Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Fake Βoobs: Τα ψεύτικα τα στήθη τα μεγάλα και πως θα τα αναγνωρίζεις

- Advertisement -

Άλλες φορές ήταν απλά ένα παιχνίδι. Άλλες φορές κάτι το οποίο έπρεπε απλά να εξακριβωθεί για ιστορικούς λόγους. Το αν η κοπέλα που στέκεται απέναντί σου έχει ψεύτικο ή αληθινό στήθος είναι ένα ερώτημα που χρίζει απάντησης.

Κι αυτό γιατί τον άντρα τον εξιτάρει πολύ η ιδέα ενός φυσικού στήθους. Ένα στήθος το οποίο δεν το έχει ακουμπήσει ποτέ χειρουργικό νυστέρι, παρά μόνο σε κάποιο διεστραμμένο ερωτικό παιχνίδι. Όχι ότι βλέπεις κανέναν να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να μια κοπέλα κυκλοφορεί περήφανα ένα ζευγάρι 36CC, αλλά όπως και να το κάνουμε, το φυσικό στήθος, όπως έχουμε εξυμνήσει και εδώ, διαφέρει.

Το MEN24 ρώτησε ειδικούς, ρώτησε πλαστικούς και κυρίως ρώτησε γυναίκες με ψεύτικο στήθος και κατέληξε σε εκείνα τα πράγματα που προδίδουν ένα ψεύτικο στήθος.

Το σχήμα

Είναι και ο ευκολότερος τρόπος συνήθως να καταλάβεις ένα ψεύτικο στήθος, αρκεί να μην βρίσκεται μέσα σε ένα ασφυκτικό σουτιέν. Το φυσικό στήθος, όταν είναι μεγάλο μοιάζει με δάκρυ. Η καμπύλη στο κάτω μέρος του στήθους είναι χαλαρή και υπακούει στους νόμους της βαρύτητας. Όταν το στήθος είναι μικρότερο είναι δύσκολο να καταλάβεις αν υπάρχει η παραμικρή προσθήκη σιλικόνης, οπότε θα πρέπει να καταφύγεις στις επόμενες ενδείξεις. Το ψεύτικο στήθος είναι συνήθως περισσότερο στρογγυλεμένο. Αυτή η στρογγυλότητα του στήθους είναι εμφανής στα περισσότερα ψεύτικα στήθη, ειδικά όταν το εμφύτευμα έχει τοποθετηθεί ψηλά με αποτέλεσμα το στήθος να είναι υπερβολικά φουσκωμένο στο πάνω μέρος του θώρακα.
Μπορεί να σε ξεγελάσουν: Μια πολύ καλή χειρουργική επέμβαση, η οποία όμως κοστίζει και πολύ ακριβά οπότε δεν συναντάται πολύ συχνά. Επίσης μπορεί να σε γελάσει ένα σουτιέν με ενίσχυση που φουσκώνει ακόμα και ένα φυσικό στήθος.

Η κίνηση

Έχεις δει την Pamela Anderson να τρέχει στην παραλία του Baywatch; Μην πεις όχι, ψεύτη. Το ψεύτικο στήθος είναι αυτόνομο και αυτόβουλο. Κινείται έτσι όπως γουστάρει με δυο λόγια. Τι είπα; Κινείται; Ε όχι και τόσο πολύ. Βασικά κινείται συμμετρικά. Όπου πάει το ένα στήθος πάει και το άλλο, ό,τι κι αν συμβαίνει στο matrix. Εκτός κι αν υπάρχει παρεμβολή από χέρι, το ψεύτικο στήθος κουνιέται σαν δύο νερομπάλονα δεμμένα μεταξύ τους. Ακόμα κι όταν η κοπέλα ξαπλώσει ανάσκελα στο έδαφος, όταν δηλαδή το ένα στήθος θα έπρεπε να πάει αριστερά και το άλλο δεξιά, το ψεύτικο στήθος στέκεται ολόρθο και κοιτά τον ουρανό.
Μπορεί να σε ξεγελάσουν: Κινήσεις από τις οποίες δεν μπορεί να καταλάβεις τίποτα ιδιαίτερο όπως όταν το στήθος κοιτάει προς τα κάτω.

Η σκληρήτητα

Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα μιας και η αφή είναι πάντα πολύ σημαντική σε τέτοιου είδους διερευνήσεις. Θα μου πεις, αν φτάσεις να πιάνεις το στήθος της κοπέλας, δεν σε νοιάζει και τόσο αν είχε ψεύτικο ή αληθινό. Τα εμφυτεύματα σιλικόνης δεν είναι φυσικά τόσο μαλακά όσο ο φυσικός ιστός του δέρματος. Συνήθως μπορείς να καταλάβεις με ένα απλό ζούληγμα ότι υπάρχει κάτι πιο σκληρό μέσα από το δέρμα. Και λέω συνήθως γιατί τα σύχγρονα εμφυτεύματα γίνονται ολοένα και πιο μαλακά. Και μια γυναίκα η οποία κάνει καθημερινά μασάζ στα εμφυτεύματά της, μπορεί να τα μαλακώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Μπορεί να σε ξεγελάσουν: Εμφυτεύματα τα οποία τοποθετούνται σε ένα ήδη σχετικά μεγάλο στήθος. Όταν τα εμφυτεύματα μπουν σε ένα σχετικά ανύπαρκτο στήθος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα αισθάνεσαι στην αφή.

Η γεωμετρία

Ακόμα και το στήθος της γυναίκας έχει πλαστεί σύμφωνα με τους νόμους της φύσης. Γι’ αυτό και δεν είναι ιδιαίτερα λογικό το να βλέπεις ας πούμε ασύμμετρες θηλές σε ένα στήθος. Είναι πολύ σύνηθες σε κακά τοποθετημένα εμφυτεύματα, η μία θηλή να κοιτάει σε διαφορετική κατεύθυνση από την άλλη. Ακόμα, σε ένα φυσιολογικό στήθος, η μέση απόσταση ανάμεσα στο ύψος των θηλών και το σαγόνι της κοπέλας, είναι γύρω στα 25 εκατοστά. Όσο μικρότερη αυτή η απόσταση τόσο πιθανότερο είναι να είναι ψεύτικα.
Μπορεί να σε ξεγελάσουν: Στήθη τα οποία απέχουν πολύ μεταξύ τους στον θώρακα δημιουργώντας την αίσθηση της φυσικότητας, ενώ είναι απλά ένα χειρουργικό λάθος.

Οι τομές

Κάθε επέμβαση χρειάζεται και μία χειρουργική τομή. Και όταν μιλάμε για το στήθος, οι τομές που πραγματοποιούνται είναι πολύ συγκεκριμένες. Ανάλογα με το μέγεθος του προϋπάρχοντος στήθους, οι χειρουργοί επιλέγουν από που θα προσθέσουν την σιλικόνη. Η πιο συνηθισμένες τομές είναι αυτές στο κάτω ή πλαϊνό μέρος του στήθους. Μια πιο σύγχρονη πρακτική επιβάλλει την τομή πάνω στη θηλή, ώστε να μην είναι και ιδιαίτερα εμφανής. Όπως και να χει, ακόμα και μια πλαστική επέμβαση αφαίρεσης της ουλής δεν μπορεί να αφανίσει όλα τα ίχνη. Με λίγη σωστή αναζήτηση, την βρίσκεις την ουλή.
Μπορεί να σε ξεγελάσουν: Οι επεμβάσεις που γίνονται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Ο χειρουργός φτάνει στο στήθος με ένα ειδικό εργαλείο, τοποθετεί το εμφύτευμα και το γεμίζει με ένα σωληνάκι από την κοιλιά. Η τομή που υπάρχει στην κοιλιά θα μπορούσε να διακιολογηθεί πανεύκολα.

Η θερμοκρασία

Αυτό ομολογώ ότι δεν το είχα ξανακούσει. Μέχρι που μια φωτογραφιζόμενη μοντέλα (ονόματα δεν λέμε, σιλικόνες δεν θίγουμε) μου είπε ότι το στήθος της είναι παγωμένο παρά την κουβέρτα με την οποία είχε τυλιχτεί. Τότε έψαξα και έμαθα ότι η σιλικόνη έχει την ιδιότητα να διατηρεί την θερμοκρασία λίγο περισσότερο, με αποτέλεσμα σε ένα σώμα που έχει παγώσει, η σιλικόνη να καθυστερεί να ζεσταθεί σε σχέση με το υπόλοιπα σημεία του σώματος.
Μπορεί να σε ξεγελάσουν: Πολλά λογής πράγματα μιας και η θερμοκρασία είναι κάτι πολύ σχετικό και δύσκολα μετρήσιμο.
*men24.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog