Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καραβάτου-Κατσούλης: Παντρεύτηκαν σήμερα στο Δημαρχείο Ψυχικού

- Advertisement -

Παντρεύτηκαν σήμερα με πολιτικό η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Για ακόμη μία φορά επικράτησε θρίλερ με ον τελικά παντρεύονται ή όχι. Είναι γεγονός το ζευγάρι φοράει πλέον βέρα στο δεξί.
Η παρουσιάστρια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φορούσε ένα κοντό λευκό φόρεμα και έλαμπε από ευτυχία. Άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή τηε δήλωσε πως ήθελε γρήγορα να βάλει τη βέρα στο δεξί της χέρι. Στα λευκά ήταν ντυμένος και ο γαμπρός Κρατερός Κατσούλης που και εκείνος ήταν πολύ χαρούμενος καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του και σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Φιλοθέης σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ενδεχομένως να δούμε την Κατερίνα Καραβάτου να ανεβαίνει και στα σκαλιά της εκκλησίας με τον Κρατερό Κτασούλη την ίδια μέρα που θα βαπτίσουν το παιδάκι τους.*gossiptv.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν καταλαβαινω ,αυτο τωρα πρεπει να μας αφορα? ,γιατι και που , και με ποιον παντρευεται ,το καθε αταλαντο βουρλο?
    Σιγα την προσωπικοτητα ,δεν εχετε καποιο αξιολογο ατομο που βριθουν στον ελληνικο πνευματικο και πολιτιστικο χωρο ,να μας παρουσιασετε την διαδρομη τους τα εργα τους κ.α. ,μπας και ξεμπουκωσει το κοιμισμενο απο τετοιες αναρτησεις μυαλο μας ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog