Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

- Advertisement -

Σήμερα   παραμονή  της  ΑΓ. Παρασκευής   με  την  φιλότιμη  προσπάθεια   των  υπευθήνων  αλλά  προπαντός  των  παιδιών   της  φιλαρμονικής   Περαχώρας   μαζεύτηκαν  [  παρόλα  τα  προβλήματα  που  υπάρχουν  και  τα  εμπόδια  που  βάζουν  ορισμένοι  για  να  κλείσει  ] προκειμένου  να  τιμήσουν  τον  εορτασμό  της  πολυούχου  στα  ΜΠΙΣΙΑ  .
Τα   μέλη   και   ο  μαέστρος  ήταν  στημένοι  στο  πνευματικό  κέντρο  απο  τις  έξι  περιμένοντας  το  λεοφωρείο  να  τους  μεταφέρει  στο  χωριό ,  και  στις  οκτώ  μαθένουν  οτι  κάποιος  ακύρωσε  το  λεωφορείο  μεταφοράς  τους  και  στέλνοντας  ένα  μικρό  να  τους  παραλάβει  πράγμα  αδύνατο  γιατί  που  θα  χωρούσαν  όργανα  και  μουσικοί. Παρολα  αυτά  τα  παιδιά  με  δικά  τους  μέσα   στριμόχθηκαν  προκειμένου  να  σας  τιμήσουν  Κ. Δήμαρχε.
 Κ. Λόη  εαν  έχεται  εστω  και  την  ουσιόδη  ευθιξία  να  παρατηθείτε   γιατί   η  φιλαρμονική  Περαχώρας  δεν  θα  κλείσει  όπως  επιτάσετε  και  διαλαλάτε .
Ντροπή  και  αίσχος  για  τους   υπεύθηνους   του  πνευματικού  κέντρου  που  δρούν  ανεξέλεκτα  και  αυτόβουλα .
Κ. Δήμαρχε   απαιτούμε  την  άμεση  παρεμβασή σας  όστε  παρόμοια  φενόμενα  να  μην  απαναληφθόυν   γιατί  η  ευθήνη  θα  είναι  ολοκληροτική  δική σας.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χειρότερη από την κυβέρνηση είναι η σημερινή δημοτική αρχή. Σουσακι,Κολυμβητήριο,αφισοκολλήσεις,τρίαθλο στη Βουλιαγμένη,Φιλαρμονική.όλα αυτά τις τελευταίες 10 μέρες. Ένας αχταρμάς!

  2. Έχετε πλάκα.
    Απέξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.
    Εγώ το λέω λόγια του καφενείου .
    Δεν βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και από άγνοια νομίζοντας, πετάμε την βλακεία μας και όποιον πάρει ο χάρος.
    Είναι δυνατόν σήμερα με αυτή την κρίση να συντηρούνται τρεις φιλαρμονικές?
    Είναι δυνατόν να λειτουργεί ο οποιοσδήποτε φορέας χωρίς προϋπολογισμό ?
    Είναι δυνατόν να μεταφερθεί η φιλαρμονική όταν δεν μπορείς να πληρώσεις το τουριστικό γραφείο για το λεωφορείο?
    Είναι δυνατόν να γίνουν γνωστές οι εκδηλώσεις του Δήμου χωρίς προβολή αφού απαγορεύονται τα έξοδα για ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες.
    Λογικά για να σταματήσει η άμφισσορηπανση πρέπει πρώτα να βρεθούν άλλοι τρόποι προβολής που δεν βρέθηκαν 20 χρόνια τώρα και αυτό το ζητάτε από την μια μέρα στην άλλη δίχως να γνωρίζετε τα νομικά μπλοκαρίσματα που υπάρχουν και σε αυτό το θέμα.
    Όσοι έχουν κάποια σχέση με το πνευματικό ξέρουν ότι για να βγει αυτό το πρόγραμμα των 50 εκδηλώσεων που για πρώτη φορά έχει τόσο χαμηλό κόστος έχουν δουλέψει όλοι πολύ σκληρά χρησιμοποιώντας γνωριμίες και όλα τα μέσα , από αυτοκίνητα προμηθευτές και ότι είδους εργαλεία μέχρι που πληρώνουν από την τσέπη τους βενζίνες και διάφορα άλλα.
    Όσοι λοιπών γνωρίζουν στο ελάχιστο τι περικοπές και μπλοκαρίσματα έχουν επιβληθεί στους δήμους και στους οργανισμούς , καταλαβαίνουν πόσο βλακώδες είναι το παραπάνω δημοσίευμα.
    Καλό είναι πριν γράψουμε ότι μας έρθει στο μυαλό να ενημερωνόμαστε από τους υπεύθυνους και όχι να λέμε ιστορίες σαν τους κυνηγούς και τους ψαράδες στα καφενεία.
    Και αν θέλετε το υπογράφω για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση

  3. Και δεν φτάνει που σας τίμησαν παρότι ο μαέστρος έχει να πληρωθεί ένα χρόνο και τα παιδιά για τις υπηρεσίες τους άγνωστο απο πότε δεν είχατε την ευθηξία να ζητήσετε ενα συγνώμη η να τους προσφέςρετε ενα ποτήρι νερό , το μόνο που κάνατε να ρίχνει ειρωνικά ο ένας αντιδήμαρχος στον άλλο το φταίξιμο! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  4. 12:11,να ξεκαθαρίσω κάτι…ούτε αντιπολίτευση θέλω να κάνω,ούτε να υπερασπιστώ ή να κατηγορήσω κανέναν…πρώτον,το κείμενο μοιάζει να έχει γραφτεί από κάποιο από τα μέλη ή από κάποιον συγγενή(κατά την ταπεινή μου άποψη),πράγμα που τους δίνει απόλυτα το δικαίωμα να έχουν φορτιστεί συναισθηματικά…άρα δικαιούνται δια να ομιλούν και έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται…και αν θες να μάθεις,ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Κώστας Ρίζος (έτσι ακριβώς και με κεφαλαία οι 2 πρώτες λέξεις),δουλεύει χρόνια τώρα απλήρωτος…και υπάρχουν και πολλοί άλλοι δάσκαλοι στο Πνευματικό Κέντρο,που προσφέρουν εδώ και καιρό απλήρωτοι τις υπηρεσίες τους…και αδιαμαρτύρητα μάλιστα…
    εσύ,που λες ότι ξέρεις τα πράγματα από μέσα,θα έπρεπε να ήσουν καλύτερα ενημερωμένος/η…να τονίσω για άλλη μιά φορά ότι δεν ασπάζομαι τον τίτλο της ανάρτησης,αλλά θα έπρεπε να είσαι υπέρ αυτών που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών…όχι μία,όχι δύο,όχι τρείς,τριάντα φιλαρμονικές έπρεπε να έχουμε,είκοσι θέατρα και ό,τι άλλο προσφέρει πολιτισμό κι ας το πληρώναμε από την τσέπη μας…να σου αφιερώσω μιά κουβέντα που μου είχε μεταφέρει ο ΚΥΡΙΟΣ Ρίζος,ειπωμένη από τον μέγιστο Μάνο Χατζιδάκι…"αν δεν μπορείς να πληρωθείς από αυτό που αγαπάς,κάντο τζάμπα…κάποτε θα σε ξεπληρώσει"…αυτό ακριβώς έκαναν αυτά τα παιδιά…όσο για τις αφισσοκολήσεις,έχουμε κάνει δεκάδες προτάσεις μέσα στο Πνευματικό για τις οποίες και πάλι θα έπρεπε να είσαι ενημερωμένος/η…αφήστε λοιπόν τις "γνωριμίες" και "τους σκληρούς αγώνες" και συνεργαστείτε με ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει και το γνωστικό τους αντικείμενο τους επιτρέπει να έχουν εμπεριστατωμένη άποψη για τα πολιτιστικά δρώμενα…αν θέλεις,κοίτα τις θέσεις,τα πρόσωπα και το γνωστικό αντικείμενο του καθενός στο Δ.Σ. (επειδή το Δ.Σ. αποφασίζει για τις εκδηλώσεις…και δεν είναι μομφή,αλλά κάποτε πρέπει στο Λουτράκι να μιλήσουν κι όσοι δικαιούνται κι ας κριθούν από το έργο τους)…γιατί στους δύσκολους καιρούς που έρχονται "η αισθητική είναι η ηθική του μέλλοντος",κατά Βασίλη Ραφαηλίδη…και οφείλουμε να την αποκτήσουμε…ή να δώσουμε την ευκαιρία στους νεώτερους να την αποκτήσουν…συγγνώμη προς όλους για το κατεβατό,αλλά ήθελα να απαντήσω με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια μπορούσα σε ένα από τα πιό φλέγοντα θέματα,μια και προσεχώς θα ακουστούν πολλά για κάποια τμήματα του Πνευματικού Κέντρου…και δεν είναι λύση το να τα διαλύσουμε…

  5. ego mia erotisi exo na kano o k.logothetis timise extes to vradito dimotiko diamerisma ton pision me tin paroysia toy?????
    tin apantisi tin perimeno apo toys filoys ton 12:11 poy ntrepontai na vgaloyn deltio tipoy gia thn katantia kai ton gremo poy exoyn odigisi ton dimo kai sikonoyn anonima sxolia prospathontas na mas pisoyn gia to oti o gaidaros petaei.

    pomlapi

  6. Φίλε εσυ που αποκαλείς βλακώδες το διμοσίευμα μπορείς να μου απαντήσεις πως βρήκαν λευτά να πληρώσουν το χτεσινό συγκρότημα , αλήθεια ποιανού ιδέα ήταν? σκέτη αποτυχία που δείχνει ανικανότητα επιλογής .
    Που βρήκαν χρήματα να πληρώσουν την βραδιά στην Λίμνη? και να πληρωθούν και οι μουσικοί ? με μέτρια εμφάνιση? Αυτά μας δείχνουν οτι το Δ.Σ του πνευματικού δεν μπορεί να διαχειριστεί το πλούσιο υλικό που υπάρχει και την όρεξη και διάθεση πολλών αρμοδίων στον πολιτισμό .
    Και εφόσον καταλήγοντας δεν υπάρχουν πόροι προς τι η παρουσία προέδρου και Δ.Σ στο πνευματικό τι θα διαχειριστούν ? γιατί να πληρώνονται?
    Το 20 % των μισθών Δημάρχου και αντιδημάρχων που είναι ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!

  7. ο Δήμαρχος προεκλογικά τον Μάιο μας έλεγε ότι ο Καλλικράτης είναι ευκαιρία!!! Δεν δικαιούται τώρα να κάνει κωλοτούμπες.
    Ούτε έχει το δικαίωμα να διαλύσει τον Δήμο.

    Υ.Γ. Αν δεν είχε λεφτά να δώσει για το λεωφορείο θα μπορούσε ο Δήμαρχος να δώσει από τις επιταγές της Motor oil για τους απόρους… το έχει ξανά κάνει!!!!

  8. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ …. ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ …ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑΝ …… ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΕΤ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

  9. Η ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ….ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog