Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Chriss Angel: Ο μεγαλύτερος μάγος του κόσμου είναι Έλληνας

- Advertisement -

Χριστόφορος Νικολάου Σαραντάκος ή αλλιώς Chriss Angel ονομάζεται ο Έλληνας ομογενής που έχει ξετρελάνει το αμερικανικό κοινό με τα σόου του. Είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου του 1967 και είναι παιδί ελλήνων μεταναστών στην Αμερική.

Όλοι μιλούν γι αυτόν, έχει κατακτήσει τα media, έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, έχει μαγέψει τις σταρ του Χόλυγουντ με τη γοητεία του… Περπατάει πάνω στο νερό, πετάει, καίγεται ζωντανός, επιβιώνει από συγκρούσεις με νταλίκες, κόβει ανθρώπους στα δυο κι αυτά είναι λίγα απ’ όσα κάνει στα σόου που παρουσιάζει στην Αμερική. Πάντα στην ύπαιθρο με κοινό και άπειρους μάρτυρες που δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Ο ίδιος δηλώνει illusionista, άλλοι λένε πως είναι ο αντίχριστος και τον καταδιώκουν με μανία. Ο σταυρός δε λείπει ποτέ από το λαιμό του πάντως και κάνει και τον σταυρό του συχνά πριν από κάποιο “μαγικό”, ή τρυκ.
Ο Έλληνας Χάρι Πότερ ήταν παντρεμένος με την Τζόαν Γουίνχαρτ και ο γάμος τους έγινε γνωστός όταν εκείνη βγήκε δημόσια και κατηγόρησε την Κάμερον Ντίαζ ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους. Ο Angel και η Ντίαζ ποτέ δεν επιβεβαίωσαν το ειδύλλιο, ενώ από την ζωή του πέρασαν τόσο η Πάρις Χίλτον όσο και οι Λίντσεϊ Λόχαν, Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Πάμελα Άντερσον.  
*gossip-tv.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog