίνα στο εγκαίνια με τους Πακιστανούς μέσα να εργάζονται και να συγκριθεί με τα παιδιά που το χαίρονται. Και τις φωτογραφίες που θα δείξουν στην πόλη τους στην περιοχή τους για το που πήγαν και πόσο ωραία ήταν, Αλλά η μιζέρια σας δεν έχει τέλος.
    Το κολυμβητήριο είναι περιουσιακό στοιχείο του Δήμου αλλά την ευθύνη χρήσης και λειτουργίας την έχει ο Προμηθέας… οπότε δεν χρειάζεται απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για να δοθεί για χρήση σε έναν ιδιώτη.
    Ούτε χρειάζεται οικονομική προσφορά… για την χρήση του ΦΩΣΤΗΡΑ… από έναν επαγγελματία που το χρησιμοποιεί. Οικονομική προσφορά χρειάζονται τα κυλικεία και οι επαγγελματικές σχέσεις που έχουν να κάνουν με την διαχείριση και την λειτουργία.

    Ενας Απλός Πολίτης..
    Ο Ποσειδώνας το θέλει πλήρως εξοπλισμένο για να το χρησιμοποιήσει. Με υπαλλήλους, Ναυαγοσώστες, νερά θερμαινόμενα, πετρέλαια, λεωφορείο μετακίνησης, φώτα, προβολείς. Κάνω λάθος;;; Δηλαδή….ΤΣΑΜΠΑ. Το σκεπτικό το ανάλυσα πιο πάνω.

  10. Ενας απλος πολιτης..
    Ο Ποσειδωνας οσο καιρο τα παιδια του εκαναν προπονηση στην Κορινθο εδωσε 1.000 για πετρελαιο οποτε δεν εχει αναγκη το τσαμπα. Και ναυαγοσωστες εχει και προσωπικο να επανδρωσει την ωρα της προπονησης και οι γονεις των παιδιων χαλουσαν αρκετη βενζινη για να πανε τα παιδια για προπονηση.Αυτα που ακουγουνται ειναι χυδαιοτητες.Μπραβο στον επιχειρηματια που σιγουρα θα εδωσε και χρηματα για να την χρησιμοποιησει και επιτελους ας δωθει η αδεια χρησης και σε αλλες ομαδες για να τη χρησιμοποιησουν. Η Δημοτικη Αρχη πρεπει να καταλαβει οτι εαν το χρησιμοποιησει σωστα εχει να κερδισει και οχι να χασει…

  11. Το σχολιο δεν ανηκει στον Απλο Πολιτη..
    Εαν ειναι απαντηση ξεχασε να αναφερει …Προς τον Απλο Πολιτη..

    Ενας Απλος Πολιτης..

  12. ΟΙ ΆΘΛΙΟΙ ΟΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΕΣΥ απλε πολίτη που τολμησες να απαντήσης είχες τετοιο θράσος γιατί νομισες ότι υπογράφοντας ως <> Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΌΣ δεν θα καταλάβαινε ότι εισε αυτο που λέει ο λαος για τον Φερετζε και το μουστάκι .Ο ΠΟΣΕΙΔΏΝΑΣ έχει επιτελέσει ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΣΥ απέναντι του ΕΊΣΑΙ το ΟΝΥΔΟΣ του τόπου.ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ με το σχολειο σου γιατί η προσφορά σου στο τόπο ήταν και είναι ότι έχει σχεσει με την τσέπη σου..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΟΥ Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΜΌΛΙΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΕΓΏ ΓΕΝΝΉΘΗΚΑ ΜΕ ΠΛΗΓΈΣ ΕΣΥ..????????

  13. Ο απλός πολίτης για ακόμη μια φορά,πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε μη νοήμονες,θεωρεί ότι μπορεί να "χειραγωγεί" τους αναγνώστες του blog.
    Μάλιστα τώρα κάνει υποδείξεις και στους blogers.
    Ως μεγάλος "δημοκράτης" ενοχλείται από τους ανώνυμους αναγνώστες-σχολιαστές.
    Από πότε το "απλός πολίτης" είναι επώνυμο??
    Στα τελευταία του σχόλια φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο και πλέον όλοι έχουμε αντιληφθεί τις παραταξιακές του προτιμήσεις.
    Του το έχω ξαναπεί ότι ουδείς αναμάρτητος…..
    Το μεμπτό στην όλη ιστορία είναι ότι ο απλός πολίτης προσπαθεί να μας "ξεγελάσει" διεκδικώντας τον τίτλο του "ουδέτερου",του υπερπατρίδη,του αλάθητου και πάει λέγοντας.
    Αφού λοιπόν τόσο πολύ "καίγεται" η πόλη να διοικείται από χρήσιμους και όχι αρεστούς ας κάνει μαθήματα στις μαζώξεις των Πολιτών μπρος- πίσω……τα έχουν απόλυτη ανάγκη….μήπως και δει ο δήμος μας μια άσπρη μέρα.

  14. Δεν αμφισβήτησα το έργο του Ποσειδώνα 3:32.Από που προκύπτει το συμπέρασμα σου δεν το καταλαβαίνω. Είναι από τα πιο υγιή ΣΩΜΑΤΕΙΟ στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ και στην Ελλάδα θα τολμήσω να πω. Άρα τα δικα σου συμπέρασματα κράτα τα για εσένα. Εάν η προσφορά μου έχει να κάνει με την τσέπη μου …θα σου πω ότι ..ότι δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Οι αξίες σου είναι πολύ φτηνές για να τα μετράς όλα με τα χρήματα. Ασε που φοβήθηκα!!!
    Μείνε στις πληγές σου όπως λες γιατι τις …μεταδίδεις και σε άλλους. Όχι άλλη Σπιναλογκα.
    Όσο για τον 9:20 δεν θα απαντήσεις εσύ.. για τα άξια παιδιά του Μπλόκ. Γιατί έχουν να κάνουν με πολλούς Μ@@@@@ς που συμπεριλαμβάνει και εμένα μέσα. Έχουν πολύ καλή αντίληψη τα παιδιά για το ποιος τους συμβουλεύει και ποιος όχι. Άλλωστε ο av ξέρει να ξεχωρίζει τι πως που και το πότε.
    Πότε δεν επιδίωξα τίτλους και κολακευτικά σχόλια. Αυτό πιστεύω και αυτό καταθετώ. Εάν σε βρίσκει σύμφωνο έχουμε κοινό σημείο. Εάν δε σε βρίσκει σύμφωνο τότε ή προβληματίζεσαι για να σκεφτείς ή για να κολλήσεις ταμπέλες και να ησυχάσεις. Να ακολουθήσεις τον δρόμο που σου χάραξαν άλλοι και όχι αυτόν που σε ικανοποιεί εσένα.
    Και θα ξαναπώ… Θέλουμε Χρήσιμους και ΌΧΙ ΑΡΕΣΤΟΥΣ!!!
    Χρειαζόμαστε ΑΞΙΟΥΣ και οχι αχυρανθρώπους!!!
    Το ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δεν είναι επίθετο αλλά πολύ απλά…ΙΔΙΟΤΗΤΑ χωρίς αξιώσεις. Αλλά σας πέφτει βαρύ που δε ζητάω απολύτως τίποτα. Το μόνο που ΦΩΝΑΖΩ είναι η συνένωση και η συνεννόηση μεταξύ τους για το δικό μας ΚΑΛΟ. Αλλά τα κοράκια που βρίσκονται γύρω γύρω από όλους ..δεν είμαι αρεστός σας.

  15. Βλέπω απλέ πολίτη λαθάκια στο γραπτό σου λόγο,κάτι που δεν συνηθίζεις.
    Να φταίει η βιάση,να φταίει ο πανικός??
    Αναφέρεις κοράκια,αχυράνθρωπους,το δικό μας καλό,την συνένωση και την συννενόηση κτλ.
    Εμένα προσωπικά τον ανώνυμο 9:20 δεν με πείθεις ,όχι γιατί όπως θα σε βόλευε ακολουθώ το δρόμο που μου χάραξαν οι άλλοι,αλλά γιατί δεν εμπιστεύομαι αυτούς που χρησιμοποιούν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην κρίση τους.
    Μιλάς συνέχεια για τα λάθη των προηγούμενων δημοτικών αρχών,ενώ για τη σημερινή δεν λες κουβέντα,
    Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γυρίζεις τα πράγματα εκεί που εξυπηρετούν τους σκοπούς σου.
    Γιατί την έκανες "γυριστή" για τον Ποσειδώνα και για τους blogers?? μήπως, δίκην δημοσίων σχέσεων??
    Η τακτική σου μου θυμίζει κάποιον άλλο σχολιαστή που μήνες πριν τις εκλογές,"έστρωνε" έδαφος,χρησιμοποιώντας το blog, και πουλώντας επίσης το παραμύθι του αδέκαστου. Όμως τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές "έθαψε" στην κυριολεξία τον Γκιώνη. Τι ύπουλο!……
    Φαίνεται όμως εκείνου δεν του έκατσε η δουλειά και έχει εξαφανιστεί.
    Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν καλός δάσκαλος ,είχε όμως κακούς μαθητές .
    Επειδή νοιάζομαι κι εγώ γι αυτόν τον τόπο θα χρησιμοποιώ ένα άλλο μότο από εδώ και μπρος.
    Τέρμα στο πατρονάρισμα των δημοτών – τέρμα στα ύπουλα επικοινωνιακά παιχνίδια!!!

  16. Αγαπητέ/ή 3:35.. Κανένας πανικός και καμία βιασύνη από την πλευρά μου. Η σκέψη μου δεν έχει σκοπό να πείσει αλλά να προβληματίσει. Εάν ήταν να πείσει τότε δικαίως να πιστεύεις ότι έχω άλλον σκοπό.
    Όσο για τις ιδιότητες και τα επίθετα γύρω από την κάθε δημαρχεία είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι αυτή γιατί οι ικανοί και χρήσιμοι άνθρωποι της κοινωνίας μας έχουν απομακρυνθεί και επιπλέουν οι φελλοί… μιας και το θέμα μας είναι το ΣΚΑΝΔΑΛΟ και όχι εγω.
    Και η σημερινή αρχή είναι η συνέχεια της προηγούμενης. Και αυτή θα κάνει λάθη και αυτή θα ολιγωρήσει και αυτή θα καθυστερήσει. Όμως η κάθε στιγμή είναι διαφορετική και ξεχωριστή και αδυνατώ να τις ισοπεδώνω. Είναι μια δημοτική αρχή που έχει αναλάβει τα ηνία της πόλης μετά από έναν 16ετή πόλεμο μεταξύ ΠΑΥΛΟΥ – ΓΚΙΩΝΗ που μας έχει οδηγήσει πολύ πίσω.
    Έχει αναλάβει τα ηνία σε μια στιγμή που το κράτος είναι στα χειρότερά του.
    Έχει αναλάβει τα ηνία σε μια στιγμή που η περιφέρεια προσπαθεί να μπουσουλήσει.
    Εχει αναλάβει τα ηνία του Δήμου από ανθρώπους που δεν έχουν καμία εμπειρία ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. Ούτε ο Δήμαρχος αλλά και σχεδόν κανείς άλλος.
    Την εκλογή τους την έκανε ο λαός και ίσως προβληματίσει πολλούς για την συνέχειά τους στα έδρανα του Δήμου. Και ισχύει και για τους παλιούς και για τους νέους.
    Και επειδή δεν είμαι μηδενιστής περιμένω να κρίνω την στιγμή που πρέπει.
    Δεν έκανα καμία γυριστή για τον Ποσειδώνα. Το έχω αναφέρει και σε άλλη ανάρτηση που αφορούσε τον Ποσειδώνα ότι είναι το πιο υγιές σωματείο. Οσο αφορά όμως το κολυμβητήριο θεωρώ ότι την σκέψη μου την κατέθεσα. Για τα παιδιά του blog επιμένω και λέω ότι είναι άξια Καμία γυριστή. Μια συμβουλή τους έδωσα σχετικά με τις αναρτήσεις. Δεν επέβαλα, δεν αξίωσα, δεν έθεσα όρια στα παιδιά. Εξάλλου εάν είχα κάνει τέτοια επιλογή θα μου τα είχε χώσει ο AV και δεν θα περίμενε κανέναν.
    Δεν γνωρίζω από τακτικές. Αυτά είναι για εκείνους που δεν αγαπάνε την πόλη τους αλλά την πάρτη τους. Ελεύθερα μιλάω.. ελεύθερα σκέπτομαι.
    Πάντως εάν είναι να ασχολείστε τόσο με εμένα μάλλον σας έχει κόψει το γιαούρτι.
    Ψάξτε να βρείτε αλλού εφιάλτες.
    Δεν θα διαφωνήσω στο μότο σου. Είναι σωστό.
    Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να είσαι ελεύθερος από τους συνδυασμούς.
    Όλοι καλοί είναι και ο Γιωργάκης, και ο Κωστάκης και ο Παυλάκης, και ο άλλος ο Γιωργάκης. Το θέμα είναι ποιος είναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ και ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΣ.
    Εσείς τους φτιάξατε έτσι!!
    Εσείς τους δημιουργήσατε με τα σάλια σας και την επαιτεία σας.
    Και μην σχολιάζετε συνέχεια εμένα. Θα φτιάξω blog!!!Αστείο έκανα. Άντε στα καφενεία τώρα να ανακοινώσετε …ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ φτιάχνει BLOG!!!!

    Σε ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη των δύο λαθών μου… στον τονισμό.!! Πράγματι δείχνει ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΗ!!!

    Ενας Απλός Πολίτης..
    Υ.γ.
    Όσο για τις δημόσιες σχέσεις και όπως το τοποθετείς προσβάλεις την νοημοσύνη σου.
    Αλλά μάλλον ούτε τον Ποσειδώνα γνωρίζεις, ούτε τα παιδιά για να αναφέρεσαι με αυτόν το τρόπο.

  17. το θέμα παιδιά είναι να ανοίξει το κολυμβητήριο για τον κόσμο και αν ποτέ (ο θεός να μας φωτίσει) γίνει αυτό να δώθουν μερικές διαδρομές στα σωματεία κολύμβησης….σε όλο το μπλα μπλα σας δεν το είπατε ούτε μια φορά…μόνο διαμάχες και διαμάχες..έλεος δηλαδή…:/ άλλα θα μου πείς δυστυχώς στην ελλάδα τρωγόμαστε μεταξύ μας….

  18. Δηλαδή για να καταλάβουμε τι γίνεται… ο Δήμος παραχώρησε στον γνωστό κατασκηνωτή την χρήση του Δημοτικού κολυμβητηρίου ενώ ο Ποσειδώνας δεν έχει που να στείλει τα παιδιά του;
    Καλά πάνε καλά οι ανθρώποι…τι διάλο έχουν χάσει τελείως την μπάλα;

  19. Θα μπορέσει επιτέλους η δημοτική αρχή να λειτουργήσει το κολυμβητήριο όπως πρέπει??
    Αυτό είναι το ζητούμενο και το επιθυμητό.
    Τα έργα από μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν θαύματα . Χρειάζονται σωστή διαχείρηση.
    Αυτός είναι ο εφιάλτης μου, απλέ πολίτη.
    Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής και η αδυναμία διαχείρησης των έργων.
    Το γλείψιμο και το ντάντεμα το κάνουν αυτοί που παραχωρούν,υποχωρούν και λένε μισές αλήθειες.
    Όσο για τον Ποσειδώνα,δεν χρειάζονται επιπλέον εξηγήσεις καταλάβαμε τι εννοεί!!
    Εξάλλου δεν είναι το σωματείο το θέμα. Το κολυμβητήριο και οι δυνατότητες αξιοποίησης του μας ενδιαφέρουν.
    Γιατί πιστεύει ο απλός πολίτης ότι ενδιαφέρει τα καφενεία αν θα φτιάξει blog??
    Γιατί να τρέξουμε να το πούμε??
    Πιστεύει ότι οι τελικοί αποδέκτες όσων γράφει είναι οι θαμώνες των καφενείων ??
    Αν ναι,τότε χρησιμοποιεί λάθος τρόπο να τους πλησιάσει.
    Να ρωτήσει τα παπαγαλάκια της δημοτικής αρχής που δεν κάνουν άλλη δουλειά!…….αυτά θα του δώσουν τα φώτα τους.
    Με εκπλήσσει η σκέψη του ακόμη κι αν είναι χιουμοριστική.
    Τέλος πάντων ας φτιάξει λοιπόν για να γίνει μεγαλύτερη η λίστα των blogs που είναι
    φιλικά προσκείμενα στη δημοτική αρχή…….

  20. Το θέμα είναι είναι σωστό που το χρησιμοποιεί ο ιδιώτης ή όχι; Κατά την δική μου άποψη , καλώς του έχει δοθεί η άδεια χρήσης.
    Με κόστος ή μη είναι καλό.
    Με την προϋπόθεση να μην απαιτήσει από τον Δήμο κάτι.
    Εφόσον είναι καλό για τον ιδιώτη καλό είναι να αναλάβει την πρωτοβουλία και ο Ποσειδώνας να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο ιδιώτης.
    Ο ιδιώτης σκέφτηκε, προβληματίστηκε πρότεινε.
    Το ίδιο να ακολουθήσει και ο Ποσειδώνας.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  21. Πάλι ασχολείστε με εμένα. Τι κακό και αυτό!!
    Καλά κάνει ο 8:13.
    Το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά η ουσία της ανάρτησης.
    Δεν σχολιάζετε την σκέψη αλλά βάζετε ταμπέλες.
    Επιλογή σας. Απλά ούτε εμένα με βοηθάει αυτό που κάνετε ούτε τον υπόλοιπο κόσμο.
    Δεν είμαι εχθρός κανενός. Αγαπάω τον τόπο μου και προσπαθώ να βοηθήσω μέσα από τις αναρτήσεις. Εάν είναι ο Λογοθέτης, ο Γκιώνης, τι να πω….ο τάδε Δήμαρχος, δε με νοιάζει καθόλου.

    Ένας Απλός Πολίτης..

    Υ.γ.
    Ξεχώρισε το χιούμορ!!

  22. ……ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!!!Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΥΜΒΙΤΗΡΙΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ "ΤΟΥ" ΤΟ ΑΧΙΖΟΥΝ…Κ ΤΑ ΤΟΤΕ Κ ΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ,ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ,ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ WRC,ΜΠΑΣ Κ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ????ΗΜΟΥΝΑ ΝΕΑ Κ ΓΕΡΑΣΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΙΤΗΡΙΟ…ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΟΥ???!!!!!

  23. προφανώς κάποιοι για κάποιους λόγους και σκοπούς μετρούν τα πάντα σε "κόστος", ακόμα και τις κοινωνικές παροχές που πρέπει να παρέχει ένας Δήμος προς τους πολίτες του.
    Ξεχνάμε ότι ο Δήμος μας είναι στους 1ους Δήμους (κατά κεφαλήν)στην διακινήσει ναρκωτικών, πρέπει να δώσουμε διεξόδους στις νέες γενιές χωρίς να θέτουμε όρους όπως "κόστος".
    Να αφήσουν οι διοικούντες και τα παπαγαλάκια τους!!! τις λογικές του Πόντιου Πιλάτου "δεν φτέμε εμείς, αλλά οι νόμοι…"
    Δεν ψηφίσαμε διαχειριστές τις κυβερνητικής πολιτικής αλλά πολιτικούς για να βοηθήσουν τους πολίτες και να πάνε τον τόπο μπροστά (ότι σωστό, νόμος, ότι νόμος όχι σωστό ).
    Όσο για το κόστος λειτουργίας του κολυμβητήριου του spa κ.λ.π., προσωπικά έχω καταλάβει ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει σκοπό να τα "βουλιάξει" προκειμένου στις επόμενες εκλογές να έχει για να "κράζει" τον Γκιώνη και σε καμία περίπτωση δεν τα προωθεί, τα αξιοποιεί και δεν τα εκμεταλλεύεται προς όφελος των πολιτών και του Δήμου.
    Αυτό προσωπικά πάλι μου δείχνει ότι, η Δημοτική Αρχή "κτίζει" την διατήρηση τις "καρέκλας",λέγοντάς μας ότι, "ότι δεν μπορεί να κάνει, φταίνε οι νόμοι και ότι κακό υπάρχει φταίει ο Γκίωνης και οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές…"

  24. μπορει να λειτουργει το κολυμβητηριο απο τον εν λογο επιχειριματια και τα παιδια (οπως ειπε ο "Eνας Απλός Πολίτης.. είπε… " ) να το χαιρονται επιτελους ομως αυτα τα παιδια στις αρχες τουλαχιστων (δεν γνωριζω αυτην την περιοδο ) οχι απλως δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με την πολη μας αλλα ουτε καν με την ελλαδα καθως ηταν ξενοι (ρωσοι καθως ειχα ακουσει) ετσι οχι μονο δεν θα χερομαι για τις αποφασεις του δημαρχου μας αλλα θα θρηνω για την καταντια του τοπου μας
    master one

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog