Το… φυσάνε και δεν κρυώνει Ευρωπαίοι εφοπλιστές, καθώς ένας Έλληνας τους άρπαξε μέσα από τα… χέρια το «λαβράκι»: το σκάφος του Armani!
Σαν να μην έφτανε αυτό, το απέκτησε και… «κοψοχρονιά», δίνοντας τα μισά από αυτά που ζητούσε ο σχεδιαστής!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», ο Ανδρέας Χατζηγιάννης είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης του «Mariu», του πολυτελούς σκάφους που φέρει το όνομα της μητέρας του σχεδιαστή. Για να το αποκτήσει, ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας έδωσε 11 εκατομμύρια ευρώ, αντί για 22 που ζητούσε ο Armani, και αυτές τις μέρες απολαμβάνει το καινούργιο του απόκτημα στα νερά του Ιονίου.

Το σκάφος έχει συνολικό μήκος 49,9 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 6 καμπίνες. Μάλιστα, η σουίτα του διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ ο ίδιος ο Armani έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί όλο το εσωτερικό του «Mariu»!

Κι αν αυτά σας φαίνονται απλά, τότε να σας ενημερώσουμε πως το σκαρί διαθέτει, επίσης, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ (βλέπε καταδύσεις, σκούτερ και σκι) και τζακούζι 12 ατόμων! Από τα καταστρώματά του έχουν «παρελάσει» δεκάδες ονόματα της διεθνούς showbiz, τα οποία ο Armani καλούσε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ο κ. Χατζηγιάννης -ένας από τους πλέον ισχυρούς άνδρες της κυπριακής ναυτιλίας- δεν προτίθεται να αλλάξει το όνομα του σκάφους.

Όσο για τον 74χρονο σχεδιαστή; Έχει ήδη καινούργιο πλεούμενο, το 65 μέτρων «Main» που κατασκευάστηκε στα πασίγνωστα ναυπηγεία Viareggio της Ιταλίας!

*24wro