Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μυστική συνάντηση Δρίτσα-Παύλου χθες το βράδυ!

- Advertisement -

Όλα τα είχαμε δει αλλά να περιμένει ο υβριζόμενος τον υβριστή του δεν το είχαμε δει ποτέ!
Όλοι θα θυμάστε ότι ο κος Μιχάλης Δρίτσας και ο κος Γιώργος Γκιώνης είχαν εκπέσει του αξιώματός τους από δημοτικοί σύμβουλοι για οφειλές στον δήμο ύστερα από καταγγελίες επί δημαρχίας Παύλου,ο οποίος κίνησε και όλα τα νήματα στην περιφέρεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχε την έκπτωση Γκιώνη και Δρίτσα…

Ο κος Δρίτσας δικαιώθηκε μετά από προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας όμως δεν χαρίστηκε στον κο Παύλου,λίγο πριν εκπέσει από δημοτικός σύμβουλος είπε χαρακτηριστικά ότι ο κος Παύλου λειτουργεί υπογείως και κρυφά και ότι έκανε πολιτική αλητεία..
Το μίσος Δρίτσα-Παύλου ήταν αγεφύρωτο μέχρι που χθες το βράδυ οι δυο αντίπαλοι συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο του πρώτου(!),πράγμα που δείχνει αδυναμία από πλευράς Παύλου.
Ο λόγος της επίσκεψης Παύλου ήταν το περιβόητο πόρισμα Τσοβόλα για την ΔΑΕΤ και έχει στα χέρια της η δημοτική αρχή και όχι μόνο,το οποίο ρίχνει βαριές κατηγορίες στην 12ετή θητεία Παύλου.
Με λίγα λόγια σύμφωνα με την πηγή του Loutrakiblog,o κος Παύλου τρέχει και δεν φτάνει για να μην πάει το πόρισμα εκεί που πρέπει.
Άλλωστε είναι γνωστό στην πόλη ότι προ της συναντήσεως Δρίτσα προηγήθηκε πολύωρη συνάντηση με τον δημοτικό σύμβουλο Μπάμπη Δοσσαρά στο μαγαζί κάτω από το σπίτι του πρώην δημάρχου έχοντας κεντρικό θέμα συζήτησης το πόρισμα Τσοβόλα.
Αναμένονται εξελίξεις οι οποίες θα συγκλονίσουν την πολιτική ζωή του τόπου..

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι αναφέρετο δικαίωμα του Παύλου να προετοιμάζει την άμυνά του ή και την επίθεσή του ίσως. Η μέχρι τώρα πολιτεία του μας έχει δείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται ακόμα και με ανθρώπους που σε άλλες στιγμές ήταν ή έδειχνε πως ήταν στα μαχαίρια. Ο Παύλου ανέκαθεν εκπροσωπούσε ΜΟΝΟ τον εαυτό του. Το τονίζω αυτό γιατί μην τολμήσει και προσπαθήσει να περάσει στον κόσμο ότι πρόκειται να διωχθεί ίσως ποινικά, ένεκα πολιτικής δίωξης. Το τι έκανε ο Παύλου, λόγω της μυστικοπάθειάς του, ίσως να μην το έλεγε ακόμη και στον εαυτό του!!!!!

  2. Δεν βλέπω σχόλια ούτε απ'τους υποστηρικτές του Γκιώνη, ούτε από του ΠΠ. Τι έγινε,…… μία γροθιά μπροστά στον εχθρό??? Κώστα Λογοθέτη, εσύ πότε θα μιλήσεις για την ταμπακιέρα???

  3. Δεν έχουν κανέναν κοινό "εχθρό" οι Γκιώνης και ΠΠ ,ούτε κοινό μέτωπο.
    Ας μην ξαναλέμε τα ίδια για τις εκλογές και ποιοι συμμάχησαν εναντίον ποιου.
    Ο Γκιώνης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
    Το θέμα είναι τι γίνεται με τον "εχθρό" της προόδου του δήμου και όλοι πλέον έχουμε καταλάβει ποιος είναι.
    Η αναλγησία της δημοτικής αρχής,δυστυχώς μας στερεί την όποια ποιότητα θα μπορούσαμε να έχουμε στην καθημερινότητά μας.

    ΥΓ 11:02 θα έχεις παρατηρήσει ότι αυτοί που σιωπούν τελευταία είναι οι υποστηρικτές του Λογοθέτη.
    Εξαντλήθηκαν οι δικαιολογίες ή κατάλαβαν τη ματαιότητα των προσπαθειών τους να παλεύουν για το απόλυτο τίποτα????

  4. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΕΚ 56 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΣΟΒΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 64 ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΥΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ Η ΜΗ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 15.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 27.6.2011 ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΔΟΘΗ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ -ΕΚΒΙΑΣH ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;- ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ EXOYN ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
    Ο ΚΑΚΑΒΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΠΡΩΗΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ;
    ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΣΘΕ ΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΤΕΚΛ ΔΑΕΤ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΝΤΙΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΠΗΔΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ Ή ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΕΣ;
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ή ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΜΟΜΗ ΤΟΥ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ; Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΜΠΟYΛΝΤΟΖΑ ΤΗΣ ΜΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΟ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ; Ο κ. ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΗ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;
    H ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

  5. Για την παρατήρηση του Νεμεσι που αφορά την μπολντοζα και τον πατέρα συμβούλου θα αποστειλω στο μπλοκ φωτογραφικό υλικό με τον <> για του λόγου το αληθές

  6. Ομερτά
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    Ο όρος ομερτά (ιταλικά Omertà) είναι άγνωστης προελεύσεως. Απαντάται στις περιοχές Σικελία, Καλαβρία και Απουλία, όπου υπάρχει ισχυρή παρουσία παρανόμων οργανώσεων (Μαφία). Ο όρος αποδίδεται με την έννοια της μη συνεργασίας με τις αρχές. Στην πραγματικότητα είναι ο Νόμος της σιωπής, που η παραβίασή του πρέπει να τιμωρηθεί με θάνατο. Σε συνάρτηση με το νόμο της σιωπής είναι και η σικελική παροιμία «όποιος δεν ακούει, δε βλέπει και δε μιλάει, ζει εκατό χρόνια»

    η ν@χτερίδα

  7. καλα ειναι τοσο μεγαλος ο ΠΑΝΙΚΟΣ του ΠΠ που δεν καταλαβαινει οτι αυτες οι συναντησεις τον ενοχοποιουν περισοτερο;;;
    Ο Μιχαλης ο Δριτσας δεν τον θεωρει πια πολιτικο αλητη;;;
    τα ξαδερφακια Μπαμπης-Θανασης ξεχασαν τι τους εχει κανει;;;;
    αλλα μαλλον κατι τους ενωνει… ΤΙ ΟΜΩΣ;;; ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;
    Ο Λογοθετης θα μιλησει;; ή θα κανει τη κοτα επειδη οφειλει την καρεκλα του στον ΠΠ;;;
    Ιδωμεν…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog