Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

H ανάρτηση αφαιρέθηκε λόγω σοκαριστικών εικόνων

- Advertisement -

Ζητάω ταπεινά συγνώμη για την σοκαριστική ανάρτηση με τους κανίβαλους στην Ταϋλάνδη.Δεν σκέφτηκα ότι στο loutrakiblog έχουμε και μικρής ηλικίας αναγνώστες πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να σεβόμαστε τα ευαίσθητα ματάκια τους.Ευχαριστώ πολύ τον σχολιαστή 1:21μμ για το σχόλιό του που με βοήθησε να καταλάβω πολλά.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά γενικά είμαι άνθρωπος που σπάνια σοκάρεται. Είχα κάποτε την ατυχία να δω live τροχαίο με χέρια-πόδια πάνω στην ασφαλτο. Όμως αυτή η ανάρτηση νομίζω δε χρειαζόταν… Γνώμη μου…
    Και να ξέρετε ότι τα παιδιά και οι έφηβοι που σερφάρουν στο internet, όταν δουν απαγορευτικό σήμα "ελκύωνται" λόγω περιέργειας και κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Μπαίνουν αμέσως να δουν…
    John

  2. Συμφωνώ απολύτως με τον 11:04. Ο γιός μου αύριο το πρωί θα την δει οπωσδήποτε, γιατί μπαίνει στο μπλογκ σας. Δεν υπάρχει λόγος να σοκάρουμε έτσι τα νέα παιδιά. Γνώμη μου!

  3. Ευχαριστώ φίλε Μάικ, αρκεί να σου πω ότι οι εικόνες όλο το βράδυ δεν μου έφευγαν από το μυαλό. Οι άνθρωποι είναι τρελοί, δεν σέβονται ούτε το νεκρό, ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό. Πάντως μπράβο που την κατέβασες.

  4. Φίλε mi.fi. να ξέρεις ότι το πιο δύσκολο πράγμα στις μέρες μας είναι να ζητάς συγνώμη. Εχουμε γίνει όλοι εγωιστές. Το ότι αναγνώρισες αμέσως το λάθος σου σε τιμά!!!
    John

  5. Οι κανίβαλοι υπάρχουν είτε εμείς τους βλέπουμε είτε όχι.
    Αν κάποιος αντιγράφει ότι βλέπει στο ίντερνετ αυτό είναι δικό του θέμα. Είμαστε κομμάτι μιας κοινωνίας που σοκάρεται επιλεκτικά (κατευθυνόμενα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog