Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύο οικογένειες σκορπούν τον πανικό σε χωριό των Τρικάλων

- Advertisement -

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Τζούρτζια στα Τρίκαλα, εξαιτίας της βεντέτας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο οικογένειες αλβανικής υπηκοότητας.


Συγκεκριμένα, σήμερα στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου, τρία μέλη από την μία οικογένεια και μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών και κατοίκων του χωριού, επιτέθηκαν σε δύο μέλη της άλλης οικογένειας, κρατώντας σπασμένα μπουκάλια.

Επενέβησαν κάτοικοι του χωριού και πρόλαβαν τα χειρότερα, ενώ το συμβάν που σκόρπισε πανικό έγινε μπροστά στα μάτια ακόμη και μικρών παιδιών.

Οι δύο οικογένειες των Αλβανών έχουν προηγούμενα από το 2009 όταν, με αφορμή εργασίες που ήθελαν να πάρουν στο χωριό, δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς με έναν Αλβανό να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι δύο οικογένειες άνοιξαν με τον τρόπο αυτό βεντέτα την οποία πέρυσι τέτοια εποχή προσπάθησαν να συνεχίσουν αλλά απετράπησαν πάλι τα επεισόδια με παρέμβαση κατοίκων του χωριού.

Στο αποψινό επεισόδιο κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και αναμένεται επίσημη πληροφόρηση από την Αστυνομία για το εάν προχώρησε σε συλλήψεις και κυρίως πώς θα προστατεύσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, καθώς τα μέλη των δύο οικογενειών είχαν δώσει ραντεβού, για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους σε άλλο σημείο του χωριού.

Πηγή: Trikala News

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog